Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(domante4 @ 2010 02 12, 13:57)
ATSIPRASAU,O DAR SAKYKIT KAIP SIS MODELIUKAS?  g.gif

M10, nes pamazintas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 12, 14:07)
M10, nes pamazintas. ax.gif

kaip gerai,kad Jus viska zinote thumbup.gif ir netingite mums atsakineti mirksiukas.gif ACIU 4u.gif manau,as dar ne paskutini karta klausiu,nes renku batus visai giminei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2010 02 12, 17:50)
kaip gerai,kad Jus viska zinote thumbup.gif ir netingite mums atsakineti  mirksiukas.gif ACIU  4u.gif manau,as dar ne paskutini karta klausiu,nes renku batus visai giminei  lotuliukas.gif

Paziuriu i dydziu lenteles ir ikisu nosi i open24.lt, nes ten nemazai modeliu ir buna parasyta, jei pamazinti. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinot per kokia tarpininke galima uzsakyti is crocs.co.uk? g.gif Niekaip nerandu, nei pas viena neparasyta kad uzsako is sito puslapio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 02 17, 10:33)
Sveikutes, gal zinot per kokia tarpininke galima uzsakyti is crocs.co.uk? g.gif Niekaip nerandu, nei pas viena neparasyta kad uzsako is sito puslapio g.gif

Parasykite emaila visoms, kurios is UK uzsakineja, ir paklauskite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 02 17, 11:33)

Bet ar apsimoka is UK siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 17, 11:36)
Parasykite emaila visoms, kurios is UK uzsakineja, ir paklauskite. ax.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 17, 11:52)
Bet ar apsimoka is UK siustis  g.gif

Aciu smile.gif bandysiu rasyt 4u.gif nezinau ar apsimoka, bet ieskau vyrui Ambler arba Velocity, Ambler tik crocs. co.uk radau, niekur nera doh.gif Gal zinot kaip situ modeliuku dydziai, jeigu man reikia 42, koki patarsit imt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 02 17, 12:47)
Aciu smile.gif bandysiu rasyt 4u.gif nezinau ar apsimoka, bet ieskau vyrui Ambler arba Velocity, Ambler tik crocs. co.uk radau, niekur nera doh.gif Gal zinot kaip situ modeliuku dydziai, jeigu man reikia 42, koki patarsit imt? ax.gif

Buvo ir open24.lt uz gera kaina, tik jau isparduoti. Yra ir JAV. As pirkau per gera seila is ten po 25$. Jums reikes M10, nes pamazinti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 17, 13:58)
Buvo ir open24.lt uz gera kaina, tik jau isparduoti. Yra ir JAV. As pirkau per gera seila is ten po 25$. Jums reikes M10, nes pamazinti.

Tikrai gera kaina drinks_cheers.gif o dabar Ambler crocs.com kainuoja 40 USD, o crocs.co.uk 22,50 svaru, skirtumas nedidelis apie 10 Lt, bet man atrodo, kad siustis is UK zymiai lengviau ir pigiau. O gal man tik atrodo, nes iki siol is USA dar nesiunciau g.gif O gal kas turit Ambler, kazkaip is nuotrauku nelabai suprantu, apacioje guma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 02 17, 20:59)
Tikrai gera kaina drinks_cheers.gif o dabar Ambler crocs.com kainuoja 40 USD, o crocs.co.uk 22,50 svaru, skirtumas nedidelis apie 10 Lt, bet man atrodo, kad siustis is UK zymiai lengviau ir pigiau. O gal man tik atrodo, nes iki siol is  USA dar nesiunciau g.gif O gal kas turit Ambler, kazkaip is nuotrauku nelabai suprantu, apacioje guma? ax.gif

Is UK mazesni procentai pas tarpininkes, nestrigs muitinej. Jei toks skirtumas, geriau uzsakineti is UK. As dar nesulaukiau, bet pagal aprasyma apacioj pas juos Crocslite padas, virsus zomsinis, viduj dirbtinis kailis.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Aš didelė šitų guminukų mylėtoja, nes dirbu darbą, kur patalpoje daug reikia vaikščiot, kartais net parą... Be jų buvo didelis vargas - degantys kulnai, skaudantys padai, šlapios kojos doh.gif O dabar negaliu atsidžiaugt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Užmačiau kad USA yra didelis išpardavimas ir kainos visai kitos... Labai norėčiau olivia modeliuko, mačiau ten kainuoja dabar vos 12,99$, gal kokiu nors būdų iš ten kuri nors siunčiatės g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vėjūnė~ @ 2010 02 17, 22:20)
gal kokiu nors būdų iš ten kuri nors siunčiatės  g.gif

Per tarpininkes.
Atsakyti