Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(7sense @ 2010 01 20, 10:43)
Toms kas ieško Borovaja Matka (vienašalės užginos), jos galima nusipirkit www.safora.lt Tai rusiškas maisto papildas Ginekol, kurio sudetyje yra MB žolės ir lapų ir kraujažoles lapų ekstrakto. 4u.gif

www.safora.lt Ginekol'o kaina 25 Lt, o man parvežė iš Kaliningrado už 15 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmajun: 22 sausio 2010 - 08:43
Sveikos, merginos,
as paprastai bendravau skyrelyje laparask, taciau ziuriu, kad yra ir cia vietos. Vakar jau bendravau su merginomis tame forume, rasiau dar net pilnai neatsigavus po narkozes... lotuliukas.gif Siandiena jau geriau, aisku visi tie blogumai kaip gydytojas sake, kaklo raumenys, gerklos, pilvas, galva... paskaudena, bet kenteti galima.. O siaip rezultatais man atliktos lapar as esu patenkinta, nes jie man suteike vilties. Ir kaip sakiau labai geras daktaras tas Tamosauskas, man jau antra karta tenka su juo susidurti (pirma buvo histerosk), tai palieka gera ispudi. Diagnozavo taip: puikiai pratekamus kiausintakius, pasalino endo cista ir zidinius uzdegino. Kaip rasoma pazymoje Endo II stadija. O pats Tamosauskas sake, kad turbut tai ka jie man pasalino ir buvo mano nepastojimo priezastimi. As turiu daug optimizmo, kuriuo dalijuosi ir su jumis visomis mergaites. Tikekime kartu ir viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 22, 09:55)
Sveikos, merginos,
as paprastai bendravau skyrelyje laparask, taciau ziuriu, kad yra ir cia vietos. Vakar jau bendravau su merginomis tame forume, rasiau dar net pilnai neatsigavus po narkozes... lotuliukas.gif Siandiena jau geriau, aisku visi tie blogumai kaip gydytojas sake, kaklo raumenys, gerklos, pilvas, galva... paskaudena, bet kenteti galima.. O siaip rezultatais man atliktos lapar as esu patenkinta, nes jie man suteike vilties. Ir kaip sakiau labai geras daktaras  tas Tamosauskas, man jau antra karta tenka su juo susidurti (pirma buvo histerosk), tai palieka gera ispudi. Diagnozavo taip: puikiai pratekamus kiausintakius, pasalino endo cista ir zidinius uzdegino. Kaip rasoma pazymoje Endo II stadija. O pats Tamosauskas sake, kad turbut tai ka jie man pasalino ir buvo mano nepastojimo priezastimi. As turiu daug optimizmo, kuriuo dalijuosi ir su jumis visomis mergaites. Tikekime kartu ir viskas bus gerai. 4u.gif  4u.gif

Labai geros naujienos drinks_cheers.gif 2 st. tai visai nedaug endo židinių rado. lauksim iš taves greitu laiku dviejų brūksnelių
Atsakyti
aciu Vilmajun, as labai stengsiuosi saziningai atlikineti namu darbus lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif Jums visoms daug sypseneliu siai dienukei lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 01 22, 09:40)
www.safora.lt Ginekol'o kaina 25 Lt, o man parvežė iš Kaliningrado už 15 Lt.

Vakar uzsisakiau, tai is viso 30 su kapeikom isejo. smile.gif
Atsakyti
sveikos, matau sunku jums vargstate su pastojimu..
o man tai pasiseke net gyditojai sako sekme lidi tave...
man jau 16savaiciu esu nestuke..
zinot moterys stenkites,nes tikrai galima su viena kiauside ir po 4stadijos endo. pastoti dar komplikaciju nera tik,kad esu apsirgus su inkstais persalusi ir gydausi,o taip vaikutis sveikas kiek ziurejo ax.gif
linkiu ir jum toki dziauksma patirti.. nestuke.gif
zinau,kad gyvenime buna stebuklu tik reik tiket thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2010 01 24, 19:20)
zinot moterys stenkites,nes tikrai galima su viena kiauside ir po 4stadijos endo. pastoti dar komplikaciju nera tik,kad esu apsirgus su inkstais persalusi ir gydausi,o taip vaikutis sveikas kiek ziurejo ax.gif

Su viena kiauside ir 4 stad.endo??va cia tai stebuklas thumbup.gif
Sveikinu jus labai wub.gif pas mus tokia pati situacija beveik verysad.gif tikrai suteiket vilciu...o pastojot naturaliai?kaip gydetes ka daret?
Atsakyti
labutis, mergaites,
gal kuri leidotes po lapor operacijos puse metu hormonus?kada sulauket menesiniu...?
Atsakyti
Sveikutes.
As pas jus ilendu karts nuo karto, paskaitau. Zinau kaip sunku yra tureti endometrioze. Pati 4 st. turiu. verysad.gif Galiu tik stiprybes palinketi kovojant su sia bjauria liga. 4u.gif
QUOTE(bernadeta274 @ 2010 01 24, 20:20)

Sveikinimai didziausi thumbup.gif wub.gif Lengvu 9 menesiuku. wub.gif Labai tikiuos kad ir man kada nors pasiseks ax.gif

QUOTE(saulytukass @ 2010 01 25, 10:36)
labutis, mergaites,
gal kuri leidotes po lapor operacijos puse metu hormonus?kada sulauket menesiniu...?

As leidaus puse metu. Man buvo taip. Susileidau paskutine doze praeitu metu vasario 18 d, o mmm atejo balandzio 14 d. Tai kazkur po menesio laiko, kai nustojo veikti vaistai. Bet kiekvienos juk skirtingas organizmas.. ax.gif
Atsakyti

Aš leidausi 4 mėnesius difereliną, manosios atėjo po 81 d. susileidus paskutinę ampolę.
Atsakyti
aciu uz atsakymus, mielosios.. taip, organizmai skirtingi, tad laukiu nesulaukiu..
Ar buvo kuriai ginekologo rekomendacija sulaukus mm iskart bandyt pastoti? Ar kuri pastojot is kart po hormonu?
Atsakyti
QUOTE(saulytukass @ 2010 01 25, 14:32)
aciu uz atsakymus, mielosios.. taip, organizmai skirtingi, tad laukiu nesulaukiu..
Ar buvo kuriai ginekologo rekomendacija sulaukus mm iskart bandyt pastoti? Ar kuri pastojot is kart po hormonu?

Mane operaves gydytojas patare stengtis iskart pastoti, nes geriausi vaistai tai ligai-nestumas. Bet va man nesiseka. Dariausi jau 3 IUI ir 1 IVF, bet nesekmingai kol kas. verysad.gif Bet nenuleidziu ranku ir tikiu, kad man greit pavyks ax.gif
Linkiu, kad pavyktu greit pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 25 sausio 2010 - 18:45