Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 24, 15:12)
Norėčiau patikslinti temą - kokio amžiaus ir kokiu būdu valgantys vaikai tinka? Ar tik kūdikiai, ar ir paaugliai? Ar tik šaukšteliu, rankomis, ar ir iš buteliuko, krūties? Ar tinka "valgantys" tai, kas nevalgoma (negalima), pvz., katino maistą ar popierių?

manau čia kūdikėlių konkursas, na gal kiek virš metukų.
kam tų tyrelių reikėtų keturmečiui kokiam?

tik su valgomais produktais man atrodo... g.gif
Atsakyti
kol kas dar nėr konkursinių foto, stenkitės mamkos smile.gif porą tai iš viso akis raižo, greičiau gąsdina nei žavi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 24, 15:50)
kol kas dar nėr konkursinių foto, stenkitės mamkos smile.gif porą tai iš viso akis raižo, greičiau gąsdina nei žavi unsure.gif

ir ko gi tu jau taip bijai? unsure.gif
Atsakyti
Mano dvimetė irgi mėgsta vaisines tyreles, obuolių, kriaušių ir pan. Tų daržovinių ir t.t., tai tik būdama mažytė valgė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 17:38)
Mano dvimetė irgi mėgsta vaisines tyreles, obuolių, kriaušių ir pan. Tų daržovinių ir t.t., tai tik būdama mažytė valgė smile.gif

As ir dabar megstu smile.gif Plius kai zinau kad i jas nededa jokiu E, tai ir ant blynu vaikams labai gerai vietoj uogienes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 24, 16:43)
As ir dabar megstu smile.gif Plius kai zinau kad i jas nededa jokiu E, tai ir ant blynu vaikams labai gerai vietoj uogienes smile.gif

o į uogienes deda E?
rimtai nežinau, nes pati verdu g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 16:38)

nu maždaug tas amžius toks, kur leliukai, maži vaikai...
jau kokio labai dičkio taisyklingai valgančio tai netvirtinsiu.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 17:46)
o į uogienes deda E?
rimtai nežinau, nes pati verdu  g.gif

galima rast tu nesamoniu smile.gif
as irgi verdu, bet va kriausiu nemoku, tai geriau tokia tyrele nupirkt nei uogiene...

Atsakyti
na, trys gražios nuotraukos jau yra. juokinga tik kad 'mano skaniausios akimirkos' norima nuinterpretuoti į 'kūdikio bandymo valgyti akimirkas'. juk nei tyreles tik kūdikiai valgo nei mažasis = kūdikis rolleyes.gif manau tikrai bus panašu į miegalius - jei ten bile tik miega, tai čia bile tik išsitepęs ir mažylis nes taisyklingai valgantis vaikas jau negerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 17:57)
na, trys gražios nuotraukos jau yra. juokinga tik kad 'mano skaniausios akimirkos' norima nuinterpretuoti į 'kūdikio bandymo valgyti akimirkas'. juk nei tyreles tik kūdikiai valgo nei mažasis = kūdikis rolleyes.gif manau tikrai bus panašu į miegalius - jei ten bile tik miega, tai čia bile tik išsitepęs ir mažylis nes taisyklingai valgantis vaikas jau negerai rolleyes.gif

Aš turiu savo dukrytės "skanią" nuotrauką, bet ten ji savo kojytę valgo... tai konkursui netinka sad.gif reik kad būtų maistas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 24, 16:50)

LKK - "akį rėžia"
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 17:57)

Pritariu, kad"mažasis" nereiškia "kūdikis".
aš pvz dalyvausiu, nes turiu foto. o prizo man nei vienam, nei kitam vaikui nereik, atiduotume labdarai.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 24, 14:39)
manau čia kūdikėlių konkursas, na gal kiek virš metukų.
kam tų tyrelių reikėtų keturmečiui kokiam?

tik su valgomais produktais man atrodo... g.gif

Tai kad mano mažoji dar vis valgo visokias košytes iš "bonkučių". Ypač kai reikia kur važiuoti, o aš pati tuo metu negaliu normalaus maisto pagaminti. Ir vyresnėliui tai vis dar duodu kartais kokį desertuką iš vaikiškų maistelių vietoj neaiškių jogurtų ir pan. lotuliukas.gif Vis dėlto galvoju sudalyvauti su kokia nors įdomia nuotrauka ne tam, kad laimėčiau prizą, o kaip jau sakoma sudalyvauti fotokonkurse. Gal kam visai bus įdomu ir mano foto mirksiukas.gif
Atsakyti