Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

Gal jau ir buvo kalbeta bet ar naivu tiketis kad naujieji crocs nadia pasitemps pasivaiksciojus po balas koki 0.5cm g.gif
pirkciau didesni dydi bet mano ir taip siaura koja kazkiek plaukioja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 04 rugpjūčio 2010 - 21:22
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 08 01, 11:42)
O kas dėl Olivia - tai ir man tas pats - kai paprakaituoja koja tai ir toks garsas atsiranda. Stengiuosi kai labai karšta nenešioti jų, ir dėvėti pėdutę - tada nebūna problem.

Nusipirkau Olivia vasaros pradžio, su mano dydžiu Crocs prasilenkia - tai grįžau namo, gi žiū - spaudžia. Kaitinau, tampiau - tuo metu nuspausdavo, bet nenutrindavo, tiesiog ilgiau panešiojus "surakindavo" koją. Bet ištampiau thumbup.gif Dabar viskas OK, tik.. dėl karščių koja ir paprakaituoja ir kaip rašot garsas atsiranda - bet čia jau kai karša labai. Bet didelis pliusas už tai, kad tiesiog juos kaip kojas - grįžus išplaunu su muilu, padedu išdžiūti ir vėl švarius, kvepiančius galiu dėvėti thumbup.gif Bet manau tokiai karštai mūsų vasarai kaip šiemet, Olivia nėra tinkamiausi bateliai. Noris atviresnių. Bet tai ne batų kaltė wink.gif Man jie ir gražūs ir patogūs.
Papildyta:
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 04, 21:21)
Gal jau ir buvo kalbeta bet ar naivu tiketis kad naujieji crocs nadia pasitemps pasivaiksciojus po balas  koki 0.5cm  g.gif
pirkciau didesni dydi bet mano ir taip siaura koja kazkiek plaukioja  doh.gif

Nenaivu schmoll.gif man kaip minėjau bateliai gerokai spaudė, bet dydžiu didesniuose - plaukiau, paeit neįmanoma. Ir pratampiau. Bet aš prisiskaičius juos kaitinau fenu ir kišau vatą ir nešiojau nešiojau nešiojau. Prasitempė.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 06, 08:10)
Nusipirkau Olivia vasaros pradžio, su mano dydžiu Crocs prasilenkia - tai grįžau namo, gi žiū - spaudžia. Kaitinau, tampiau - tuo metu nuspausdavo, bet nenutrindavo, tiesiog ilgiau panešiojus "surakindavo" koją. Bet ištampiau  thumbup.gif  Dabar viskas OK, tik.. dėl karščių koja ir paprakaituoja ir kaip rašot garsas atsiranda - bet čia jau kai karša labai. Bet didelis pliusas už tai, kad tiesiog juos kaip kojas - grįžus išplaunu su muilu, padedu išdžiūti ir vėl švarius, kvepiančius galiu dėvėti  thumbup.gif Bet manau tokiai karštai mūsų vasarai kaip šiemet, Olivia nėra tinkamiausi bateliai.  Noris atviresnių. Bet tai ne batų kaltė wink.gif Man jie ir gražūs ir patogūs.

Jo, kas dėl patogumo tai pritariu 100% - tikrai labai patogūs, o ir lengvai prižiūrimi. O tas garsas, bent jau man atsiranda ties pėdos vidiniu išlinkimu. biggrin.gif Bet dabar kai vėsesnės dienos tai jau ir koja žiauriai neprakaituoja ir to garso lyg nebesigirdi.
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2010 06 20, 23:25)
Sveikos Crocs'u gerbejos ir nesiotojos 4u.gif
Uzklydau cia su tokiu gal kiek keistu klausimu/problema...
Turiu Olivia modelio batukus ir jie, vaikstant ima "kvakseti" (toks gurgzdantis garsas), tiesa tik viena koja  blink.gif Siaip avalyne man baisiai patogi, bet tas garsas doh.gif baisu net i lauka eiti verysad.gif  Gal kuri esate turejusi tokia beda ir galite ka patarti?

mano crocs Lady irgi biski pakvaksi biggrin.gif kai aplinkiniai nezino, kad tai batu skleidziamas garsas tai gali ir sutrikt lotuliukas.gif tongue.gif

o kuo jus valot baltus crocsus ? palaksciau per pieva ir batu viduj atsirado geltonu ir roziniu demeliu - matyt nuo kazkokiu zoliu.

Bandziau trint muilu su sepeciu, taip pat valiau beacetoniniu nagu lako valikliu ir Ace balikliu, bet vis vien siek tiek liko, nors ne taip ryskiai.

Gal yra kokiu efektyviu budu shviesiems crocsams valyt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 08 01, 11:42)
O kurioje vietoje trina? Net keista, kad galėtų trinti. Mes ir nešiojam crocs - tai kolkas skundų neturim - netrina.

Vyrui abi kojas vidiniuose šonuose pratrynė doh.gif taip neblogai nuvarė, bet dabar sako užsitraukė kažkiek, tai dar vis kankinasi ir bando prisipratinti. Gal prasinešios ir prisitaikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 08 11, 22:04)
Vyrui abi kojas vidiniuose šonuose pratrynė  doh.gif taip neblogai nuvarė, bet dabar sako užsitraukė kažkiek, tai dar vis kankinasi ir bando prisipratinti. Gal prasinešios ir prisitaikys  g.gif

o originalius pirkot ? smile.gif kokio modelio ? siaip neturetu tikrai taip but, jie gi minksti - bent jau mano vieninteliai turimi tikrai minksti, nera kam trint.... rolleyes.gif

gal per mazi arba per dideli, tai smukcioja koja ir pritryne ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 11 rugpjūčio 2010 - 21:10
as pirkau vaikiskus is crocs.com raso made in Italy, minkstuciai kokie, o akropolio crocs pard raso made in china, kietoki tokie, nepatiko schmoll.gif
tai vadinasi dar ir i tai reikia atkreipti demesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 11, 22:33)
as pirkau vaikiskus is crocs.com raso made in Italy, minkstuciai kokie, o akropolio crocs pard raso made in china, kietoki tokie, nepatiko  schmoll.gif
tai vadinasi dar ir i tai reikia atkreipti demesi  g.gif

Croslite visur vienodas.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 08 11, 21:09)
o originalius pirkot ? smile.gif kokio modelio ?  siaip neturetu tikrai taip but, jie gi minksti - bent jau mano vieninteliai turimi tikrai minksti, nera kam trint....  rolleyes.gif

gal per mazi arba per dideli, tai smukcioja koja ir pritryne ?  g.gif

Pirkom Akropolyje, toje Crocs pardėje. Tai galvoju, kad orginalūs. Dydis, tai ne per mažas, nes konsultantas liepė imti vienu dydžiu didesnius g.gif kad dar nuo kulno vietos liktų. O modelis tai tas retro Crocsband.

Savo crocsus pažiūrėjau, kuriuos pirkau ne LT irgi orginalioje parduotuvėje, tai parašta Made in china.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 08 11, 15:04)
Vyrui abi kojas vidiniuose šonuose pratrynė  doh.gif taip neblogai nuvarė, bet dabar sako užsitraukė kažkiek, tai dar vis kankinasi ir bando prisipratinti. Gal prasinešios ir prisitaikys  g.gif

MB tas pats. Pritrynė iki žaizdų šitos tapkės, nors išėjos su šuniu pasivaikščiot pusvalandžiui
user posted image

Man Athens flopai irgi pradžioj trynė tarp pirštų, bet paskui prisitaikė ir dabar labai patogu. Visi originalūs, iš crocs.com, made in china.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 08 11, 22:55)
Pirkom Akropolyje, toje Crocs pardėje. Tai galvoju, kad orginalūs. Dydis, tai ne per mažas, nes konsultantas liepė imti vienu dydžiu didesnius  g.gif kad dar nuo kulno vietos liktų. O modelis tai tas retro Crocsband.

Savo crocsus pažiūrėjau, kuriuos pirkau ne LT irgi orginalioje parduotuvėje, tai parašta Made in china.

QUOTE(himalaia @ 2010 08 11, 22:59)
MB tas pats. Pritrynė iki žaizdų šitos tapkės, nors išėjos su šuniu pasivaikščiot pusvalandžiui

nesmagu. tuomet net nezinau nuo ko taip.... gal modelis nevykes... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 08 11, 16:04)
nesmagu.  tuomet net nezinau nuo ko taip.... gal modelis nevykes...  unsure.gif

Tai matyt, kad nuo kojos ir nuo modelio priklauso. Palyginau tų vyriškų Prepair tapkių ir klumpių gumą- tai lygiai tokia pati, kaip mano Athens ir Malindi. O jam trina ir viskas. Namie normaliai, tik į lauką išeina doh.gif Spėju, prasinešios, bet kaip dabar atkentėt...
Atsakyti