Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

Ar dar ne vena neturit crocs valentine arba crocs conse? ax.gif

user posted image

As labai gundausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 17, 22:29)
Is UK mazesni procentai pas tarpininkes, nestrigs muitinej. Jei toks skirtumas, geriau uzsakineti is UK. As dar nesulaukiau, bet pagal aprasyma apacioj pas juos Crocslite padas, virsus zomsinis, viduj dirbtinis kailis.

Aciu smile.gif o kokios spalvot siunciates? Vyras norejo juodos, bet jau nera schmoll.gif Mums reikia 42 dydzio, jeigu jums kartais netiks, mes 1 eileje pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 02 18, 10:22)
Aciu smile.gif o kokios spalvot siunciates? Vyras norejo juodos, bet jau nera schmoll.gif Mums reikia 42 dydzio, jeigu jums kartais netiks, mes 1 eileje pirkt biggrin.gif

As emiau chaki, nes nebuvo juodos. Turesiu omeny. ax.gif
Atsakyti
Nadia padidinti ar pamazinti? 40 dydzio kojai kokiu reikia?
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 02 19, 11:21)
Nadia padidinti ar pamazinti? 40 dydzio kojai kokiu reikia?

kiek zinau pamazinti, reikia 1 dydziu didesnius imt 4u.gif Pirkau vaikui 1 dydziu didesnius ir kiek sau ebejuje ziuriu pardavejai irgi raso kad siek tiek pamazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 02 19, 21:01)
kiek zinau pamazinti, reikia 1 dydziu didesnius imt 4u.gif Pirkau vaikui 1 dydziu didesnius ir kiek sau ebejuje ziuriu pardavejai irgi raso kad siek tiek pamazinti 4u.gif

yra keli modeliukai pamazinti, bet tikrai ne visi mirksiukas.gif schmoll.gif

siaip 40 dydziui W9 arba w10, ziurint dar ar koja siaura ar platesne. Mamai pvz. savo visada w10 uzsakineju, nes peda platoka smile.gif

parasykit koki modeliuka ziurit, bandysim patarti, gal kuri tures 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2010 02 19, 23:41)
yra keli modeliukai pamazinti, bet tikrai ne visi  mirksiukas.gif  schmoll.gif

Tai zmogus ir raso, kad Nadia pamazintas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 19, 23:51)
Tai zmogus ir raso, kad Nadia pamazintas.

va ka reiskia, kai naktimis skaitineju blush2.gif biggrin.gif doh.gif

Tobsita, as matavausi valentine - laabai fainuciai, bet man kaip daugiau lygiapadziu gerbejai, tai visgi kulnas aukstokas blush2.gif mano draugei - pats tas smile.gif jei gerai pamenu, tai ir tu aukstakulniu gerbeja, tai manau turetu tikti mirksiukas.gif beja, sauluciukas77 pardavinejo juos crocs isparduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 17, 23:30)
Sveikos mergaites, labai noreciau isigyti elegantiskus lietaus batus- botus, gal galetumete pasiulyti kokius adresiukus? Buciau labai dekinga

Atsakyti
Labas vakaras,
labai reikia pagalbos, domina šie batukai, rašo kad vyr, o kaip moterims ar labai dideli būtų. Teko matyti psl. open24.lt rekomendacijas imti dydžiu didesnius, tai kokį dydį imti 40d,? Ačiū už greitus atsakymus mirksiukas.gif
http://di1.shopping.... Ambler Men.jpg
Atsakyti
Pirmą kartą man crocsai pasirodė labai baisūs blink.gif . Bet kažkaip labai visi kalbėjo, kad patogu. Mano pėda plati ir trumpoka, tai kentėdavau nuo batų verysad.gif ir šlepečių . Kojos degdavo, kulnai skaudėdavo, naktį kojas skaudėdavo, taip kad neužmigdavau. Pavasarį nusipirkau ir nebenusiaunu, pati patogiausia avalynė, namuose tiesiog nepakeičiama thumbup.gif . Žiemai pirkau su kailiuku (tik plauti jį dažnokai reikia g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 02 20, 22:48)
Pirmą kartą man crocsai pasirodė labai baisūs blink.gif . Bet kažkaip labai visi kalbėjo, kad patogu. Mano pėda plati ir trumpoka, tai kentėdavau nuo batų verysad.gif ir šlepečių . Kojos degdavo, kulnai skaudėdavo, naktį kojas skaudėdavo, taip kad neužmigdavau. Pavasarį nusipirkau ir nebenusiaunu, pati patogiausia avalynė, namuose tiesiog nepakeičiama thumbup.gif . Žiemai pirkau su kailiuku (tik plauti jį dažnokai reikia g.gif )

O koki modeliuka pirkot ziemai? ax.gif
Atsakyti