Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(Tina*** @ 2009 11 29, 23:29)
Biciuk ar galiu biseptolį duoti 15 metus einančiam vaikui, tempa beveik 40 ir kosti...daugiau jokių simptomų...[B]

LAbukas

nu atsakymas jau paveluotas bus , bet visteik parasysiu. Biseptoli galima, alia as neduociau, yra ir tinkamesniu jei ju is vis reikia.As is vis neduociau antibiotiko be gydytojo paskyrimo. 40 temperatura ir kosulys tai patys tipiskiausia siu metu gripo simptomai. JEi negeresit pasidarykit kraujo tyrima. JEi tai gripas antibiotikas reikalingas tik esant komplikacijoms, nes antibiotikas neveikia virusu. Daug skysciu, ypac siltu, Vit C, lovos rezimas!!! ARbatos geriuasiai avieciu stiebeliu, leipziedziu jei dar karsciuoja. Nuo temperaturos paracetamolis. jei labai uzkyla ir nekrenta galima analgino Sveikite 4u.gif

sandrulik, nu va koki stresa apturejai doh.gif , gerai, kad viskas taip sekmingai baigesi. Bet tai mergucia su charakteriu lotuliukas.gif thumbup.gif . Nu mano irgi ne pescia, bet ji musu frazes panaudoja, pries mus pacius dazniausiai doh.gif

Antuke verysad.gif ...atrodo, kad zmogus nugyveno garbinga amziu ir ats jo isejimas neturetu buti toks skausmingas, bet kai savas tai neskaiciuoji amziaus....MAno mociutei irgi 90 taigi ir as ant tiksincios bombos gyvenu ir ypatingai tai jauciasi kai gyveni toli nuo savu....

Kristule nu bet ir ilgi kazkieno nagai gun_bandana.gif ...

Aviuk aciuks uz receptuka, reiks pasikaiciuoti islaidas ir paziureti ar apsimoka, nes nu cia kazkokios kosmines kainos ir dziovintu vaisiu ir riesutu g.gif

Bona pari siunciu tau balioniuka gal praskaidrins sloguti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zydra30 jus kazkaip buvot vieni is pirmuju kuriuos tas gripas puole, kitur europoje chaosas teprasideda, todel dauguma dar gyvena baimeje. Beje palygimus gyventoju skaiciu ( norgeje ju tik 4 mln) tai mirstamumas pas mus buvo didelis, ar tik ne antroje vietoje europoje atsidureme, nors ziurint i gryna mirciu skaiciu aisku UK daugiau atrodo, bet jei apskaiciuoji visos populiacijos atzvilgiu, tai musu 25 yra daugiau nei jusu 300 mirksiukas.gif , vien todel norvegija pradejo tirti savo virusiuka ir ta proga rado mutacija. Bet siaip tai rimsta viskas ir pas mus. MEs nepasikiepijom, tikiuosi pralysim si karta arba sunkiai nesusirge arba visai nesusirge ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 30, 18:28)

smagu kad nera pablogejimo 4u.gif , gal ir savaime su laiku praeis, ar tai neimanoma?

gali praeiti. ir tikiu, kad mums bus viskas gerai.

gydytoja sakė, kad net jei ir neužsitrauks, tai tikrai netrukdys nei bėgt, nei gimdyt, nei kitaip džiaugtis.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 30, 17:37)
maiselis buvo Rugsejes siutas

as jau pradedu manyt kad tos ratu masinytes aukso vertes ar uzkeiktos doh.gif lotuliukas.gif
mano vaiko is laiptines balkono, rakinamo, pavoge pagalves uzvalkaliuka su siom masinom, kita kuprinyte mano siuta(pirko is manes) pamete, dabar, pavoge, nu mistika blink.gif . BET Kristule jei pamatysi ka vaikstant su ta kuprine manau drasiai gali griebt, issimatuok, nes tokiu matmenu siuvau tik tavo vaikams. tiesiog tegu tavo vaikas prainformuoja savo draugus, kurie mate jo kuprine , kad jei uzmatys tegu pasako, na manau nemazi sansai isryskint vagi. su tokiom aplikacijom manau tik mano siutos gali but, bent tokia technika, nes tokios medziagos jau pora metu nera LT
su kokia masinyte pavogta kuprine buvo? bandysiu kitam forume siaulieciu dar uzklaust, nu visgi mazas kaimas Lietuva ax.gif
Sandrynja tavo mergicka, o mano suo paede vaistu doh.gif , nu musu Padruzke nustvere akiu lasu ir pragrauze buteliuka doh.gif lotuliukas.gif
nu veiklos su suniu tai kaip su vaiku. siuvau patalyne mamai, issitiesus medziagas ant zemes, isvedziau suni, grizom, ta murzinom letenom per medziaga doh.gif , murzini stampai ir liko. gerai kad ne per suruosta uzsakyma svetimam zmogui smile.gif
Atsakyti
Antuke.... console.gif
Vaje, Sandrynja, išgąsdinai su tais vaistais blink.gif Gerai kad viskas gerai baigės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 30, 21:15)
as jau pradedu manyt kad tos ratu masinytes aukso vertes ar uzkeiktos doh.gif  lotuliukas.gif
  su kokia masinyte pavogta kuprine buvo? bandysiu kitam forume siaulieciu dar uzklaust, nu visgi mazas kaimas Lietuva  ax.gif

jis nesiojosi su geltona masinyte. bet tikrai, mes irgi taip nusprendem, kad del maiselio- gal tikrai aukso vertes g.gif . o gal galim dar paprasyt ? ax.gif
ale ir kimono gaila, gruodzio menesi jiems pirmos karate kovos. nauja apranga apie 150 lt doh.gif , dar treniruote 40lt- tai is kur slamanciu paimt dovanoms g.gif .
ai, nu ir nakti....
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 11 30, 11:28)
Sveikos 4u.gif
Mokykloj dar karantinas, tad sedim namie ax.gif . Eh, kaip gera....
Pamelo, rasei, kad paminkliuka jau matei...Turbut bus ramiau ant dusios, kai jau viska sutvarkysit ant maziuku kapelio...O koks bus paminkliukas?

Mudu su MB pasibraizem ir pagamino smile.gif bus 3 stilizuoti angeliukai ir paprasta lentele. Pamirsau pafotkint, bet kai bus pastatytas parodysiu blush2.gif
Atsakyti
labutis. pietūs orkaitėj kvepia, ieva lempas kalbina, lauke lyg toks šaltukas, lyg kas - kažkaip gera.....

žiema tipo, jau?
Atsakyti
Labutis.
as jau irgi ruosiu pietus. Kristukas dar nepabudes po nakties, Matas lavina rankyte karpydamas laikrascius smile.gif . mazoji ko tai silta man pasirode, pazirzeno, pienuko pagere ir uzmigo. oi, merginos, turiu galvos skausma... uosvis pakviete i savo 60m jubilieju ir paprase vest baliu doh.gif . ko reik daryt g.gif . as kiek vedziau, tai draugams, sesers vestuves- bet visur jaunimas, o cia ka? dieve, kaip nenoriu...
Atsakyti
Sveikutes,
Aciuks uz paguoda.. Siandien jau geriau jauciuos del senelio.. tik sunkiausia laukia ateityje - kai izengsiu i tveu namus ir pamatysiu tuscia senelio kede, kambari.. Nes dabar dar viskas ignoravimo fazeje, tarsi kosmara buciau susapnavus.. Kartais net atrodo, jog imsiu ir uzmirsiu, jog senelio nera.. Ir tik grizus i LT suvoksiu, kad visgi ne sapnas, o tikrove..
Nu bet nuo liudnu dalyku norisi pereiti prie linksmesniu.. Buvau siandien pas gydytoja.. Tai mazuliukas sauniai auga pilvelyje.. Gydytojai nieko nerode, tik labai spurdejo.. Tai apramino tam kartui gydytoja mane, dabar lauksiu kito vizito gruodzio 15. Tada labai issamiai bus vyrukas apziuretas.. Labai laukiu to vizito.. Gerai, kad jis greitai.. Taip nuo vizito iki vizito ir nespesiu pastebeti kaip prabegs ir tos 10 belikusiu savaiteliu..
Tai tiek, einu darbuotis..
Visom linkejimai ir daug daug sveikatytes!! Nesirkit!

Atsakyti
Sveikutes,
Kaip laikotes, gripas nepuola? As tai dirbu ir tiek.
Kazkaip pastaruoju metu bais negera "ant dusios" angel_sadangel.gif
QUOTE(antuke @ 2009 12 01, 16:02)
Sveikutes,
Nu bet nuo liudnu dalyku norisi pereiti prie linksmesniu.. Buvau siandien pas gydytoja.. Tai mazuliukas sauniai auga pilvelyje.. Gydytojai nieko nerode, tik labai spurdejo.. Tai apramino tam kartui gydytoja mane, dabar lauksiu kito vizito gruodzio 15. Tada labai issamiai bus vyrukas apziuretas.. Labai laukiu to vizito.. Gerai, kad jis greitai.. Taip nuo vizito iki vizito ir nespesiu pastebeti kaip prabegs ir tos 10 belikusiu savaiteliu..
Tai tiek, einu darbuotis..
Visom linkejimai ir daug daug sveikatytes!! Nesirkit!

Kokios grazios naujienos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 01 gruodžio 2009 - 15:37
[quote=antuke,2009 12 01, 15:02]
Sveikutes,
Aciuks uz paguoda.. Siandien jau geriau jauciuos del senelio.. tik sunkiausia laukia ateityje - kai izengsiu i tveu namus ir pamatysiu tuscia senelio kede, kambari.. Nes dabar dar viskas ignoravimo fazeje, tarsi kosmara buciau susapnavus.. Kartais net atrodo, jog imsiu ir uzmirsiu, jog senelio nera.. Ir tik grizus i LT suvoksiu, kad visgi ne sapnas, o tikrove..

kai mire mano mociute ,tai ta diena operavo Viltuze, tai as ir nebuvau nei budese nei laidotuvese ,ir dabar praejus metams vis dar nesitiki kad jos jau nebera blush2.gif kai negali tau su brangiu zmogumi atsisveikinti ,tai ir labai sunku suprasti ,kad jo jau nebera ax.gif

Atsakyti
Sveikos

Na nors nuo dieduko laidotuviu parejo jau nbemazai laiko... bet kazkaip as vis dar dairausi gal mieste sutiksiu... ar pamatysiu besedint ant suoliuko besiilsint... Kazkaip nezinau... nemaniau kad taip sunku bus po jo mirties....
Atsakyti