Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 21:56)
wub.gif  faina! sveikinu ! 4u.gif  sekmes visus 9menesius tau ir pilveliui! 4u.gif 
jei ne paslaptis kokia ta zole nuo endo gerei? koks jos pavadinimas? ax.gif
kokia buvo nepastojimo priezastis jusu? endometrioze?

jadvygos zoleles Nr.11
ten pagal numerius rasomos zoleliu misinys...
nas as 2ir daugiau menesio nepastojau.
del endometriozes netikejo,kad pastoti galiu,nes tikrai buvo 4stadijoje stadijoje...
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2009 11 30, 21:08)
sveika! smile.gif 
as turejau omeny BM arbatos gerima, o ne BM lasiukus spiritiniu pagrindu smile.gif
ka paskaiciau ta parasiau, is lempos tikrai neistraukiau! smile.gif
o tu kaip suprantu apie lasiukus kalbi smile.gif

Tai as taip geriu,o arbata geria dauguma nuo vidurio ciklo<jei apie rusu foruma>,tai as va taip skaiciau,nu zodziu pagal anotacija gert geriausia blush2.gif ,kitos arbata BM geria puse metu irgi is rusu forumo,viena rase net du metus gere ta arbatike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2009 11 30, 19:51)
sveikos, merginos na va as negalejau prieit,nes dirbau ir savijauta nekokia zinot vienom nesciom buna blogai mane pikina,bet nevemiu ir skrandis skauda..
tai va mano mama is zemaitijos na is plunges netoli yra telsai ten jedvygos plantacijos kur augina zolelias...
tai po  visus rajono miesteliu vaistines galima gauti..(as nuo endometriozes zolelias geriau),bet ir folio ruksti ir as ir vyrui daviau gerti visom pozom bandem viska bandziau..
siandien grizau is ginekologes jau maciau  blush2.gif maza gumbeli kur susidarys vaikutis..
ryt tirimus darysiuosi wub.gif
nenusiminkit sakau man buvo baisu as tik su viena kiauside ir dar ten buvo turinis,bet jis neaugo,o dar prie kiausides buvo net 2cistos laproskopija man negalejo daryt,nes buvo sudetinga operacija pjuvis didelis padarytas beveik visi buvo nuleide rankas ,bet matot yra stebuklu thumbup.gif
net ir ginekologe vat sako ir tokios stadijos galima pastot nustebo..
moterys laikykites as tai dar turiu bent 3men laikytis,kad paugetu mano vaisius ax.gif ir nebutu persileidimo ...

Esu tikra kad viskas bus gerai!!! Is visos sirdies linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 12:44)
Sakykit mergaites, jeigu mano darinys, kuris buvo nuo endometriozes 3cm*5cm, tai cia 3st kaip minimum ane? nes skambinau daktarei, ji sako atvaziuokit treciadieni as jums viska susakysiu, cia ne telefonu kalbet, tik sake jog gavo rezultatus kad tas darinys nuo endometriozes.. as taip tikejausi kad man bent jau kokia 2st...kad galesiu bandyti naturaliai pastoti, o dabar jeigu 3-4st tai pirmiausiai turesiu gydytis, neimanoma bandyt pastoti be gydymo? dar nelabai perpratau as sitos ligos, tai man cia tamsus miskas, bet kuo giliau i ji tuo baisiau verysad.gif

Na man pasalino endometriozine cista, kuri tik aptikus buvo apie 6 cm skersmens, operacijos metu apie 4 cm. Dar ant gimdos raiščių ir prie kiaušidžių( ant raiščių lyg ir unsure.gif ) rado endometriozės židinių ir man nustatė tarp 1 ir 2 stadijos. Oficialiai parašė pirmą stadiją.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 11 30, 21:10)
Na man pasalino endometriozine cista, kuri tik aptikus buvo apie 6 cm skersmens, operacijos metu apie 4 cm. Dar ant gimdos raiščių ir prie kiaušidžių( ant raiščių lyg ir  unsure.gif ) rado endometriozės židinių ir man nustatė tarp 1  ir 2 stadijos. Oficialiai parašė pirmą stadiją.

Visam sitam tamsiam miske pamaciau sviesos, vilties ziburelis man suzibo rolleyes.gif gal dar ir man netycia 1-2 stadija..nedarysiu skubotu isvadu, palauksiu daktares verdikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2009 11 30, 22:33)
Visam sitam tamsiam miske pamaciau sviesos, vilties ziburelis man suzibo  rolleyes.gif  gal dar ir man netycia 1-2 stadija..nedarysiu skubotu isvadu, palauksiu daktares verdikto smile.gif

Na, ką daktarė nusprendė? Beje, kaip jautiesi, gal jau namie?

O man daktarė atsakymą pasakė iškart po operacijos, po to, kai gavo patvirtinimą iš laboratorijos dėl endometriozės, nieko naujo nepasakė.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 02, 21:58)
Na, ką daktarė nusprendė? Beje, kaip jautiesi, gal jau namie?
O man daktarė atsakymą pasakė iškart po operacijos, po to, kai gavo patvirtinimą iš laboratorijos dėl endometriozės, nieko naujo nepasakė.

Labai nusivyliau daktare, nieko man ji nepasake beveik, tik tiek kad endometrioze, kad darinys tas nuo endometriozes, ir kad eiciau pas savo ginekologe ir ten gydyciausi.. jeigu nebuciau pati domejusis ir skaiciusi apie sia liga, tik tiek kiek gavau is mane operavusios daktares, tai buciau isivaizdavus kad man tokio lygio liga kaip sloga, tai ka ir kalbeti smile.gif gal kas zino Kaune ginekologa kuris specializuotusi daugiau ties nevaisingumu, o gal net pacia endometrioze?
p.s. man pradejo skaudeti pilva, ispute kaip baliona, tiek seniau ispute nebuvo.. niekam taip nebuvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 08:07)
Labai nusivyliau daktare, nieko man ji nepasake beveik, tik tiek kad endometrioze, kad darinys tas nuo endometriozes, ir kad eiciau pas savo ginekologe ir ten gydyciausi.. jeigu nebuciau pati domejusis ir skaiciusi apie sia liga, tik tiek kiek gavau is mane operavusios daktares, tai buciau isivaizdavus kad man tokio lygio liga kaip sloga, tai ka ir kalbeti smile.gif gal kas zino Kaune ginekologa kuris specializuotusi daugiau ties nevaisingumu, o gal net pacia endometrioze?
p.s. man pradejo skaudeti pilva, ispute kaip baliona, tiek seniau ispute nebuvo.. niekam taip nebuvo? smile.gif

As kaune neseniai pradejau lankytis pas gyd.Stankeviciu,Vaisingumo klinikoje.ruosiuos pas ji pirmaji IUI daryt.Kiek girdejau atsiliepimu tai neblogas jis blush2.gif
O tu gal po operacijos?man po jos irgi issiputes buvo.jei ne tai gal uzvalgei ko?arba pries mmm buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 12 04, 09:10)
As kaune neseniai pradejau lankytis pas gyd.Stankeviciu,Vaisingumo klinikoje.ruosiuos pas ji pirmaji IUI daryt.Kiek girdejau atsiliepimu tai neblogas jis blush2.gif
O tu gal po operacijos?man po jos irgi issiputes buvo.jei ne tai gal uzvalgei ko?arba pries mmm buna blush2.gif

As po operacijos, bet jau dvi savaites praejo..ar dar cia turi jis buti toks isiputes?
o del gydytojo, tai daug ten konsultacijos kainuoja ir tyrimai jeigu prireikia kokiu daryti? nes manau kad atejus turbut vistiek reiketu visokius hormonu ir pan tyrimus pasidaryti..
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 15:41)
As po operacijos, bet jau dvi savaites praejo..ar dar cia turi jis buti toks isiputes?
o del gydytojo, tai daug ten konsultacijos kainuoja ir tyrimai jeigu prireikia kokiu daryti? nes manau kad atejus turbut vistiek reiketu visokius hormonu ir pan tyrimus pasidaryti..

Man po 2 savaiciu tai buvo issiputes pilvas blush2.gif stebek ka valgai,nes as dabar is vis lengva maista tegaliu valgyt,kitaip is kart espumisano turiu kalt doh.gif
Zinok tiksliai kainu nezinau tyrimuku,nes mums nereikejom,turejom pasidare savo mieste,bet jei noresi galiu suzinot wub.gif arba tju puslapyje rast turetum wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 12 04, 20:51)
Man po 2 savaiciu tai buvo issiputes pilvas blush2.gif stebek ka valgai,nes as dabar is vis lengva maista tegaliu valgyt,kitaip is kart espumisano turiu kalt doh.gif
Zinok tiksliai kainu nezinau tyrimuku,nes mums nereikejom,turejom pasidare savo mieste,bet jei noresi galiu suzinot wub.gif arba tju puslapyje rast turetum wub.gif

Nu va lengva maista...o as katik is magdonaldo smile.gif labai jau ten lengvas maistas blush2.gif supratau ka as negerai darau tada rolleyes.gif
Aciuuu labai uz info wub.gif , bandysiu as gal jiems pasiskambinti uzsiregistruoti konsultacijai, turbut ten apie koki 100lt ar daugiau uz konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 04, 22:13)
Nu va lengva maista...o as katik is magdonaldo smile.gif labai jau ten lengvas maistas  blush2.gif  supratau ka as negerai darau tada  rolleyes.gif 
Aciuuu labai uz info  wub.gif  , bandysiu as gal jiems pasiskambinti uzsiregistruoti konsultacijai, turbut ten apie koki 100lt ar daugiau uz konsultacija?

Oi tokio maisto as visai nepripazistu doh.gif galiu karta i metus nueiti,bet ne daugiau doh.gif as tai pastebejau kad man nuo bulviu labai pucia,duonos aisku marinuoto ar rauginto maisto.grynai nuo tokio nesuderinto maisto doh.gif pasisaugok geriau blush2.gif
As mokejau 100lt uz pirma konsultacija ir apziura mirksiukas.gif
Atsakyti