Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 15:03)
Wow, kiek paskutiniu metu konkursų thumbup.gif

Na, taip, portencialas tikrai yra, kaip ir su miegaliukais, bile miega, tai čia, man regis, bus bile tik valgo arba yra maitinamas. biggrin.gif
Įdomu iki kokio amžiaus tie "mažieji valgytojai"? Tie kurie dar "tyrelių amžiaus" turbūt? T.y. kuriems prizas yra aktualus?  g.gif

Mieli esami ir būsimi konkurso dalyviai ir dalyvės,

Šis konkursas yra skirtas kūdikiams, t.y. vaikučiams iki vienerių metukų.
Pataisysime taisyklėse, kad būtų aiškiau.

Pagarbiai,

UAB "Nestle Baltics" atstovė
Indrė Pliuškytė
Atsakyti
QUOTE(Gerber Lietuva @ 2009 11 24, 17:54)
Šis konkursas yra skirtas kūdikiams, t.y. vaikučiams iki vienerių metukų.
Aisku gaila kad mes negalime dalyvauti mano dukrai 2m 2men wub.gif bet dar valgom jusu produktus dazniausiai kelyje mirksiukas.gif
Makaronai su vištiena,Daržovės su kalakutiena,obuolių sultys,
Obuolių ir morkų sultys essen.gif
Atsakyti
Tai dalyvauti galit, tik nuotrauka turėtų būti iki metukų amžiaus vaiko daryta. Ar ne taip supratau?
Atsakyti
dabar tai jau tikrai bus išsimozojusių vaikų konkursas biggrin.gif įdomu tik kaip amžių nustatys kad 'iki metukų' smile.gif na bent jau yra trys balsų vertos nuotraukos, o už išsipleizojusius kūdikius irgi kažkas balsuos. tik kad be tų trijų (kol kas) visos labai vienodos. na dar varške apsidrabstęs 'besiilsintis' išsiskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 19:39)
dabar tai jau tikrai bus išsimozojusių vaikų konkursas biggrin.gif įdomu tik kaip amžių nustatys kad 'iki metukų' smile.gif na bent jau yra trys balsų vertos nuotraukos, o už išsipleizojusius kūdikius irgi kažkas balsuos. tik kad be tų trijų (kol kas) visos labai vienodos. na dar varške apsidrabstęs 'besiilsintis' išsiskiria smile.gif

jooo, bus dabar konkursas - kas labiau išsitepęs doh.gif shhh..... ir kaip amžių nustatinės g.gif
Atsakyti
Dabar dar Ruste papildomas darbas- visiems mamytems pranesti kad ju nuotraukos ne tinka konkursui verysad.gif yra nuotrauku kur aiskiai matosi vyresni vaikai negu numatyta konkurso taisyklese. mirksiukas.gif
QUOTE(Fedes @ 2009 11 24, 19:04)
jooo, bus dabar konkursas - kas labiau išsitepęs doh.gif  shhh..... ir kaip amžių nustatinės g.gif
Cia viskas priklauso nuo sazines nuotrauku savininku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 24 lapkričio 2009 - 19:07
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 24, 19:07)
Dabar dar Ruste papildomas darbas- visiems mamytems pranesti kad ju nuotraukos ne tinka konkursui  verysad.gif yra nuotrauku kur aiskiai matosi vyresni vaikai negu numatyta konkurso taisyklese. mirksiukas.gif

kurioj vietoj čia taip aiškiai matosi g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 19:10)
kurioj vietoj čia taip aiškiai matosi g.gif  g.gif  g.gif
Man matosi kad yra keleta nuotrauku,bet tai gal tik man atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 24 lapkričio 2009 - 19:15
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 24, 19:14)
Man aiskiai matosi kad yra keleta nuotrauku,bet tai gal tik man atrodo mirksiukas.gif

nesuprantu kaip gali tokie dalykai matytis aiškiai.

pvz. mano vaikas metų nesvėrė nė 10kg.,o kita metinukė visus 14kg.aišku ir ūgiai atitinkami.
ir buvo tokių,kuriem buvo aišku, jom manasis neturi nė metų, o anai metinukei jau greit du doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 19:17)
Gana kabinetis prie zodziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 24, 19:07)
Dabar dar Ruste papildomas darbas- visiems mamytems pranesti kad ju nuotraukos ne tinka konkursui  verysad.gif yra nuotrauku kur aiskiai matosi vyresni vaikai negu numatyta konkurso taisyklese. mirksiukas.gif

niekam nerašysiu, visi patvirtintose foto yra mažiukai.
Atsakyti
naujas konkurselis thumbup.gif tai dabar kaip su dalyvavimu? ar gali dalyvauti vaikai kurie dabar jau yra vyresni bet nuotraukuose jie bus iki metuku? ar cia tik dabar esantys iki metuku gali dalyvauti g.gif ?
Atsakyti