Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(kristulee @ 2009 11 26, 20:07)
niu va, mes po gyd apziuru...
beveik sveiki- Matas ir Dominykas, tik dar nuo kosulio teks pagert sirupa.
Urtyte- per viduri, skyre ventolina girdyt, kad isikosetu.
sunkiausi ligoniai -Kristijonas ir as doh.gif . abiems antibiotikai, man taip pat ventolinas ir garinimai bei trynimai, dar nuo kosulio vaistai. o del zaizdeliu burnoje, tai sake cia virusinis stomatitas, jis kiek lengvesnis  blink.gif nei tikrasis...tai koks skausmelis prie tikro? sake gerai butu acolair, bet neradau vaistinese pirkt verysad.gif . lyg ir nemazas miestelis  siauliai, bet net vaistu reikiamu nera verysad.gif . tai tokios naujienos.
ko tai tylu cia g.gif

nuo stomatito šaltalankių aliejus thumbup.gif pabandyk po šaukštą jo gerti, su liežuviu apsuk aplink burnoje ir nuryk, tikrai padeda ir sveika juk vitaminas c
Atsakyti
Labutis,
Rugsėje, kokie gražūs tavo darbai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Irinju, kaip laikosi tavo sūnus, ar jau operavo?
Kristule, sveikatos tavo šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vdapr, šaunu kad pas jus viskas gerai thumbup.gif 4u.gif
Klaudija, kad tas laikas kuo greičiau praeitų ir galėtum planuoti 4u.gif
Visiems ligoniukams po 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
KlaudiJa bigsmile.gif , seniai matyta bigsmile.gif Ilgam buvai dingus g.gif
Kristulee, sveikit greiciau 4u.gif
Irinju, kaip sunaitelis tavo?
Vdapr wub.gif
Rugseje, gero pasiruosimo egzaminams 4u.gif
O as esu pikta kaip sirse doh.gif , baigineju Kaledine staltiesele ir pritrukau siulu doh.gif , tai kol gausiu dabar nervinsiuosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 26 lapkričio 2009 - 21:45
Labas rytas, kaip nuotaikos? Mano tai įdomios tokios...

Žodžiu, buvo čia momentas, kai rugsėjė liepė visoms po du gerus dalykus parašyt žaibu. Kadangi tuo metu tokių nemačiau, tai ir nerašiau, o va šiandien pamaniau, kad mano pastaroji išgyventa istorija turbūt prie gerų dalykų prisiskirtų...

Vadinasi, buvo taip: reikėjo darbui profilaktiškai sveikatą pasitikrint. Nuėjau, nusiuntė padaryt plaučių nuotrauką. Padarė ir klausia, ar aš kažkada čia kokios traumos neturėjau. Sakau, na ne lyg ir. O man ir sako: jums šonkaulis lūžęs... Akis išverčiau, sakau, na tikrai nieko tokio neatsimenu. Prisiminiau tik, kad vasaros pabaigoj buvau peršalus, stipriai kosėjau ir tą šoną tada skaudėjo, bet kad nuo kosulio šonkaulis lūžtų... g.gif

Tada man dar vieną rentgenografiją padarė ir išvarė pas mano gydytoją, pridūrus, kad yra problema ir reiks man dabar ją spręst.

Einu aš koridorium ir skaitau išrašą: "kažkelinto ten šonkaulio lūžimas, pagal rentgenografinį vaizdą galima įtarti mielominę ligą". (Nežinančioms: mieloma - kaulų čiulpų vėžys, pasireiškiantis savaiminiais kaulų lūžiais ir kitokiais dar ten visokiais dalykais).

Tai buvo pirmadienį. Gal nerašysiu, kaip jaučiausi visą šią savaitę, kaip kasdien darė man įvairiausius kraujo tyrimus, maigė, švietė, sukiojo ir t.t., kol galiausiai vakar hematologė pasakė "mielomą galit pamiršt".

Taigi, du geri dalykai mano gyvenime:
1. vėžiu nesergu (turbūt, nes paskutiniai kraujo tyrimų rezultatai bus pirmadienį);
2. labai labai aiškiai supratau, kad mirti dabar dar visai nenorėčiau. schmoll.gif

P.S.: beje, kas sulaužė man šonkaulį, lieka paslaptis...

Geros dienos visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle C: 27 lapkričio 2009 - 08:06
QUOTE(sandrynja @ 2009 11 26, 21:19)

O as esu pikta kaip sirse doh.gif , baigineju Kaledine staltiesele ir pritrukau siulu doh.gif , tai kol gausiu dabar nervinsiuosi doh.gif

nu parodyk bigsmile.gif , nors kampa, baisiai smalsu.
o siuliuku galima uzsisakyt ir netu, atnes i namus mirksiukas.gif http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64

QUOTE(Egle C @ 2009 11 27, 08:04)
Taigi, du geri dalykai mano gyvenime:
1. vėžiu nesergu (turbūt, nes paskutiniai kraujo tyrimų rezultatai bus pirmadienį);
2. labai labai aiškiai supratau, kad mirti dabar dar visai nenorėčiau.  schmoll.gif

va , net is blogybiu sis tas gero, tikrai liuks kad viskas nera taip blogai thumbup.gif
gal mieganciai vyras niuktelejo ar kur neatsargiai sukaisi, lenkeisi
Atsakyti
Zinau, kad galima uzsisakyt, ale kad vienos spalvos tetruksta doh.gif . Teks ieskot reikalu mieste ax.gif ir lekt, o tai nervai mano neatlaikys blush2.gif
Oi, atsiprasau...Labas Rytas 4u.gif
Na, rugsejes prasymu truputuka pasirodau savo nebaigtus darbus ax.gif
user posted image
Ir dar, is sito darbelio darysiu atviruka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 27 lapkričio 2009 - 08:51
QUOTE(vdapr @ 2009 11 26, 19:22)
Sveikos

Dar buvau pas savo daktariuka... maciau savo |Svajone.... pakolkas viskas ciki... sveriam 600 g   wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Kaip smagu kad viskas gerai
Tikiuosi ir as vel kada nors matyti sios vaizdelius blush2.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 11 26, 21:07)
niu va, mes po gyd apziuru...
beveik sveiki- Matas ir Dominykas, tik dar nuo kosulio teks pagert sirupa.
Urtyte- per viduri, skyre ventolina girdyt, kad isikosetu.
sunkiausi ligoniai -Kristijonas ir as doh.gif . abiems antibiotikai, man taip pat ventolinas ir garinimai bei trynimai, dar nuo kosulio vaistai. o del zaizdeliu burnoje, tai sake cia virusinis stomatitas, jis kiek lengvesnis  blink.gif nei tikrasis...tai koks skausmelis prie tikro? sake gerai butu acolair, bet neradau vaistinese pirkt verysad.gif . lyg ir nemazas miestelis  siauliai, bet net vaistu reikiamu nera verysad.gif . tai tokios naujienos.
ko tai tylu cia g.gif

Sveikateles jums.

Egle C, siaubinga istorija. doh.gif Bet gerai kad gerai pasibaige thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 27 lapkričio 2009 - 08:36
Sandrynja labai sauniai darbuojies thumbup.gif , matau konkurente bigsmile.gif

merginos as albumuki uzvedziau viena tema, manau visos rasit kur, prasau ten ir pasisakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 27, 09:58)
Sandrynja labai sauniai darbuojies  thumbup.gif , matau konkurente bigsmile.gif

merginos as albumuki uzvedziau viena tema, manau visos rasit kur, prasau ten ir pasisakyt 4u.gif

As jau ikisau savo trigrasi blush2.gif
Atsakyti
Labas Rytas, Mamulytes,

QUOTE(žvelsa @ 2009 11 26, 20:33)
Klaudija,  kad tas laikas kuo greičiau praeitų ir galėtum planuoti 4u.gif

Aciu Zvelsiuk 4u.gif Svajones kartais pildosi smile.gif

QUOTE(sandrynja @ 2009 11 26, 21:19)
KlaudiJa bigsmile.gif , seniai matyta bigsmile.gif Ilgam buvai dingus g.gif

Sandrynja biggrin.gif Labukas smile.gif Tai , kad nelabai ir ilgai. Kur cia ir dingsi smile.gif Likimo seses smile.gif
Sandrynja savo rankdarbiais jau kvepuoji Rugsejei i nugara. Konkuruojanti firma hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 27 lapkričio 2009 - 10:00
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 11 27, 09:59)
Sandrynja savo rankdarbiais jau kvepuoji Rugsejei i nugara. Konkuruojanti firma  hihihi.gif

nu va nu va , blogai ... negalesiu dabar nakti miegot doh.gif lotuliukas.gif o isties tai man smagu, nes visada sakiau kad lietuviai gabus ir talentingi zmones ir ypac kuo sunkesnes gyvenimo salygos tuo daugiau galima is lietuviu isspaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 27, 10:17)
nu va nu va , blogai ... negalesiu dabar nakti miegot  doh.gif  lotuliukas.gif  o isties tai man smagu, nes visada sakiau kad lietuviai gabus ir talentingi zmones ir ypac kuo sunkesnes gyvenimo salygos tuo daugiau galima is lietuviu isspaust smile.gif

lotuliukas.gif konkurencija skatina tobulejima biggrin.gif Bet kur tau jau Rugseje. Perzengei visas tobulumo ribas 4u.gif
Atsakyti