Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Lauriokas ir Liepsnele, sveikinimai nuoširdžiausi. Sėkmingo ir lengvo jums nėštumo 4u.gif Šaunuolės, kad pasipasakojat. Mua aš labiausiai dabar bijau dėl tos arbatos N.11, kad ji derėtų su mano geriamais vaistais, nes jie hormoniniai.
Beje girdėjau, kad hormonus linų sėlenys reguliuoja, reikia iš vakaro šaukštą jų užplikyti puodelyje verdančiu vandeniu, o ryte pusvalandis prieš valgį išmaišius išgerti. Jie tuo pačiu ir imunitetą stiprina labai. Aš bandžiau kelias dienas. Gal sutapimas, bet labai skausmingos mėnesinės buvo, ir susirgau anksčiau. tai dabar nedrįstu. Bijau kad irgi nedera su mano vaistais.
Atsakyti
kažkada jau klausiau šioje temoje, bet taip ir nesulaukiau atsakymo, tai pabandysiu dar kartą :
ar galiu gert ginekol kartu su duphastonu ?

klausiau gydytojos apie ginekol, pasakė, kad šiuo klausimu neturi nuomonės.

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2010 09 01, 07:56)
ar galiu gert ginekol kartu su duphastonu ?
klausiau gydytojos apie ginekol, pasakė, kad šiuo klausimu neturi nuomonės.

*na, bijau tau ką ir sakyti.. g.gif man su KT ginius neleido jokių žolelių vartoti "nes nežinoma jų saveika" kadangi Duphaston'as yra rogesteronas (hormonas) aš gal ir negerčiau.
**ne "nuomonės" bet "žinių" neturi. kai kurie gydytojai tai pripažįsta, kitiems gėda, tai jie "neturi nuomonės" doh.gif
Atsakyti
Gal kas galit papasakoti apie endo cistą rolleyes.gif
Pasirodo man ją per LP išpjovė ax.gif Dabar nežinau, kaip čia elgtis- drebėti ir laukti ar ataugs, ar tiesiog džiaugtis, kad laiku išėmė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 01, 10:50)
Gal kas galit papasakoti apie endo cistą  rolleyes.gif
Pasirodo man ją per LP išpjovė  ax.gif Dabar nežinau, kaip čia elgtis- drebėti ir laukti ar ataugs, ar tiesiog džiaugtis, kad laiku išėmė  tongue.gif

Man jau tokias dvi išlukšteno... Pirmoji buvo kairėj kiaušidėj. Po mažiau kaip metų atsirado kita kitoj kiaušidėj. Dabar po II laparoskopijos jau metai. Ačū Dievui, kiaušidės švarios, nors drebu, kad neatsirastų vėl... Kai įtarė, kad vėl atsirado, buvau žolinius lašus užsisakiusi būtent nuo cistų, bet pasirodė, kad ten buvo tik geltonkūnis. Manau, kad džiaukis, jog laiku ją pašalino, nes trūkusi gali pridaryti daug bėdos. Ir tikiuosi bei linkiu, kad daugiau jų neatsirastų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 09 01, 14:15)
Man jau tokias dvi išlukšteno... Pirmoji buvo kairėj kiaušidėj. Po mažiau kaip metų atsirado kita kitoj kiaušidėj. Dabar po II laparoskopijos jau metai. Ačū Dievui, kiaušidės švarios, nors drebu, kad neatsirastų vėl... Kai įtarė, kad vėl atsirado, buvau žolinius lašus užsisakiusi būtent nuo cistų, bet pasirodė, kad ten buvo tik geltonkūnis. Manau, kad džiaukis, jog laiku ją pašalino, nes trūkusi gali pridaryti daug bėdos. Ir tikiuosi bei linkiu, kad daugiau jų neatsirastų  smile.gif

Tikrai džiaugiuosi ax.gif
Bet maniškė bent jau iš foto matosi, kad šalia kiaušidės buvo įsitaisiusi, o ne pačioj kiaušidėj rolleyes.gif Nors gal aš klystu ax.gif
O tai jos mėgsta atsinaujinti g.gif Jos atsiranda dėl endo, ar čia du skirtingi dalykai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 rugsėjo 2010 - 13:42
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 01, 15:41)
Tikrai džiaugiuosi  ax.gif
Bet maniškė bent jau iš foto matosi, kad šalia kiaušidės buvo įsitaisiusi, o ne pačioj kiaušidėj  rolleyes.gif Nors gal aš klystu  ax.gif
O tai jos mėgsta atsinaujinti  g.gif Jos atsiranda dėl endo, ar čia du skirtingi dalykai  g.gif

šitų dalykų tai nežinau... kaip būna. Maniškės buvo kiaušidėse, tai pirmąją truputį apipjaustė, o antroji liko kokia buvusi. O atsiranda būtent dėl endo, nes kai paliečia kiaušides, jei neklystu, neduoda mažiau kaip IIIstadijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 01 rugsėjo 2010 - 13:45
QUOTE(kristinuke @ 2010 09 01, 14:44)
šitų dalykų tai nežinau... kaip būna. Maniškės buvo kiaušidėse, tai pirmąją truputį apipjaustė, o antroji liko kokia buvusi. O atsiranda būtent dėl endo, nes kai paliečia kiaušides, jei neklystu, neduoda mažiau kaip IIIstadijos

Man tada davė II unsure.gif Bet LP metu manė, kad ta cista tiesiog funkcinė. Nu žodž, dabar ir sau ir tau linkiu kad neatsinaujintų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 01, 15:48)
Man tada davė II unsure.gif Bet LP metu manė, kad ta cista tiesiog funkcinė. Nu žodž, dabar ir sau ir tau linkiu kad neatsinaujintų  mirksiukas.gif

Ačiū. Išsitraukiau savo endometriozės įvertinimą, tai iš tikrųjų buvau neteisi: jeigu paviršinė endometriozė kiaušidėse, tai gali būti ir I, IIst. Kai gili - va tada jau blogiau. Bet apskritai ten taškais vertina, tai visaip ir priskaičiuot gali turbūt.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 09 01, 14:54)
Ačiū. Išsitraukiau savo endometriozės įvertinimą, tai iš tikrųjų buvau neteisi: jeigu paviršinė endometriozė kiaušidėse, tai gali būti ir I, IIst. Kai gili -  va tada jau blogiau. Bet apskritai ten taškais vertina, tai visaip ir priskaičiuot gali turbūt.

nieko tokio irnesakyk.gif
O kažin yra kokių nors būdų kaip išvengti tų cistų g.gif Gal kokių žolių pagerti g.gif Šį ciklą geriu Ginekol, o nuo kito jau KT vartosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 01, 15:57)
nieko tokio irnesakyk.gif
O kažin yra kokių nors būdų kaip išvengti tų cistų  g.gif Gal kokių žolių pagerti  g.gif Šį ciklą geriu Ginekol, o nuo kito jau KT vartosiu  mirksiukas.gif

Kažin... aš buvau radusi lašiukų nuo cistų (o ar visokių?). Atsieit padeda jas gydyti
http://www.adele.lt/...n...7&Itemid=70
Bet pati nebandžiau. Apie "Ginekol" mąsčiau ir aš, bet kol geriu "Thybon" ir "Dexamethason", abejonių turiu...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 09 01, 15:01)
Apie "Ginekol" mąsčiau ir aš, bet kol geriu "Thybon" ir "Dexamethason", abejonių turiu...

Tai aš irgi, kol gersiu KT, Ginekol negersiu mirksiukas.gif
Papildyta:
O gal Adelė turi ką nors ir nuo endo g.gif
Jos puslapyje rašo: "Endometriozė- Bitkrėslės žiedai, ugniažolė, žiemė, alijošius
Meilenis –Hyppeastrum"
Reiks gal pas ją kada užsukti- pasikalbėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 rugsėjo 2010 - 14:58