Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(Egle C @ 2009 11 27, 08:04)
Taigi, du geri dalykai mano gyvenime:
1. vėžiu nesergu (turbūt, nes paskutiniai kraujo tyrimų rezultatai bus pirmadienį);
2. labai labai aiškiai supratau, kad mirti dabar dar visai nenorėčiau.  schmoll.gif

Pilna išgyvenimų savaitė...
Saugokim, mylėkim save ir džiaukimės, kad esam wub.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 11 27, 11:50)

o cia neatsispyriau pagundai jums pasirodyt blush2.gif
user posted image

Miela iki begalybės wub.gif

Irinju, kaip tu? Kaip vaiko operacija praėjo?

Nledi, su išsikapstymu 4u.gif Tavo dukrytei birthday.gif , kad svoris geriau augtų mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2009 11 27, 17:10)
Dabar belieka atsigauti, priaugti svorio, nes mano trimetė sveria tik 11 kg  blush2.gif

rasai tik doh.gif , mano standartais tai jau net butu lotuliukas.gif , nes as 7 metu sveriau tik 14 kg, 15metu- 24kg, va 17 net 44kg, dabar irgi jau tik 50 (nusikraciau 1kg likusio po viskam, tai laiminga, kad telpu i visus rubus, nors nieko nedariau tam, cia turbut kurybiniai protrukiai suvalge)
saunu kad sveikstat 4u.gif
vaiko mokykloj iki 7d karantinas pratestas
Atsakyti
Sveikutes,
Kaip smagu girdet, kad jau seimynos sveiksta.. o mano vaikinukas, tai atrodo, kad tik pradeda sirgti.. pakolkas be temperaturos, tik negraus kosulys.. tikiuos, kad neisisirgsim..

Nu jau kristulees foto, tai super wub.gif Tokius grazuoliukus tureciau ir as pasirodyciau smile.gif O dabar dar nesiordau, nes labai vienisai atrodo tas mano pupuliukas nuotraukose.. Palauksim broliuko smile.gif

Anyta parase, kad nuo musu mergyciu kapelio pavoge eglaite.. Nedidukes dvi augo, dabar liko tik viena eglute.. Labai liudna.. ir protu nesuvokiu, kaip imanoma puosti Kaledom eglute, kuri pavogta nuo kapelio..

Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 11 27, 19:00)

Anyta parase, kad nuo musu mergyciu kapelio pavoge eglaite.. Nedidukes dvi augo, dabar liko tik viena eglute.. Labai liudna.. ir protu nesuvokiu, kaip imanoma puosti Kaledom eglute, kuri pavogta nuo kapelio..

kad tam zmogui rankos nudziutu.... nors tokiu net zmonem nelaikau.
o as perskaiciau zinias- DIDZIAUSIAS GRIPI PROVERZIS PROGNOZUOJAMAS PO 2 SAVAICIU doh.gif doh.gif doh.gif
nusisaut belieka, mes dar dabar gydomes.
Atsakyti
Labutis,
Kaip gerai Egle kad pas tave tos baisios ligos nerado 4u.gif
Sandrynja, kokie gražūs tavo darbeliai wub.gif 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 27, 08:58)
merginos as albumuki uzvedziau viena tema, manau visos rasit kur, prasau ten ir pasisakyt 4u.gif

Atsiųskit kas nors albumo duomenis blush2.gif
Lina ir tau gero savaitgalio 4u.gif
Kristule, kokia graži šeimyna wub.gif wub.gif wub.gif
Sveika žydra 4u.gif Kaip laikotės abi su Eliziuku?
Nledi, kaip gerai kad tavo šeimyna jau sveiksta ir baigės nerimo dienos ir naktys 4u.gif
Rence, kaip jūs laikotės, ar nesirguliojat?
Antuke, tavo sūneliui sveikatos 4u.gif
QUOTE(antuke @ 2009 11 27, 18:00)

blink.gif Liūdna ir skaudu kad tokių žmonių atsiranda....
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 11 27, 18:00)

doh.gif blink.gif siaubas,na ir zmones.....

Kristule,tavo seimyna nereali wub.gif Urtytei saugu tarp tokiu broliu azuolu 4u.gif
Atsakyti
viskas lyg gerai na jis ziuzia bet jau tvarkoj viskas ,kaip sako jis po operacijos,o cia dar i ligonine uzdare nes epidemija gripo,tai tik mus ir leidzia
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 27, 18:52)
rasai tik  doh.gif , mano standartais tai jau net butu lotuliukas.gif , nes as 7 metu sveriau tik 14 kg, 15metu- 24kg, va 17 net 44kg, dabar irgi jau tik 50 (nusikraciau 1kg likusio po viskam, tai laiminga, kad telpu i visus rubus, nors nieko nedariau tam, cia turbut kurybiniai protrukiai suvalge)
saunu kad sveikstat  4u.gif
vaiko mokykloj iki 7d karantinas pratestas

Tai matai tu smulki, o pas mus visi stambuoliai, kiti vaikai metukų svėrė po 12 kg, tai Augustė man visai kruopa pagal visus kitus ax.gif

Antuke, tiesiog be žodžiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 11 27, 09:04)

Taigi, du geri dalykai mano gyvenime:
1. vėžiu nesergu (turbūt, nes paskutiniai kraujo tyrimų rezultatai bus pirmadienį);
2. labai labai aiškiai supratau, kad mirti dabar dar visai nenorėčiau.  schmoll.gif

P.S.: beje, kas sulaužė man šonkaulį, lieka paslaptis...

Geros dienos visoms.

Labas vakarelis 4u.gif

1.sakyciau apturejai emociskai labai intensyvia savaite doh.gif . DZiugu, kad visas tas nerimas ir teliko kaip slogus trumpalaikis prisiminimas (tikiuosi, kad pirmadienio tyrimai tai tik patvirtins)

2. O cia manau labai svarbus momentas, nes tikriausiai ne viena is musu ir ne viena karta yra samoningai ar nesamoningai turejusi ta minti , kad lengviau butu numirti nei dar karta ikvepti, zengti dar viena zingsni, pasitikti dar viena nakti....gaila tik aisku, akd turejai patirti pati ta mirties baime pries pajusdama nora gyventi...
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 11 27, 21:07)
Labas vakarelis 4u.gif

1.sakyciau apturejai emociskai labai intensyvia savaite doh.gif . DZiugu, kad visas tas nerimas ir teliko kaip slogus trumpalaikis prisiminimas (tikiuosi, kad pirmadienio tyrimai tai tik patvirtins)

2. O cia manau labai svarbus momentas, nes tikriausiai ne viena is musu ir ne viena karta yra samoningai ar nesamoningai turejusi ta minti , kad lengviau butu numirti nei dar karta ikvepti, zengti dar viena zingsni, pasitikti dar viena nakti....gaila tik aisku, akd turejai patirti pati ta mirties baime pries pajusdama nora gyventi...

...del to kad nezinom, bijom, kas Ten...delto cia ir esam, arba delto mus cia ir laiko...viena mintis tik "dziuginanti" kad tikim, graziai tikim jog susitiksim wub.gif wub.gif ir kad musu laukia...bet nieks to nezinom. Svarbu kad tikim, kad Ten gera musu angeliukams su baltais is plonu kauleliu sparneliais (cia Smiltele taip isivaizduoja broliuku sparnus blush2.gif )
Labos mamytes, labos musu sirdelems wub.gif wub.gif
Atsakyti
labuka

kristulee grazi seiminele o jau panasumas visu ax.gif

merginos noreciau patarimo jusu,o gal nuomones del skiepo nuo kiauliu gripo,net nezinau ka ir daryti g.gif darbe zada skiepyti ,niekaip neapsisprendziu verta ar ne g.gif ka jus apie tai galvojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2009 11 27, 22:37)
labuka

kristulee  grazi seiminele o jau panasumas visu ax.gif

merginos noreciau patarimo jusu,o gal  nuomones del skiepo nuo kiauliu gripo,net nezinau ka ir daryti g.gif  darbe zada skiepyti ,niekaip neapsisprendziu verta ar ne g.gif ka jus apie tai galvojat g.gif

sunku ka ir patart g.gif . jei ta naujoji vakcina, kuria dabar isdalino, gal ir verta, nes paskaiciau delfi ir persigandau- didysis sirgimas gripu nusimato po 2 sav doh.gif . kitas klausimas- ar ji bus efektyvi? as gal surizikuociau g.gif .
Atsakyti