QUOTE(Nida liepa @ 2010 06 26, 22:19)
Is vieno posto matoi, kad zmogus nesusipazines su visu Crocs siulomu asortimentu ...
Itariu, zmogus raso, kad rasyti...
QUOTE(Nida liepa @ 2010 06 26, 22:19)
Nesutikčiau

Help! Kodėl trina crocsai?
Tiek Alice, tiek Cyprus, abeji trina, kartą užsidedu ir savaitę gydau kojas. Šiaip labai patogūs, bet nešioti negaliu

Sveikos ,noriu užsisakyt iš JAV ,gal kas sakėtės ir galit patart dėl dydžio ,nešioju 40 dydį ,AR TIKTŲ 9 ?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(Jurgutėlė @ 2010 07 08, 21:44)
Sveikos ,noriu užsisakyt iš JAV ,gal kas sakėtės ir galit patart dėl dydžio ,nešioju 40 dydį ,AR TIKTŲ 9 ?
Jeigu turit galimybę, tai pasimatuokit Kaune megoj tikrai jų yra, nes aš jas matavausi ir man juokingai daug didesnio dydžio reikėjo

QUOTE(salduke @ 2010 07 08, 15:04)
Tiek Alice, tiek Cyprus, abeji trina, kartą užsidedu ir savaitę gydau kojas. Šiaip labai patogūs, bet nešioti negaliu 

man irgi vieni trina.... tai ir nenešioju

QUOTE(salduke @ 2010 07 08, 15:04)

Man koją nauji Baya crocsiukai šiek tiek trynė. Bet ir tai buvo kai ištisą dieną nešiojau. Tai užsiklijavau toje kojos vietoje pleistrą ir toliau sau nešiojau

QUOTE(Akrilik @ 2010 07 08, 21:50)
Jeigu turit galimybę, tai pasimatuokit Kaune megoj tikrai jų yra, nes aš jas matavausi ir man juokingai daug didesnio dydžio reikėjo
Tiksliai kiek padidintos nepasakysiu, bet bent jau man taip papuolė 

aš matavausi draugės ,tai tiko man 9 dydis ,bet va sakau gal amerikoniški dydžiai skiriasi?
Užsipirkau ir aš crocsų...
Sau
Malindi

ir Athens

MB Prepair Slide

ir Prepair Clog

Visada baisėjausi ir baisėsiuosi
tradicine klumpe, tai išsirinkau Malindi. Bet, aišku, plika koja labai prakaituoja, tad be kojinių nelabai pavaikščiosi. Atrodo gražiai, ypač su kelnėm. Kasdienai klumpių negalėčiau nešioti, bet planuoju kelionėms į gamtą nusipirkti gal Mary Jane, kad bent truputį padoriau atrodytų ir kojos neprakaituotų
Athens labai patogūs flip flopai, pradžioj per pirštą baisiai trynė, bet dabar, kai prie kojos prisitaikė, puikiai nešiojasi. Kas nepatinka, kad jie baisiai platūs. Beje, nešioju 39 išmierą, tai 8 dydis tiko, ir dar truputį laisvos vietos liko- labai didelės šlepkės.
MB šlepkės labai patiko, o vat ta klumpė tai
Dydis atitinka gerai, bet ta prilaikanti juostelė per ilga, tai nesilaiko anto kojos. Turbūt nelabai įmanoma tą juostelę patrumpint...
Žodžiu, esu patenkinta, o kai dar už viską su online rastais kuponais (visi batai, išskyrus Athens po 15$+ 15% nuolaida+ nemokamas siuntimas į JAV) sumokėjau nepilnus 60$, tai išvis
Sau
Malindi

ir Athens

MB Prepair Slide

ir Prepair Clog

Visada baisėjausi ir baisėsiuosi

Athens labai patogūs flip flopai, pradžioj per pirštą baisiai trynė, bet dabar, kai prie kojos prisitaikė, puikiai nešiojasi. Kas nepatinka, kad jie baisiai platūs. Beje, nešioju 39 išmierą, tai 8 dydis tiko, ir dar truputį laisvos vietos liko- labai didelės šlepkės.
MB šlepkės labai patiko, o vat ta klumpė tai

Žodžiu, esu patenkinta, o kai dar už viską su online rastais kuponais (visi batai, išskyrus Athens po 15$+ 15% nuolaida+ nemokamas siuntimas į JAV) sumokėjau nepilnus 60$, tai išvis

patarkit, noriu pirkt tokius, tik pasimeciau, kaip cia pigiau gaunas, Lietuvoj jie kainuoja beveik 170lt, jav beveik 40$, uk 34svarai, tai gal jus zinot kaip cia pigiausia butu su visais siuntimais ir pan.