Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(fija @ 2010 01 28, 15:31)
Sveikute  4u.gif . Tau neišrašė jokių vaistukų, nes tik I endometriozes stadija. Vaistus reikia leistis esant III-IV stadijai, o kartais jau II duoda, priklauso nuo situacijos.
taip kad nepergyvenk ir bandyk natūraliai  4u.gif  turi pavykti  4u.gif

Aciukas,labai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, norejau paklausti jusu ar po operacijos ir zidiniu uzdeginimo vistiek jum dar teplioja rudai pries ir po menesiniu ar jau nebe? nes man tai ir toliau sau teplioja.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2010 02 02, 19:36)
Sveikutes mergaites, norejau paklausti jusu ar po operacijos ir zidiniu uzdeginimo vistiek jum dar teplioja rudai pries ir po menesiniu ar jau nebe? nes man tai ir toliau sau teplioja..  verysad.gif

po pirmos operacijos is pradziu netepliojo, po kokiu 3men vel tepliojo.o po antros ne.Bet as naudojau jadvygos arbata nuo endo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2010 02 02, 23:08)
po pirmos operacijos is pradziu netepliojo, po kokiu 3men vel  tepliojo.o po antros ne.Bet as naudojau jadvygos arbata nuo endo mirksiukas.gif

O kokia arbata gerei? nes pvz.Nr.11 tai nuo endometrito(ne nuo endometriozes).
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2010 02 02, 18:36)
Sveikutes mergaites, norejau paklausti jusu ar po operacijos ir zidiniu uzdeginimo vistiek jum dar teplioja rudai pries ir po menesiniu ar jau nebe? nes man tai ir toliau sau teplioja..  verysad.gif

Man teplioja ir toliau,kad ir dvi lapar padarytos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 02 03, 21:47)

Mmazukiuke, IUI temelėje skaičiau, kad tu lankeisi pas gyd. Sąlygienę. Papasakok mums plačiau kaip tau sekėsi.
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 02 06, 09:46)
Mmazukiuke, IUI temelėje skaičiau, kad tu lankeisi pas gyd. Sąlygienę. Papasakok mums plačiau kaip tau sekėsi.

Sekesi tikrai neblogai,po pirmo vizito esu patenkinta,nesvarbu net kiek kainavo mirksiukas.gif
Plana sudare,viska paaiskino smulkiai,dave patarimu.
prirase diferelino 0.1mg,bnet ir stimuliuosiuos kartu blush2.gif dar nei vienas gyd,neskyre gyd,endo nors ir 4 st.buvo,o si gyd. i tai nepaziurejo pro pirstus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 02 06, 12:30)
Sekesi tikrai neblogai,po pirmo vizito esu patenkinta,nesvarbu net kiek kainavo mirksiukas.gif
Plana sudare,viska paaiskino smulkiai,dave patarimu.
prirase diferelino 0.1mg,bnet ir stimuliuosiuos kartu blush2.gif dar nei vienas gyd,neskyre gyd,endo nors ir 4 st.buvo,o si gyd. i tai nepaziurejo pro pirstus mirksiukas.gif

Šaunu, kad susiradai gydytoja kuri patiko. Lauksim gydymo gerų rezultatų 4u.gif
O toliau planuoji? IUI ar IVF ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmajun: 06 vasario 2010 - 16:38
QUOTE(vilmajun @ 2010 02 06, 16:35)
Šaunu, kad susiradai gydytoja kuri patiko. Lauksim gydymo gerų rezultatų  4u.gif
O toliau planuoji? IUI ar IVF ?

Planuojam si men IUI,aisku jei seksis gerai pasistimuliuot mirksiukas.gif apie IVF dar negalvojam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 02 03, 21:47)

Sveikute, kokia pertrauka tarp lapar buvo ?Kodel teko antra darytis?Man pries 4m dare ,tepliojimai liovesi ne is kart .endometrioziniu skausmu neturejau,bet ...si rudeni kai prasidejo... kai lieka sav iki mmm nepakylu is lovos .saltkretis pykinimas,nuo skausmo tab isvemiu, zvakutes nepadeda, nemiegu naktim.skausm suima toks ,kad ant koju nepastoviu akyse temsta..Daktare sake ,kad taip buna. sake arba KT pora men arba vel operuotis. KT niekad negeriau turiu migrena. Ka manot merginos ka darytumet vel oper ar gertumet KT?As taip svajoju apie antra leliu.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
QUOTE(dalia11 @ 2010 02 06, 22:26)
Sveikute, kokia pertrauka tarp lapar buvo ?Kodel teko antra darytis?Man pries 4m dare ,tepliojimai liovesi ne is kart .endometrioziniu skausmu neturejau,bet ...si rudeni kai prasidejo... kai lieka sav iki mmm nepakylu is lovos .saltkretis pykinimas,nuo skausmo tab isvemiu, zvakutes nepadeda, nemiegu naktim.skausm suima toks ,kad ant koju nepastoviu akyse temsta..Daktare sake ,kad taip buna. sake arba KT pora men arba vel operuotis. KT niekad negeriau turiu migrena. Ka manot merginos ka  darytumet vel oper ar gertumet KT?As taip svajoju apie antra leliu.. unsure.gif

Pirma oper dare geguzi,antra lapkriti,tai grubiai 5 men tarpas.Pirma buvo diagnozine,antra-ispjove cista.Nu tokiu skausmu dideliu as nejauciu,bet mmm buna skausmingos,pries jas grynai jauciu nuovargi,pykinima,miego trukuma.
Kiekvienas isikisimas chirurginis nera gerai,bet KT irgi ne iseitis,nes kol jas gersi tol viskas bus gerai,o nebegersiu ir vel tas pats,gal kazkiek is apsigydys ta endo.As turbut daryciaus lapar,jos metu dar karta viska isziures,jei bus blogiau skirs gydyma.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 02 07, 10:49)
Sveikutes,
Pirma oper dare geguzi,antra lapkriti,tai grubiai 5 men tarpas.Pirma buvo diagnozine,antra-ispjove cista.Nu tokiu skausmu dideliu as nejauciu,bet mmm buna skausmingos,pries jas grynai jauciu nuovargi,pykinima,miego trukuma.
Kiekvienas isikisimas chirurginis nera gerai,bet KT irgi ne iseitis,nes kol jas gersi tol viskas bus gerai,o nebegersiu ir vel tas pats,gal kazkiek is apsigydys ta endo.As turbut daryciaus lapar,jos metu dar karta viska isziures,jei bus blogiau skirs gydyma.

Labas rytas,aciu uz nuomone. as ir taip galvoju,bet labai jau sunku pagalvojus apie pooperacini perioda.negalesiu savo vaiko kilnot ir tt.. Nustebino mazas tarpas tarp operaciju. kiek zinau kai diagnozuoja, tai ir padaro visa kas reikia. Kodel tavo atveju buvo kitaip?Juk dvi narkozes ,pakartotinai pjuviai,vel atsistatymo periodas.Po kurios jauteisi blogiau,po antrosios?
Atsakyti