Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

Mergaites ,nagi pataisykit mane ,jei ne taip kazka supratau.Jus kalbate apie vaistukus slopinancius imuniteta,supratau ,kad ,slopinant imuniteta ,savaime gali nebe taip aktyviai dalyvauti lasteles zudikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 01, 12:28)
man irgi izraelietis dexametazon'a paskyre nuo 1c.d. po 0,5g/d , nors niekad jo nenaudojau  g.gif kiek tu gerei? kiek dabar paskyre?  4u.gif

kaip idomu g.gif dexametazona man skyre gert Kazanavicius-endokrinologas.man aiskino,kad skiriamas todel,kad per daug vyrisku hormonu buvo pas mane.tai as ji geriau 1,5 metu,kasdien,po 1/6 dalelyte tuo paciu metu.nutrauke tik 14 nestumo savaite.
Atsakyti
as ji irgi geriau,del auksto dheas.kazanavicius buvo skyres.poveikis jautesi smarkiai,stabiliai kas kelis menesius apsirgdavau.
Atsakyti
zynaida, o tau ląsteles žudikes per pirmą vizitą Bykova nustatinėjo? Ar per kažkurį iš sekančių vizitų?
Nes stebiuosi, kodėl man nei žudikių netyrė, nei MTHFR g.gif
Atsakyti
Merginos, tos kurios geria ar gere Dexametazona, ar jis tikrai nekenksmingas? As klausiau gines apie imunine slopinancius vaistus, tai ji man paminejo butent si vaista. Bet ispejo, kad daugelis daktaru neleidzia jo gerti nesciosioms, nes atseit bijo neigiamu padariniu vaisiui. Norejau jusu paklausti - ar jus ka nors zinote apie jo paveiki vaisiui? ar nekenksmina?
Ir tada dar klausimas - ar prie sio vaisto nereikejo gerti krauja skystinanciu ar kazko panasaus, nes girdejau, kad dexametazonas didina trombocitu kieki kraujyje g.gif ar tai netiesa?

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simplex: 02 vasario 2010 - 01:14
QUOTE(kerzaka @ 2010 02 01, 19:31)
Linkiu pamatyti II ir sėkmingai išnešioti  4u.gif
Kur IUI darei? O dėl imuninės sistemos stiprumo kas nors tyrė?  Ar netyrę, po 2 persileidimų ir taip vaistus skyrė dėl visa pikta? Ir kokius vaistus skyrė?
O pas Bykovą antro vizito dar nesuplanavau. Šią savaitę greičiausiai nevažiuosiu. Keliai slidūs, tai palauksiu kol nustos snigti, nuvalys kelius ar truputį atšilus sniegas pats nutirps  doh.gif

Na man po persileidimu tyre visas tas bakterijas, nepamenu tiklsiai kaip ten jos vadinasi, uroplazmas ir t.t., ten jos kelios kur yra. Paskui toksoplazmoze ir citomegali, paskui dar AFS. Daugiau kaip ir nieko. Toksoplazmoze parode, kad esu persirgusi, taciau daugiau itakos neturetu tureti, nebent paskui jau nestumo metu labiau stebeti. Tiesa, dar lankiausi pas endokrinologe, man idomus buvo jos pasakymas, kad kodel ginekologai neskiria imunine sistema slopinanciu vaistu, sako taigi daugeli problemu issiprestu. Po to karto paprasiau ir pati gydytoja pasiule man tuos vaistus. Del imunines sistemos niekas nieko netyre. As geriu Prednizolona is pradziu p o2 tabl, dabar jau po viena.

Zynaida, o kaip tavo imunine sistema, jei rasai, kad netgi daugiau eni metus gerei tuos imunine sistema slopinancius vaistus? Kaip organzimas reagavo? Man truputi baisu, nes vienam straipsny skaiciau, kad jie padeda isitvirtinti vaisiui, taciau gali tureti ir zalos vaisiui, nes paskui kimba visokios ligos. Ar cia tik prielaida?
Atsakyti
QUOTE(simplex @ 2010 02 02, 00:09)
Merginos, tos kurios geria ar gere Dexametazona, ar jis tikrai nekenksmingas? As klausiau gines apie imunine slopinancius vaistus, tai ji man paminejo butent si vaista. Bet ispejo, kad daugelis daktaru neleidzia jo gerti nesciosioms, nes atseit bijo neigiamu padariniu vaisiui. Norejau jusu paklausti - ar jus ka nors zinote apie jo paveiki vaisiui? ar nekenksmina?
Ir tada dar klausimas - ar prie sio vaisto nereikejo gerti krauja skystinanciu ar kazko panasaus, nes girdejau, kad dexametazonas didina trombocitu kieki kraujyje  g.gif ar tai netiesa?

Aciu uz atsakyma  4u.gif

Priklauso nuo doziu.Siaip ka mes geriam yra juokingai mazos,kad butu koks neigiamas poveikis.Yra kas po 10-12 tabl per diena geria.Vaistas priskiriamas steroidams,kiek zinau,gali leliui nuo ju gerklej kazkas neissivystyt,sorry pamirsau termina,ta prasme lyg pats nuryt ar nugert negaletu,bet vel gi cia retai ir tik nuo dideliu doziu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 01, 21:52)
as ji irgi geriau,del auksto dheas.kazanavicius buvo skyres.poveikis jautesi smarkiai,stabiliai kas kelis menesius apsirgdavau.

Aš pavartojus deksametazoną, kaip susigriebiau gripą, kosulys, paskui bronchitas... Beveik mėnesį prasikankinau doh.gif
Matyt, ir šiaip su imunine sistema buvo prastai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 02 vasario 2010 - 12:58
Na taip, mums skiriamos to vaisto mažos dozės. Gerdama šį vaistą gėriau ir aspiriną, tik nežinau ar jis būtent dėl dexametazono buvo skiriamas. Visuomet maniau, kad man jį skyrė todėl, kad aplenkti galimą AFS (tuo metu nežinojau ar turiu). Kai paklausiau kiek laiko šį vaistą turėčiau gerti, gyd. man atsakė, kad iki pastojimo. Po šio vaisto vartojimo nepajutau jokio pablogėjimo, gal tik po kokio mėnesio buvau truputį sunegalavus (lengvas peršalimas), ar čia dėl jo, negaliu tvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 02 01, 22:04)
zynaida, o tau ląsteles žudikes per pirmą vizitą Bykova nustatinėjo? Ar per kažkurį iš sekančių vizitų?
Nes stebiuosi, kodėl man nei žudikių netyrė, nei MTHFR  g.gif

man pati pirma vizita.matyt,jai kilo tokia mintis po musu pokalbio,kad galiu turet
Papildyta:

Zynaida, o kaip tavo imunine sistema, jei rasai, kad netgi daugiau eni metus gerei tuos imunine sistema slopinancius vaistus? Kaip organzimas reagavo? Man truputi baisu, nes vienam straipsny skaiciau, kad jie padeda isitvirtinti vaisiui, taciau gali tureti ir zalos vaisiui, nes paskui kimba visokios ligos. Ar cia tik prielaida?
[/quote]

as per tuos metus nesirgau jokiais gripais,nors dirbu kirpykloj,kur padidinta rizika.nejutau jokio salutinio poveikio.o ji nutraukia iki 14 nestumo savaites,nes tik iki sio laikotarpio galima vartot.
Atsakyti
Parasiau laiska su savo istorija trumpa i RRC, tikiuosi, kad atrasys, ar jie realiai galetu man padeti... nes mane intriguoja ju parasymas:
диагностика и лечение различной иммунопатологии беременных и новорожденных, а именно:
* невынашивание беременности различной этиологии и преждевременные роды;

g.gif tai prieslaikinis gimdymas jau kaip ir i tema man... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas... 4u.gif ir dar man vienas klausimas, gal kas zinot - ten privati klinika ar valstybine? Ta prasme, jei as dirbu Latvijos firmoj, ar tiketis kokiu nors nuolaidu, ar ne? g.gif
Atsakyti