Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

Na Jūs čia ir prirašėt... Buvau tvirtai apsisprendusi vykti pas Bykovą, bet prisiskaičius pradėjau abejoti - ar tai ne eilinis pinigų išmetimas. Bet vėl gi kai pagalvoji, jeigu neranda čia vietoje nepasisekimo priežasčių, gal gi ten ras ką nors, ne veltui yra posakis - Viltis durnių motina (čia apie save)... Susibalamūtinau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 01 25, 14:51)
Na Jūs čia ir prirašėt... Buvau tvirtai apsisprendusi vykti pas Bykovą, bet prisiskaičius pradėjau abejoti - ar tai ne eilinis pinigų išmetimas. Bet vėl gi kai pagalvoji, jeigu neranda čia vietoje nepasisekimo priežasčių, gal gi ten ras ką nors, ne veltui yra posakis - Viltis durnių motina (čia apie save)... Susibalamūtinau visai doh.gif

negalvok taip blogai smile.gif viskas ten normaliai.juk padejo tikrai ne vienai ta Bykova
Atsakyti
Sveikos,
jau gavau iš klinikos kraujo tyrimus. Tai galiu surašyti ką mums tyrė:
man -bendras kraujo tyrimas, eritrocitų nusėdimo greitis, leukograma, homocisteinas, B12, folio rūgštis, magnis, feritinas, imunoglobulinai A, M, G ir keletas infekcijų (herpes -HSV 1 IgG ir HSV 2 IgG, Heligobacter Pylori -IgA ir IgG, bei EBV -EBNA IgG), fagocitozė, antigenai Kell ir P1
vyrui -magnis, antigenai Kell ir P1, ureaplazma ir mikroplazma (abi iš kraujo). Dar jo kažkokie tyrimai buvo kitame faile, kurio neatidarėme, tad tiksliai nežinau kokie.
Su Bykova kalbėjome telefonu. Tai sakė -pas vyrą viskas gerai, o pas mane daug nukrypimų (nors ir nedidelių), tad turėsiu važiuoti dar kartą gydymo plano sudarymui.
Persižiūrėjau rezultatų lapą, tai labiausiai į akis krito, kad:
-padidėję trombocitai (norma iki 320, pas mane net 476). Labai kesita, nes spalio mėn. buvau darius kraujo tyrimą ir trombocitų buvo 318, o norma rašė iki 440 g.gif ). Galbūt trombocitų padidėjimą galėjo įtakoti aspirino nutraukimas? (nutraukus buvau prieš keletą savaičių po mėn. gėrimo) g.gif Bandysiu pasikartoti tyrimą už kelių savaičių...
-padidėjęs homocisteinas (norma iki 8,1, pas mane rado -8,62). Homocisteinas paprastai per didelis, kai maži vitamino B kiekiai bei folio rūgštis. O pas mane B12 viršija normą -turiu 673, kai norma 191 -663. Folio rūgštis 12,4, kai norma 1,7 -15,50. Gal kas idėjų turit, kodėl homocisteinas padidėjes, jei B12 ir folio rūgštis normoje g.gif
-Imunoglobulinas A smarkiai padidėjęs (norma 0,9 -2,5, pas mane -4,59)
-Imunoglobulinas M vos vos padidėjęs (norma 0,6 -2,8, pas mane -2,92)
-rasta visų tirtų infekcijų (tiek EBV, tiek helicobacter pylori, tiek herpes)
Jei turit minčių, kas iš šių rastų nukrypimų galėjo įtakoti persileidimus, rašykit. Einu ir pati nete informacijos ieškoti doh.gif
Atsakyti
kerzaka,del herpes galiu pasakyt,kas info turiu tokia-64 proc moteru turinciu herpes ,randama padidejes kileriu skaicius.
paieskosiu knygose info del kitu.
Atsakyti
truputį paieškojus, radau info, kad imunoglobulinas A labai gerai stiprina imunitetą, kovoja su virusais ir padeda nesusirgti. Mylintis 1-2 kart per savaitę, jo kiekis padidėja 20%. Tai vyrui ir sakau, kai važiavom pas Bykovą buvom be sekso gal 2-3 savaites. Jei būtų paskutiniu metu smileysex.gif bent 1-2 kart per savaitę, turbūt mano imunoglobulinas A būtų apie 6 doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės ,vasario mėn.žadu važiuoti pas Bykova, kada geriau ar prieš mm ar po jų,ir registruotis turbut reikia iš anksto,gal galit parašyt numeriuka, kad ir i a.d, ar registruotis abiem ar gana ir vienai o tik važiuot abiem ar priims?AR nieko jei neregistruota santuoka?Didelis AČIŲ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 01 29, 21:19)
truputį paieškojus, radau info, kad imunoglobulinas A labai gerai stiprina imunitetą, kovoja su virusais ir padeda nesusirgti. Mylintis 1-2 kart per savaitę, jo kiekis padidėja 20%. Tai vyrui ir sakau, kai važiavom pas Bykovą buvom be sekso gal 2-3 savaites. Jei būtų paskutiniu metu  smileysex.gif  bent 1-2 kart per savaitę, turbūt mano imunoglobulinas A būtų apie 6  doh.gif  laugh.gif

Papildau savo žinutę, jau nebe taip juokaudama:
"IgA levels also may be high in autoimmune conditions, disorders in which the body mistakenly makes antibodies against healthy tissues." Išeitų, kad embrionas ir gali būti atakuojamas šių antikūnių? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rugegele1 @ 2010 01 29, 21:42)
Sveikos mergaitės ,vasario mėn.žadu važiuoti pas Bykova, kada geriau ar prieš mm ar po jų,ir registruotis turbut reikia iš anksto,gal galit parašyt numeriuka, kad ir i a.d, ar registruotis abiem ar gana ir vienai o tik važiuot abiem ar priims?AR nieko jei neregistruota santuoka?Didelis AČIŲ  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kada geriau tai nežinau. Bet, mano supratimu, tai nėra skirtumo. Užsiregistravom prieš dieną ar dvi ir važiavom abu. Ji to ir tikisi, kad abu partneriai atvažiuos, nes su abiem kalbasi ir abu tiria. Ir visai nežiūri -susituokę ar ne. Tad gali nebijoti 4u.gif O jų kontaktus gali rasti internete www.rrc.lv
Atsakyti
Kerzaka,o tu angliskai skaitai?
Jei taip siulau isigyti tokia knyga A.Beer "is your body baby friendly".
Jis garsus imunologas,ir toj knygoj labai puikiai viskas isaiskinta,ir suprantamai.
Buvau uzvedus tokia temele,bet tiesa pasakius dabar visiskai neturiu laiko konkreciai ja verst,reiktu prisest,bet kur to laiko nusipirkt.Ten nemazai paaiskinimu kas,su kuom,kokie ir uz ka.
Jos gali ieskoti www.amazon.co.uk
Atsakyti
Sveikutės,ačių už info , mano žioplumui nėra ribų, mąstau g.gif o kokių pinigų reikia vežtis latų eurų ar kortelė gal tinka? ir apytikriai kokia suma?Tikiuos patarimo ir nuoširdžiai ačių 4u.gif
Atsakyti
Jei neklystu, šios temos pradžioje apie kainas rašyta, tingiu perversti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, netiketai uzsukau cia pasiskaitineti... ax.gif ir siek tiek susidomejau... g.gif kazi ar mums verta ten vaziuot ir tiketis realios pagalbos, jei musu beda tame, jog prarandam leliukus +/- vidury nestumo, ko priezastis - gimdos kaklelio nepakankamumas, nes jis net ir anksti uzsiutas, atsidaro g.gif Kazin, ar ta "stebukladare" Bykova turetu kokiu nors minciu? g.gif nes moketi 1000 Lt vien tam, kad isgirst jau nekarta girdeta nuomone, kad reikia vel bandyt siuti ankstyvam nestume, tai nera prasmes... unsure.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti