Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

Laimuze509,zinok daug kur nuo sirdeles veiklos skiria.UK tas pats-cia konkreciai apie tikrai aukstos kvalifikacijos gydytojus.Mano ziniom tik du gydytojai Londone ir tiek pat likusioj Anglijos,uzsimineja kitokia praktika-imunoglobulinu.Kaineles,patikekt doh.gif
Moterys vazineja i Danija,Italija,Vokietija.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 02, 00:09)
Klausykit, o kiek laiko jums kosultacija mazdaug vyko?
Ziuriu tinkamas tik vienas autikas i kauna grizt,tas 15val,o konsultacijai anksciausiai galeciau buti 12.Kazin uztektu ar ne?Bandziau dar per klaipeda ieskot,net kazkaip stebuklingai ryga klaipeda marsrutas trunka 5 valandas  blink.gif
Kita vertus veliau lektuvu i kauna galima parskrist...

kai tarsies su Bykova susitikimui,iskart nusviesk padeti del laiko stokos.ji labai supratinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2010 03 02, 13:42)
kai tarsies su Bykova susitikimui,iskart nusviesk padeti del laiko stokos.ji labai supratinga  smile.gif

Cia tu nesuklydai,jau snekejau.Tikrai gera ispudi paliko,ir atsimine mane,o emaila as jai prie pora savaiciu rasius.Sake i pora valandeliu tilpsiu,taigi 3 valandai autikas i LT man pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 02, 11:42)
Laimuze509,zinok daug kur nuo sirdeles veiklos skiria.UK tas pats-cia konkreciai apie tikrai aukstos kvalifikacijos gydytojus.Mano ziniom tik du gydytojai Londone ir tiek pat likusioj Anglijos,uzsimineja kitokia praktika-imunoglobulinu.Kaineles,patikekt  doh.gif
Moterys vazineja i Danija,Italija,Vokietija.

Tai vat kad dauguma vadovaujasi standartine schema ir viskas... Man kitą savaitę reiks eit pas genetikus, tai reiks pasiruošt ką atsakyt dėl RRC ir injekcijų ax.gif
O kada tu leki į Rygą?
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2010 03 02, 16:08)
Tai vat kad dauguma vadovaujasi standartine schema ir viskas... Man kitą savaitę reiks eit pas genetikus, tai reiks pasiruošt  ką atsakyt dėl RRC ir injekcijų  ax.gif
O kada tu leki į Rygą?

Kovo 30d,o po to ziuresiu pagal atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2010 03 02, 17:08)
Tai vat kad dauguma vadovaujasi standartine schema ir viskas... Man kitą savaitę reiks eit pas genetikus, tai reiks pasiruošt  ką atsakyt dėl RRC ir injekcijų  ax.gif
O kada tu leki į Rygą?

pas koki genetika eini?gal pas Serapina?nieko tau nereiks aiskint del rrc ir injekciju.tik paminesi ir viskas.jiems visai neidomu smile.gif as jau buvusi ,tai zinau mirksiukas.gif super daktariukas smile.gif
Atsakyti
Zynaida,

Aš nebeseku šitos temos pilnai, gal jau kažkur rašei, bet nemačiau. Noriu paklaust (matau tavo nuostabią liniuotę): tau Bykova vis dar leidžia imunoglobuliną? Jei taip, tai kas kiek laiko ir ką konkrečiai leidžia gal žinai?

QUOTE(zynaida @ 2010 03 02, 15:42)
kai tarsies su Bykova susitikimui,iskart nusviesk padeti del laiko stokos.ji labai supratinga  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2010 03 02, 22:08)
Zynaida,

Aš nebeseku šitos temos pilnai, gal jau kažkur rašei, bet nemačiau. Noriu paklaust (matau tavo nuostabią liniuotę): tau Bykova vis dar leidžia imunoglobuliną? Jei taip, tai kas kiek laiko ir ką konkrečiai leidžia gal žinai?

taip,man dar leidzia.pradzioj nestumo buvo gal 2men.dazni,man atrodo,kas savaite.o veliau kas 3sav.cia ziuri pagal tyrimu atsakymus ir jei tik bent maza rizika,tada kas3sav.siaip turetu kas menesi.
dabar mane paleido 6-7savaitem(paskutini karta buvau 20 nestumo sav.).ir paskutine injekcija darys kovo26.kai bus 27 savaiciu nestumas.Bykova aiskina,kad 28 nestumo sav.yra rizika visoms,todel apsidraus.
kartais jau pykstu ant jos,bet siaip daktare ji thumbup.gif
jei atvirai,manau ,kad ji man ir ipute tiek pasitikejimo,pries IVF.
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2010 03 02, 19:34)
pas koki genetika eini?gal pas Serapina?nieko tau nereiks aiskint del rrc ir injekciju.tik paminesi ir viskas.jiems visai neidomu  smile.gif as jau buvusi ,tai zinau  mirksiukas.gif super daktariukas smile.gif

Serapinas tikrai thumbup.gif daktariukas. Deja jis atostogaus tuo metu, tai užsiregistravau pas Sereikienę. Parašysiu kaip seksis...
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 02, 17:17)

Klausiau, nes jei sutaptų dienos būčiau pavežus, kad nereiktų autobusu važiuot...
Man kovo 15 d. važiuot. Dabar važinėju kas 4 sav.

Beje man šeimos klinikos ginekologė duphastoną liepė nutraukti palaipsniui, mažinant tablečių skaičių, o ne iš karto kaip VK gydytoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 03 kovo 2010 - 09:19
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 02, 17:17)

zinai, galbut as irgi galeciau kovo 30 d vaziuot, tai jei ka, galetum kartu su mum grizt mirksiukas.gif jei tau Kaunas pakeliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 03, 08:48)
zinai, galbut as irgi galeciau kovo 30 d vaziuot, tai jei ka, galetum kartu su mum grizt  mirksiukas.gif  jei tau Kaunas pakeliui smile.gif

Pakeliui,net labai,ir prospektas,kiek suprantu, tas pats biggrin.gif

Tik as jau bilietus autiku nusipirkau,tai nezinau ar grazint galiu.Aisku,as mieliau su jumis vaziuociau,o ir jums kelione pigiau apsieitu.

Jei ka parasyk kada vaziuosiu,as ziuresiu ka su bilietais daryt 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laimuze509,2010 03 03, 08:17]
Papildyta:
Klausiau, nes jei sutaptų dienos būčiau pavežus, kad nereiktų autobusu važiuot...
Man kovo 15 d. važiuot. Dabar važinėju kas 4 sav.

Laimuze509,aciu didelis uz pasiulyma 4u.gif

Atsakyti