Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(Egle C @ 2009 11 27, 09:04)
Taigi, du geri dalykai mano gyvenime:
1. vėžiu nesergu (turbūt, nes paskutiniai kraujo tyrimų rezultatai bus pirmadienį);
2. labai labai aiškiai supratau, kad mirti dabar dar visai nenorėčiau.  schmoll.gif

P.S.: beje, kas sulaužė man šonkaulį, lieka paslaptis...

Geros dienos visoms.

blink.gif blink.gif Nu ačiū dievui kad viskas gerai...

KlaudiJa, linkiu sulaukti greitai stebukliuko kai tik galėsit..

Išvarau kaiman - tai visoms gero savaitgalio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 11 27, 08:04)
Labas rytas, kaip nuotaikos? Mano tai įdomios tokios...

doh.gif eina sau sitaip.....
Bet puiku,kad viskas gerai 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 27, 08:58)
Sandrynja labai sauniai darbuojies  thumbup.gif , matau konkurente bigsmile.gif

merginos as albumuki uzvedziau viena tema, manau visos rasit kur, prasau ten ir pasisakyt 4u.gif

Ale tikrai sanddrynja saunuole thumbup.gif

Einu pasiziuresiu kas ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 11 27, 09:04)
Labas rytas, kaip nuotaikos? Mano tai įdomios tokios...

dar ir taip buna bigsmile.gif . ne, nu kur tik idomybiu nebuna ? o gal tikrai, tu paziurek kaip vyras nakti miega, gal jis prasisuka per sonus smile.gif . o siaip labai smagu, kad ropojancio gyvio pas tave nerasta.
visoms planuojancioms- linkiu kad Kaledu senis isgirstu ir ispildytu svajones 4u.gif .
Sandrynja, tikrai labai grazus darbelis wub.gif .
o cia neatsispyriau pagundai jums pasirodyt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 27, 11:50)

eik tu sau Kristule wub.gif , jau dabar matau kokia pasiutele tavo mergina bus tongue.gif , kaip savo kavalierius strojins, o broliai jiems kaulus uz sese lamosins lotuliukas.gif
pavydu ziuret, pavydu...
Atsakyti
šitokį grožį turi namuos, kristulee wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif .

sandrynja, o tu anksčiau siuvinėjai, ar čia rugsėjė užkrėtė? smile.gif
Atsakyti
vaiko mokykloj pratese karantina dar savaitei doh.gif , reiks kita savaite iskomadiruot porai dienu pas mociute
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 27, 12:50)
dar ir taip buna  bigsmile.gif . ne, nu kur tik idomybiu nebuna ? o gal tikrai, tu paziurek kaip vyras nakti miega, gal jis prasisuka per sonus smile.gif . o siaip labai smagu, kad ropojancio gyvio pas tave nerasta.
visoms planuojancioms- linkiu kad Kaledu senis isgirstu ir ispildytu svajones 4u.gif .
Sandrynja, tikrai labai grazus darbelis  wub.gif .
user posted image

Vajej kokia grazi semyna wub.gif wub.gif wub.gif . O jau sesyte bus globojama ir apsupta apsaugos ir meiles visa gyvenima tokioj draugyjoj.
Atsakyti
Kristulee, esi laiminga turedama tokia grazia ir gausia seima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2009 11 27, 12:28)
Išvarau kaiman - tai visoms gero savaitgalio 4u.gif  4u.gif

sveika. gero savaitgalio ir tau smile.gif
seniai nematyta. matau liudnu pakitimu tavo parase. labai gaila, kad tau taip nutiko sad.gif.
Atsakyti
Nu gis, aciu, kad cia taip giriat mano darbuka... ax.gif blush2.gif Bet man iki rugsejes kaip iki menulio doh.gif
Na, o jei dar rimciau, tai niekad gyvenime rankoj adatos nebuvau laikiusi...Cia rugseje mane uzkrete ax.gif blush2.gif
Kristule, as be zodziu wub.gif
Atsakyti
na faina seimyna,liuks
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kristule, nuostabi nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif

Sandrynja, kokie faini darbeliai 4u.gif

O mes ju lyg ir baigiam išsikrapštyti iš ligų, mažiukei antibiotikai suveikė labai greitai, tai aš jau pirmadienį galiu grįšti darban, o vaikų priežiūrą palikti MB. Tikiuosi daugiau neteks patirti tokio košmaro kaip šią savaitę, nes minčių galvoj jau buvo visokių, ašarų išliejau kai niekas nematė bele kiek. Tik džiaugiuosi kad kažkas manęs išklausė ir mažoji išsikapstė ax.gif Dabar belieka atsigauti, priaugti svorio, nes mano trimetė sveria tik 11 kg blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nledi: 27 lapkričio 2009 - 17:11
Sveikutės, džiaugiuosi už sveikstančias 4u.gif
Tokia graži šiandien diena, toks pavasarinis oras
kristule - labai graži šeimyna, net pavydas ima ax.gif
sandrynja-neatskleistas talentas būsi mirksiukas.gif
Nledi - šaunu, kad sveiksta mažoji, pagaliau lengviau atsikvėpsi
O pas mus karantinas paskelbtas iki gruodžio 1d., tikiuosi, kad daugiau nepratęs, nes nerūkymo dienai renginys turi vykti gruodžio 3d. - ir taip jau toli nukėlėm, turėjo vykti lapkričio 19d., o dabar, jau gruodį...
wub.gif
Atsakyti