Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 01 21, 15:57)
Ju ten keli markeriai yra,Vilniuj daro CD56+16,bet ju ten,svarbiu nekibimui ar neisnesiojimui,yra daugiau.

o Vilniuje visuos tuos markerius daro?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 01 21, 14:05)
o Vilniuje visuos tuos markerius daro?

nea,tik cd56+16,bet sitie dazniausiai aptinkami.
Atsakyti
parasiau laiska i mineta labaratorija (www.egl.lv) LV del kileriu ir MTHFR tyrimu, tai atrase, jog natural killer cells arba pas juos vadinasi Immune status daro 7markerius, tai kainuoja 23EUR. thumbup.gif beje, man rodos abiems daro ta tyrima?
deja, MTHFR tyrimui neturi irangos
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 01 21, 15:09)
parasiau laiska i mineta labaratorija (www.egl.lv) LV del  kileriu ir MTHFR tyrimu, tai atrase, jog natural killer cells arba pas juos vadinasi Immune status daro 7markerius, tai kainuoja 23EUR.  thumbup.gif beje, man rodos abiems daro ta tyrima?
deja, MTHFR tyrimui neturi irangos

Kaina tai labai dziuginanti,ypac palyginus su londono arba cikagos.
Tikrai verta ir apsimoka darytis.Toj knygoj,kuria nusipirkus ir niekaip nepabaigiu skaityt,raso,kad berods jei nepaaiskinami persileidimai arba trys nepasiseke ivf yra 100% garantija,kad kalta imunine sistema.Tai uz tokia kaina tikrai verta darytis,kad pateigti/paneigti imunines kalte.
Naturalius zudikus,tai daro vienam-moteriai.Na nebent kazkas naujo.Nes ju esme ir yra,kad kovoja pries nauja organizme atsiradusi darini,siuo atveju embriona.Vyras cia ne prie ko,nebent tiriami antikuniai spermai ir t.t.
Atsakyti
Keberioks, as sumaisiau matyt su suderinamumo tyrimu (kazkaip maniau cia tas pats doh.gif . ) - tai ka tada jis tiria? g.gif
dar atrase (kai paklausiau ar dviems tiria blush2.gif ):
The list of immune status tests is as follows:
3776 Lymphocytes (CD45+)Abs.Cnt.
3776 B Lymphocytes (CD 19+)
3776 B Lymphocytes (CD19+)abs.Cnt.
3776 Helper(CD3+,CD4+) %
3776 Helper(CD3+,CD4+) Abs.Cnt
3776 NK Lymphs (CD16+, CD56+)%
3776 NK lymphocytes(CD16+,56+) Abs.Cnt
3776 T Helper/Supprresor ratio
3776 T suppressor /cytotoksic (CD3+,CD8+)%
3776 T suppres. /cytotoksic (CD3+,CD8+)
3776 T Lymphocytes (CD3+)%
3776 T Lymphocytes(CD3+) Abs.Cnt
3776 B Lymphocytes (CD19+)
cia tau kas nors aisku? ax.gif man tai ne biggrin.gif rase pradzioj gi kad yra 7, o cia ju daugiau lotuliukas.gif
bet kokiu atveju reiks man paciai tada butinai pasidaryti sita Immune status drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 01 21, 15:43)
Keberioks, as sumaisiau matyt su suderinamumo tyrimu (kazkaip maniau cia tas pats  doh.gif . ) - tai ka tada jis tiria?  g.gif
dar atrase (kai paklausiau ar dviems tiria  blush2.gif ):
The list of immune status tests is as follows:
3776    Lymphocytes (CD45+)Abs.Cnt.
3776    B Lymphocytes (CD 19+)
3776    B Lymphocytes (CD19+)abs.Cnt.
3776    Helper(CD3+,CD4+)  %
3776    Helper(CD3+,CD4+) Abs.Cnt
3776    NK Lymphs (CD16+, CD56+)%
3776    NK lymphocytes(CD16+,56+) Abs.Cnt
3776    T Helper/Supprresor ratio
3776    T suppressor /cytotoksic (CD3+,CD8+)%
3776    T suppres. /cytotoksic (CD3+,CD8+)
3776    T Lymphocytes (CD3+)%
3776    T Lymphocytes(CD3+) Abs.Cnt
3776    B Lymphocytes  (CD19+)
cia tau kas nors aisku?  ax.gif man tai ne  biggrin.gif rase pradzioj gi kad yra 7, o cia ju daugiau  lotuliukas.gif
bet kokiu atveju reiks man paciai tada butinai pasidaryti sita Immune status  drinks_cheers.gif

Nelabai viskas,bet kiek pamenu is tos knygos T Helperiai (CD4) gaudami zinias,ka d yra pavojus sveikatai siuncia zinia lastelems B (is sito saraso suprasciau B limfocitams) pradeti gaminti antikunius.T helperiu yra du tipai:th1 kovojantis ;th2 raminantis.(Beje paskaicius apie dupashtona,progesteronas kazka bendro turi su th1;jei santykis th1:th2 negeras,progesteronas kazkiek tam padeda).Va sitas santykis svarbus imuniniams susirgimams,nestumo isnesiojimui,transplantu priemimui.
Tos CD16 ir CD56 jau konkreciai zudikes lasteles,vienos is kraujo buna kitos is gimdos gleivines.
Gal vakare ar per savaitgali ikisiu nosi i ta knyga,issiversiu ir ka forume vel parasysiu.
Atsakyti
skaitau ir jauciuosi kaip kosmose biggrin.gif kovojanty-raminantys-siuncia signala-reaguoja biggrin.gif

bet siaip Keberiokst saunuole kad daliniesis info - as skaitau, bet tuoj ir veikt pradesiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 01 21, 18:47)
skaitau ir jauciuosi kaip kosmose  biggrin.gif  kovojanty-raminantys-siuncia signala-reaguoja  biggrin.gif

bet siaip Keberiokst saunuole kad daliniesis info - as skaitau, bet tuoj ir veikt pradesiu smile.gif

aha,tikrai,panasu i zvaigdziu karus smile.gif
Atsakyti
Jūs čia rašot apie kitą kliniką Rygoje. O aš jau ryt į RRC važiuoju doh.gif Tai man ten padarys visus tuos tyrimus? Kilerius, homocisteina, antifosfolipidinius? Ar aš būsiu kažką supainiojus ir ne į tą kliniką užsirašiau g.gif Nes supratau, kad Bukova visus šiuos man rūpimus tyrimus daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 01 21, 20:32)
Jūs čia rašot apie kitą kliniką Rygoje. O aš jau ryt į RRC važiuoju  doh.gif Tai man ten padarys visus tuos tyrimus? Kilerius, homocisteina, antifosfolipidinius? Ar aš būsiu kažką supainiojus ir ne į tą kliniką užsirašiau  g.gif Nes supratau, kad Bukova visus šiuos man rūpimus tyrimus daro  g.gif

nebusi,merginos rase apie embrions klinika,ten matyt ir tyrimus ir ivf daro.Bikova specializuojasi tik imunologijoj,radus kazka paruos nestumui ir ji palaikys.
Pataisykit mane jei klystu ax.gif
parasyk butinai kaip seksis,kokie ispudziai ,viskas labai idomu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 01 21, 21:34)
nebusi,merginos rase apie embrions klinika,ten matyt ir tyrimus ir ivf daro.Bikova specializuojasi tik imunologijoj,radus kazka paruos nestumui ir ji palaikys.
Pataisykit mane jei klystu  ax.gif
parasyk butinai kaip seksis,kokie ispudziai ,viskas labai idomu.

Ryt grįžus raportuosiu. Tikiuosi, nebūsiu paskubėjus. Nes po persileidimo tik savaitė praėjo (vis dar teplioja). Bet gal tai neįtakoja ir tyrimus atlikti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 01 21, 20:47)
skaitau ir jauciuosi kaip kosmose  biggrin.gif  kovojanty-raminantys-siuncia signala-reaguoja  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi jau galvojau,kad viską išytyriau ir viską labai gerai žinau............. doh.gif doh.gif doh.gif jaučiu laukia bemiegė naktis naujiems apmastymams .
Man tik truputį pykta, kad nei vienas medikas LT, po mano 3-jų begalo skausmingų nesekmių nesugebėjo net į tą pusę užsiminti,kad tai galima išsitirti ir ,kad tokie dalykai būna...................(viskas būvo nurašoma likimui doh.gif ir gamtos atrankai doh.gif ).
Atsakyti