QUOTE(wow.as @ 2010 01 31, 13:26)
Paskaitineju sita skyreli daznai. Iskilo man vienas klausimas - cia visos rasot, kad vaziuojat pas Bykova tirtis. Tyrimu padaro kruvas, aisku visos dar ir Lietuvoj turit kruvas ju pasidariusios. O kaip del gydymo??? Skiria kazkoki gydyma??? Kiek zinau, tai suleidzia imunoglobina, jei nudstato, kad jo reikia, o kas daugiau??? Gal as kazka praleidau??? Nes pvz mano situacija tokia, kad turejau 2 ankstyvus persileidimus, abu po IUI. Pas mus su vyru atskirai, viskas ok. Tai jei vaziuoti pas Bykova, ar ji musu padety galetu kazint ka nors padeti??? ar skirtu koki gydyma? Parasykit avo nuomone, nes pati nebeismanau ka daryti. Jei vel tos kruvos tyrimu ir galu gale atsakymas - viskas ok, tai tada isvis nezinia...
Parasiau savo pamastymus, gal galit patarti, ka man daryti, nes tikrai esu visiskai pasimetusi...
Aš irgi pastojau per IUI. Darėm 3 IUI su stimuliacijom ir per visus 3 pastojau. Ir visus tris kartus persileidau. Dar ne taip seniai (t.y. po antros nesėkmės) ginė sakė -gamtos klaida, bandykit dar kartą. O ir po trečios nesėkmės nieko konkretaus nepasiūlė, nebent bandyti IVF.
Tyrimų, kuriuos atliko Bykova, Lietuvoje man nėra darę. Po šių tyrimų Bykova man nesakė "viskas gerai. bandykit dar kartą". Sakė -yra bėdų. Pati iš atsiųstų atsakymų matau, kad yra nemažai nukrypimų. Ar jie tikrai lemia persileidimus nežinau. Bet pvz. Imunoglobino A perdidelis kiekis organizme apskritai nėra gerai. Jau vien dėlto reiktų išsiaiškinti, kodėl jis toks didelis. O ryšys su persileidimais gali būti toks -per didelis Imunoglobino A kiekis gali rodyti autoimuninę ligą.
Aš dar gydymo iš Bykovos negavau. Liepė atvažiuoti ir tada paskirs. Bet, kiek iš forumo supratau, ne imunoglobino inkecijom ji gydo, o vyro kraujo baltuosius kūnelius suleidžia žmonai. Tai vadinama imunoterapija (pagoogling immunotherapy), daugiau info rasi. Kitose šalyse šį metodą taiko, bet yra labai diskutuojama, ar jis veiksmingas
Kol kas nežinau, kaip elgsiuos toliau. Bet gauti tyrimų atsakymai iškėlė daug klaustukų, nes rado daug nukrypimų. Kitą savaitę pas savo šeimos gydytoją užsirašiau, gal ji ką pakomentuos
Man atrodo, ir tau nuvykus pas Bykovą, skirtų krūvą tyrimų. Dauguma jų parodo imuninės sistemos būklę. Praeitam puslapyje surašiau, ką man tyrė, bei kokius nukrypimus rado. Nežinau, ką tu tureisi iki šiol. Bet kiek UK forumų skaičiau, pas juos daug daugiau tyrimų daro. Bykova man ir atliko dalį šių tyrimų. Gal tu juos ir LT gali pasidaryti