Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(bicė @ 2009 11 29, 16:14)
Labuks 4u.gif

siai dienai radau duomenis apie 25 mirusius iki sio menesio 25 dienos. Visi mire turejo patvirtinta naujaji pandemini gripo varianta A H1N1.
Papildyta:

This takes the UK death total to 242: 163 in England, 43 in Scotland, 23 in Wales and 13 in Northern Ireland.

Hospitalisations also remain high, with 753 people currently receiving hospital treatment. Of these, 154 are in critical care. A large proportion of those in hospital are children under five, a group recently prioritised to receive swine flu vaccinations

manau suprasit visos.matot kokie skaiciai uk, bet kazkaip visi apsiramino, nes tas gripas cia jau pusmeti.
o nuo paprasto seszoninio gripo juk kasmet irgi mirsta nemazai zmoniu. In the UK, about 600 people a year die from seasonal flu.

manau nereik labai isibaiminti, aisku pasisaugoti, jei imanoma maziau eiti kur zmoniu susiburimai, pvz poliklinikose.

QUOTE(sandrynja @ 2009 11 29, 16:26)
Nu direktoriuke praejusi savaitgali tai buvo vaistu "pavalgius", tai vezem i ligonine skranduko plaut verysad.gif . Tai dabar pikta ant visu doh.gif , tad tik mane ir prisileidzia mazute. Bet jau vadovauja visiems doh.gif . Nieko kito ir negirdim kaip tik "Nelysk", "Dink", :Eik Is Cia"... doh.gif . Siaubas, atrodo taip namie nekalbam, o is kur ji traukia tokius zodzius doh.gif  doh.gif

nu vadovauja, maziausi, tai priklauso wink.gif
maniske ir tai jau pirsta iskelia ir mums su vyru aiskina kazka, tik dar sunku suprast jos kalba. moka tik kelis zodzius, mama, baba, kaka.
QUOTE(antuke @ 2009 11 29, 17:39)
o as uzsukau pasiguosti.. Jau kelias naktis neramiai miegojau, vis kosmarus sapnavau.. jaute sirdis, kad gal kokia negera zinia pasieks.. Ir pasieke..

liudna antuke. bet sakyciau esi laiminga, kad turejai seneli taip ilgai, galejai klausytis jo kalbu. maniskiai jau seniai iskeliavo.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
dazniausiai suspeju tik paskaityt blush2.gif
Antuke console.gif
mes kolkas sveikutes,slogytes issigydem,niekur nevaikstom kad gripo nepasigautume,skiepus irgi atidejo kol ta banga praeis ax.gif
panos auga,augina zandukus,pasidare tikros aktyvistes,mamai visa diena ramybes neduoda doh.gif bet uz tai nakti ismiega nuo 12 iki 6 ryto,net valgyt neatsibunda tongue.gif
geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mokykloj dar karantinas, tad sedim namie ax.gif . Eh, kaip gera....
Pamelo, rasei, kad paminkliuka jau matei...Turbut bus ramiau ant dusios, kai jau viska sutvarkysit ant maziuku kapelio...O koks bus paminkliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 30 lapkričio 2009 - 12:33
sveikutės 4u.gif pas mus dar epidėmija, mokykla dar savaitėlę neveiks

antuke,užjaučiu dėl senelio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 11 30, 12:56)
sveikutės 4u.gif  pas mus dar  epidėmija, mokykla dar savaitėlę neveiks

antuke,užjaučiu dėl senelio. verysad.gif

Bona-Pari, kazkokia tyli pasidarei....Nieko apie save nebeparasai? Kaip tu jautiesi? Kokiomis nuotaikelemis gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 11 30, 13:59)
Bona-Pari, kazkokia tyli pasidarei....Nieko apie save nebeparasai? Kaip tu jautiesi? Kokiomis nuotaikelemis gyvenat?

vis laikas po laiko norisi tik tyliai paskaitinėt ir patylėt, gal taip oras veikia g.gif

o kaip tavo dukriukas laikos, kaip jai ten vaikui nutiko. atsimenu kai man buvo kokie 3m buvau mamos vaistu nuo vėžio prigėrus tai sakė kad vos atgaivino schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 30 lapkričio 2009 - 13:20
antuke, užjaučiu dėl senelio console.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 11 30, 13:16)
vis laikas po laiko norisi tik tyliai paskaitinėt ir patylėt, gal taip oras veikia  g.gif

o kaip tavo  dukriukas laikos, kaip jai ten vaikui nutiko. atsimenu kai man buvo kokie 3m buvau mamos vaistu nuo vėžio prigėrus tai sakė kad vos atgaivino schmoll.gif

Laikosi mano partizane. Gerai, kad vaistukai buvo homeopatiniai, tai nieko rimto, ale vis tiek vaika nukankino kol skranduka ispolve, nors paskui kalbejau su gyd.homeopate, tai sake galejo neplaut, nieko nebutu buve
Atsakyti
Labas vakarelis.
susinervinau juodai... vaikinas grizo is mokyklos nukabines nosi, sako, mane apvoge. nu geras galvoju, pinigu neturejo, sakau tai ka pavoge? ogi maiseli su sportinia apranga, bateliais ir kimono apranga doh.gif . sortu ir maikes negaila, bet va maiselis buvo Rugsejes siutas, ir kimono apranga brangiausia verysad.gif . zioplys, pasidejo maksimoje prie saugojimo kameru kuprine ir maiseli, viena rado, kito ne. nu nebgaliu, ar kada ismoks saugot savo daiktus g.gif .
va, pasiguodziau...
Atsakyti
nu laaabas. pavargau šiandien. pirma ilgesnė kelionė su ieva. sekės gan neblogai - mūsų defektas toks pat ( 5 mm), bet svarbu, kad nedidėja. gydytojai šypsojos, gugavo, stetoskopą už tų guminių žarnelių tampė biggrin.gif važiuosim kovo mėn. pakartotinei echo.
Atsakyti
[quote=vaivos juosta,2009 11 30, 19:18]
nu laaabas. pavargau šiandien. pirma ilgesnė kelionė su ieva. sekės gan neblogai - mūsų defektas toks pat ( 5 mm), bet svarbu, kad nedidėja. gydytojai šypsojos, gugavo, stetoskopą už tų guminių žarnelių tampė biggrin.gif važiuosim kovo mėn. pakartotinei echo.

smagu kad nera pablogejimo 4u.gif , gal ir savaime su laiku praeis, ar tai neimanoma? saunuole Ievute kad nebijojo mediku smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 30, 18:18)
nu laaabas. pavargau šiandien. pirma ilgesnė kelionė su ieva. sekės gan neblogai - mūsų defektas toks pat ( 5 mm), bet svarbu, kad nedidėja. gydytojai šypsojos, gugavo, stetoskopą už tų guminių žarnelių tampė  biggrin.gif  važiuosim kovo mėn. pakartotinei echo.

saunu kad ner pablogejimo wub.gif gal laikui begant pats uzaugs tas defektelis g.gif ka sako daktarai?
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2009 11 30, 17:37)
Labas vakarelis.
susinervinau juodai... vaikinas grizo is mokyklos nukabines nosi, sako, mane apvoge. nu geras galvoju, pinigu neturejo, sakau tai ka pavoge? ogi maiseli su sportinia apranga, bateliais ir kimono apranga doh.gif . sortu ir maikes negaila, bet va maiselis buvo Rugsejes siutas, ir kimono apranga brangiausia verysad.gif . zioplys, pasidejo maksimoje prie saugojimo kameru kuprine ir maiseli, viena rado, kito ne.  nu nebgaliu, ar kada ismoks saugot savo daiktus g.gif .
va, pasiguodziau...

gaila daiktu sad.gif ,bet gal vaikinui bus pamoka ax.gif
Atsakyti