
nu va kitokio nemeta, radau dar vieną, nusiunčiau draugei, gal tas, aš tai tokio neatsimenu visai, nes apskritai tortais pradėjau domėtis tik 2 metai atgal, tai jau man aguonėlę prisiminti be šansų

Olesta, aciu

Sveikos,
Gal kas man pagelbės
Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu
Gal kas man pagelbės

Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu

QUOTE(gb78 @ 2010 01 07, 10:52)
Sveikos,
Gal kas man pagelbės
Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu
Gal kas man pagelbės

Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu

As darau is saldytos sluoksniuotos teslos,gali pertepti kondensuotu+sviestu,arba daryk krema napoleonini,gaunasi labai skanus tortas cia receptasnededu,ipilu truputi grietineles.
kepiau plykytos teslos torta ,labai skanuss
Davidija aciu uz receptuka ir paaiskinima
Davidija aciu uz receptuka ir paaiskinima

Na ka mano pirma karta darytas Juodasis miskas, laaabai skanus,tik man nesigavo, nebezinau kodel,ar todel ,kad per ploni biskvitai ,ar per daug juos apsslaksciau
nesidave pjautis, tokia kaip kose,nu nezinau
va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom


va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom


QUOTE(kemppinele @ 2010 01 09, 21:42)
Na ka mano pirma karta darytas Juodasis miskas, laaabai skanus,tik man nesigavo, nebezinau kodel,ar todel ,kad per ploni biskvitai ,ar per daug juos apsslaksciau
nesidave pjautis, tokia kaip kose,nu nezinau
va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom


va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom

Nu bet ir vaizdelis labai skanus


na merginos, ilgai skaitineju as cia, tyrineju ir pagaliau nutariau prisijungti y smaliziu gretas
pirmiausia pasirosysiu koks buvo mano pirmasis blynas:
http://public.fotki....lis-viduje.html
Viduje, '' Varskes surelis'' pagal Elzbieta http://zaidziamevirt...es-surelis.html
neturiu perpjauto, nes veziau y svecius, bet man lb patiko, neriebus toks , niam
Papildyta:
ketvirtadieny draiu ''Juodajy miska'' tj gavosi puikiai, tik per skubejima kepdama antra laksta ymeciau net 3 saukstelius sodod, tj patikekit koks lakstas gavosi- viena soda
bet kita karta tjp nebus
siaip grietinelej tikrai reikia maziau saldumo, o siaip tj idealus tortas, slapias toks, gerai pjaunasi, bsikvitas minkstutis-mano tortu tortas ( kol kas
)
Taigi va cia rezultatas, ydejau kelias foto bet tik sitaip, nes kitaip nemoku
http://public.fotki....skas.html#media
tuo paciu cia mano pirmasis bandymas daryti gelytes is marshmallows mases



http://public.fotki....lis-viduje.html
Viduje, '' Varskes surelis'' pagal Elzbieta http://zaidziamevirt...es-surelis.html
neturiu perpjauto, nes veziau y svecius, bet man lb patiko, neriebus toks , niam

Papildyta:
ketvirtadieny draiu ''Juodajy miska'' tj gavosi puikiai, tik per skubejima kepdama antra laksta ymeciau net 3 saukstelius sodod, tj patikekit koks lakstas gavosi- viena soda




Taigi va cia rezultatas, ydejau kelias foto bet tik sitaip, nes kitaip nemoku

http://public.fotki....skas.html#media
tuo paciu cia mano pirmasis bandymas daryti gelytes is marshmallows mases

laimita,blynais tikrai nepavadinciau
naminiai puikus tortai,saunuole


noreciau paklausti kuri is masiu lengvesne daryti gelytes ir lapelius?
as bandzius tik is sokolado ir marcipano


QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 09, 22:54)
Labai aciu




Papildyta:
as dariau is marsmallows mases, tj tikrai negaliu pasakyti, kd lengviausia, meginsiu is cukraus pudros mases. kazkodel atrodo nesunku, nes tvirtesne mase, o marsmellows, tj man tokia netvirta, sunkoka dirbti...

nu kad labai nesunkios tos visos masės, jau aš iščiupinėjusi visokiausių: dabar net nebedarau atskirų masių lapeliams ar gėlėms, iš tų pačių dengiamųjų masių sulipdau, jos sąlytyje su oru sutvirtėja...sunkiausia, bet patvariausia dirbti su Cipciuko cukrine gėlių mase, tik reikia dirbti greitai, kitaip džiūna irgi greitai, bet pagamintos gėlės irgi greit išdžiūna, tai jeigu reikia kokio netikėtai užklupus tortuko, tai jos pačios pačiausios....
šitas dariau iš Meian masės su gliukoze tortų dengimui, liko likučių, o rožių kol kas nelabai moku gaminti, tai pasipraktikavimui bandžiau kelis būdus joms išgauti
šitas dariau iš Meian masės su gliukoze tortų dengimui, liko likučių, o rožių kol kas nelabai moku gaminti, tai pasipraktikavimui bandžiau kelis būdus joms išgauti

