Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 01, 16:47)
Tai aš irgi, kol gersiu KT, Ginekol negersiu  mirksiukas.gif
Papildyta:
O gal Adelė turi ką nors ir nuo endo  g.gif
Jos puslapyje rašo: "Endometriozė- Bitkrėslės žiedai, ugniažolė, žiemė, alijošius
Meilenis –Hyppeastrum"
Reiks gal pas ją kada užsukti- pasikalbėti  rolleyes.gif

Dabar daugiau ji visko siūlo, net neperžiūrėjau. Anksčiau nuo endometriozės nieko nebuvau radusi pas ją. O tie nuo cistų lašiukai nėra bjaurūs, atidaviau juos mamai, kad vidaus organus patonizuotų biggrin.gif
Atsakyti
Ice tea, man irgi buvo endometriozinė cista, po daugiau nei pusmečio toj pačioj kiaušidėj nauja atsirado, bet jos niekaip negydo, nes ji funkcinė. Per tą laiką apie 10 mėn. gydžiausi bromcriptinu padidėjusį prolaktiną. Nežinau ar nuo jo ar natūraliai, bet funkcinė cista per tą laiką sumažėjo perpus. O šiaip endometriozinė cista prieš operaciją man sumažėjo KT pagalba. Po laparoskopijos nustatė 2 endo stadiją. Bet man lyg ir pačioje kiaušidėje buvo ir yra.

kristinuke, Jadvyga turi ir arbata nuo cistų. Turiu nusipirkus, bet bijau gerti, kai hormoninius preparatus naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 09 05, 21:37)
Ice tea, man irgi buvo endometriozinė cista, po daugiau nei pusmečio toj pačioj kiaušidėj nauja atsirado, bet jos niekaip negydo, nes ji funkcinė. Per tą laiką apie 10 mėn. gydžiausi bromcriptinu padidėjusį prolaktiną. Nežinau ar nuo jo ar natūraliai, bet funkcinė cista per tą laiką sumažėjo perpus. O šiaip endometriozinė cista prieš operaciją man sumažėjo KT pagalba. Po laparoskopijos nustatė 2 endo stadiją. Bet man lyg ir pačioje kiaušidėje buvo ir yra.

Tai va ir dėl to KT REIKIA pagerti mirksiukas.gif Nuo kito ciklo pradėsiu KT periodą mirksiukas.gif Bus atostogos kiaušidėm thumbup.gif thumbup.gif Galės ir MB pailsėti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 rugsėjo 2010 - 08:18
Tai va, kad kol vaistus tenka vartoti, su arbatom luktert teks. Ir apskritai aš nenutuokiu, kokia mano situacija dabar... po laparoskopijos jau metai, pagal teoriją pastojimo šansai pasiutusiai mažėja. Jei būtų buvę tvarkoj hormonai, būtų aiškiau. Kol pabaigsiu "Thybona" dar nieko nedarysiu, o paskui vėl pas kazanavičių, nors jis man sakė atvažiuot, kai pastosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Aš pasidžiaugsiu,kad hormonai pagaliau atsistojo tiek į vietą kad gydytojas jau patenkintas. Dabar TES reik pakelt doh.gif Ale čia kažkaip man gaunasi "mission imposible"
Atsakyti
TES, tai testosteronas?
Man tai buvo prolaktinas atsistatęs į normas, bet vos sumažinau normą, vėl pakilo, tada vėl teko grįžti prie didesnių normų ir dabar jau numuštas iki idealaus, bet dar du-tris mėn. liepė gerti, kad išliktų toks. Jau 10 mėnesių vaistus geriu doh.gif

Ice tea, užtat po kontarceptikų gėrimo ir operacijos pas mane kiaušidės taip suveikė, kad galvojau greitąją kviesiu, tris dienas lovoj pragulėjau ir tai tik tinkamoj pozoj. Bet man tada ne iki smileysex.gif buvo. Taip porą mėnesių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 rugsėjo 2010 - 18:36
QUOTE(Glamour @ 2010 09 07, 19:33)
TES, tai testosteronas?
Ice tea, užtat po kontarceptikų gėrimo ir operacijos pas mane kiaušidės taip suveikė, kad galvojau greitąją kviesiu

*taip
**ta prasme per O tokie skausmai buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 09 07, 19:33)
Ice tea, užtat po kontarceptikų gėrimo ir operacijos pas mane kiaušidės taip suveikė, kad galvojau greitąją kviesiu, tris dienas lovoj pragulėjau ir tai tik tinkamoj pozoj. Bet man tada ne  iki  smileysex.gif buvo. Taip porą mėnesių.

Pas mane ir be KT per O uchūūūūū kaip GERA doh.gif , bet aš sado-mazo- nepraleidžiu progos smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes!snd perziurejau LP skyrelio saraseli ir pastebejau kad kitos po puses metu daresi antra LP ir pas jas visas per pirma LP buvo rasta endo...o po puses metu padaryta LP parodydavo kad endo paaugus iki kitos stadijos...net siurpas nuejo...siaubas:oh labai tikrai bijau kad ir man tai nebutu... doh.gif tikrai manau reiks pries kita IUI pasidaryti GN kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 09 10, 21:54)
net siurpas nuejo...siaubas:oh labai tikrai bijau kad ir man tai nebutu... doh.gif tikrai manau reiks pries kita IUI pasidaryti GN kaip jus manot?

nemanau kad GN tau atstos LP ir dėl informatyvumo tas pat.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 10, 22:13)
nemanau kad GN tau atstos LP ir dėl informatyvumo tas pat.

nu blin 3 operacijos per metus kazkaip tikriausiai neiryzciau......man GN daugiau reikalinga del pratekamumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 10 rugsėjo 2010 - 21:19
QUOTE(lauraz5 @ 2010 09 10, 23:19)
nu blin 3 operacijos per metus kazkaip tikriausiai neiryzciau......man GN daugiau reikalinga del pratekamumo...

Pavyzdžiui , man pratekamumas buvo patikrintas per antrą LP, kai šalino endo cistą, sutvarkė endo židinius. Nežinau, ką tai davė, bet epikrizėj dar parašyta, kad išplovę pilvaplėvės ertmę. Vis dėlto trečio karto, neduok Die...
Atsakyti