Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(pliuske @ 2010 01 25, 19:44)
Mane operaves gydytojas patare stengtis iskart pastoti, nes geriausi vaistai tai ligai-nestumas. Bet va man nesiseka. Dariausi jau 3 IUI ir 1 IVF, bet nesekmingai kol kas. verysad.gif  Bet nenuleidziu ranku ir tikiu, kad man greit pavyks ax.gif
Linkiu, kad pavyktu greit pastoti mirksiukas.gif

Pliuske o kokie tavo sekantys veiksmai - kitas IVF ar bandysit natūraliai?

Man diferelinas harmonus išbalansavo - iki tol ciklas buvo reguliarus, o dabar - grybų karas doh.gif viena menesi ovuliacija buvo iškarto po mėnesiniu, o šis ciklas ryškiai bus be ovuliacijos. Pradedu galvoti kad be reikalo aš jį leidausi, tik laiko būsiu daug praradusi ir jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 01 26, 09:34)
Pliuske o kokie tavo sekantys veiksmai - kitas IVF ar bandysit natūraliai?

Man diferelinas harmonus išbalansavo - iki tol ciklas buvo reguliarus, o dabar - grybų karas  doh.gif viena menesi ovuliacija buvo iškarto po mėnesiniu, o šis ciklas ryškiai bus be ovuliacijos. Pradedu galvoti kad be reikalo aš jį leidausi, tik laiko būsiu daug praradusi ir jokios naudos.

Oi, naturaliai tai mum tikrai neiseis. Jau daugybe metu naturaliai bandem doh.gif Dabar tik IVF. Planavom kaip ir vasari darytis, bet kazin ar iseis, turbut teks atideti. verysad.gif
O jus naturaliai kaip supratau bandot? Kelinta endo st. pas tave? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 01 26, 11:43)
Oi, naturaliai tai mum tikrai neiseis. Jau daugybe metu naturaliai bandem doh.gif  Dabar tik IVF. Planavom kaip ir vasari darytis, bet kazin ar iseis, turbut teks atideti. verysad.gif
O jus naturaliai kaip supratau bandot? Kelinta endo st. pas tave? g.gif

4 verysad.gif bet iki klimakso tik 2 mėnesius tebandėm gandrus gaudyti, tai aš kaip ir nežinau normaliai ar endo maišo man pastoti ar ne. Pusmetuka dar palauksiu, jeigu neišeis - važiuosiu į Rygą, ten pigiau.
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 01 26, 12:18)
verysad.gif bet iki klimakso tik 2 mėnesius tebandėm gandrus gaudyti, tai aš kaip ir nežinau normaliai ar endo maišo man pastoti ar ne. Pusmetuka dar palauksiu, jeigu neišeis - važiuosiu į Rygą, ten pigiau.

Aisku. Na, su 4 st. nezinau ar natur gausis g.gif Bet buna gi stebuklu mirksiukas.gif
As i Ryga dabar ir vazineju. Tikrai pigiau ax.gif
Atsakyti

Mane operavusi gydytoja sake, kad kliūčių pastojimui nėra, tai aš ir tikiuos , kad pavyks blush2.gif
Pliuske, o į kurią kliniką Rygoj tu važinėji? Kai reikės, kreipsiuos į tave info dėl Rygos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 01 26, 15:53)
Mane operavusi gydytoja sake, kad kliūčių pastojimui nėra, tai aš ir tikiuos , kad pavyks blush2.gif
Pliuske, o į kurią kliniką Rygoj tu važinėji? Kai reikės, kreipsiuos į tave info dėl Rygos  4u.gif

As i Embrions klinika vazineju. Kai reikes info - kreipkis, mielai padesiu. mirksiukas.gif Bet tikiuos neprireiks ir greit busi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 01 26, 16:12)
As i Embrions klinika vazineju. Kai reikes info - kreipkis, mielai padesiu.  mirksiukas.gif  Bet tikiuos neprireiks ir greit busi  nestuke.gif  wub.gif

Kad tavo žodžiai tiesiai Dievuliui į ausį nukeliautų ax.gif
Sekmės ir tau gaudant gandrus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 01 26, 16:45)
Kad tavo žodžiai tiesiai Dievuliui į ausį nukeliautų  ax.gif
Sekmės ir tau gaudant gandrus  wub.gif

aciuks.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man diferelinas harmonus išbalansavo - iki tol ciklas buvo reguliarus, o dabar - grybų karas doh.gif viena menesi ovuliacija buvo iškarto po mėnesiniu, o šis ciklas ryškiai bus be ovuliacijos.

As taip pat ilgai leidausi dipherelina,taciau mano ciklas visa gyvenima nebuvo reguliarus po dipherelino jis irgi nesusinormalizavo,praktiskai nepasikeite niekas.Taciau man cikla puikiai sureguliavo medetku arbata,kaip laikrodis budavo 29 dienos lygiai visada,ir ovuliacija vykdavo.As ja gerdavau po pora kartu per diena,rezultatas pasijaute po poros menesiu.Gal cia tik man taip organizmas sureagavo,taciau manau pabandyti galima,nes tai nekenksmingas,nes kartu galima gerti ir kitas vaistazoles ir nebrangus budas.
Atsakyti
QUOTE(mopsiuka @ 2010 01 28, 14:27)
Gal cia tik man taip organizmas sureagavo,taciau manau pabandyti galima,nes tai nekenksmingas,nes kartu galima gerti ir kitas vaistazoles ir nebrangus budas.

Ačiū mopsiuka už patarimą 4u.gif Geriu ovuliavitą, BM, medetkas, gal padės.
Atsakyti
Sveikos. Ar priimsit ir mane? As katik po laparoskopijos,dar ne neatsigavus pilnai. Vakar suzinojau,kad rado I stad endometrioze, zidinukus uzdegino ir dave iki puse metu bandyti naturaliai,bet ne ilgiau,o tada jau iui. tik dabar paskaicius nesuprantu kodel neskyre jokiu vaistu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 01 28, 15:22)
Sveikos. Ar priimsit ir mane? As katik po laparoskopijos,dar ne neatsigavus pilnai. Vakar suzinojau,kad rado I stad endometrioze, zidinukus uzdegino ir dave iki puse metu bandyti naturaliai,bet ne ilgiau,o tada jau iui. tik dabar paskaicius nesuprantu kodel neskyre jokiu vaistu. unsure.gif

Sveikute 4u.gif . Tau neišrašė jokių vaistukų, nes tik I endometriozes stadija. Vaistus reikia leistis esant III-IV stadijai, o kartais jau II duoda, priklauso nuo situacijos.
taip kad nepergyvenk ir bandyk natūraliai 4u.gif turi pavykti 4u.gif
Atsakyti