Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 13:31)
man tai viskas tinka ir viskas skanu, tik nemėgstu dažančios chemijos, o jei kalbame apie Kalėdinį konkursą, tai balsuoju ne už šiaip pyrągą, bet papuoštą kalėdiškai, nesvarbu ar tik stalas išpuoštas ar šiaip valgis ax.gif

drinks_cheers.gif tik aš balsuoju už ir už tai kad nebūtų perkrauta papuošimais ir kitais nereikalingais dalykais, nes visgi ne papuošimų konkursas čia. kaip ir keistokai atrodytų jei pvz. vaikų receptų konkurse sriuba užuot nufotografuota lėkštėje būtų nufotografuota pvz. šaukšte, o aplink pridėliota kokių žaislinių figūrėlių. gražu yra gerai, kol nepersistengiama. ir nebūtina išvartyti neva "pagal tokią logiką" tiktų tep lep bilekaip rolleyes.gif jei būtų kalėdinių maisto dekoracijų konkursas aišku ir balsuočiau pagal kitus kriterijus rolleyes.gif
Atsakyti
nu nesąmonė žinokit jau į lankas grybaujat , na tikrai

žiūrėk čia yra kalėdinis konkursas su kalėdinių gardumynu , tai natūralu kad prie patiekalo yra kažkokių dekoracijų doh.gif ( beja yra jų ir vaikiškam pietų konkurse) ar lengviau pasidarytu jei , visi receptai atrodytu kaip bananu vyniotinis ? tada būtu o buože juk čia kalėdinis patieklas , o visai nedvelkia kalėdom ir bla bla bla , na kaip visada atvirkštinis variantas .

beja leau konkurso pabaigoj bus labai įdomu pamatyt , dekoracijom neperkrauta tavo Kalėdinį skanumyną smile.gif

ne į tema bet neišdisčiau į burną įdėt tokio torto gabaliuko unsure.gif arba unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 08 gruodžio 2009 - 13:56
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 14:44)

beja leau konkurso pabaigoj bus labai įdomu pamatyt , dekoracijom neperkrauta tavo Kalėdinį skanumyną smile.gif

as tai nemanau,kad ji dalyvauja sitam vyniotiniu konkurse schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 08, 13:46)

tada gaunasi daug kalbu mažai darbu biggrin.gif iek man žinoma iki šiol dalyvavo tik dvejose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 14:31)
man tai viskas tinka ir viskas skanu, tik nemėgstu dažančios chemijos, o jei kalbame apie Kalėdinį konkursą, tai balsuoju ne už šiaip pyrągą, bet papuoštą kalėdiškai, nesvarbu ar tik stalas išpuoštas ar šiaip valgis ax.gif

As balsuoju uz kepini kuri as pati mielai issikepciau Kaledoms. Ir aisku nuotrauka turi buti kokybiska, o ne kur nieko iziuret negalima..

O dekoracijos.. As ne tik nuotraukose, bet ir siaip gyvenime negaliu pakest tu kalediniu raudonu blizguciu, kinietisku seniu ir siaip visokio plastmasinio slamsto, kuriais siuo laiku uzkistos parduotuves biggrin.gif Tai ir ant stalo tokiu nesamoniu nededu smile.gif Tai kazkaip nezavi manes jie ir cia.. blush2.gif Visai kas kita jei tai butu ranku darbo kaledinis dirbinukas, bet as cia tokiu nematau..
Atsakyti
o remejas niekam neskirs savo balso?
nes Gerber konkurse tai manau,kad nores kai kam labai reklamiškam skirti.o čia kažin kaip g.gif nes diskutuosit,diskutuosit,o finale bus visai kitaip.laimės kokie nors gausiai nudažyti skanėstai

nors man tos eglutės tai labai liux thumbup.gif gera idėja,tik darbo per daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamfija: 08 gruodžio 2009 - 14:01
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:02)
tu čia ką kažkokias vadini  blink.gif  neponial

aha matosi kaip stengiasi , tai stengiasi kad biškiuka persistengė  biggrin.gif

Nu ok, tu tokia, o aš tebunie kažkokia tongue.gif Ir nieko jin nepersistengė schmoll.gif nu gal tik truputį su tais 'greifruktais' ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mamfija @ 2009 12 08, 13:56)
o remejas niekam neskirs savo balso?
nes Gerber konkurse tai manau,kad nores kai kam labai reklamiškam skirti.o čia kažin kaip g.gif nes diskutuosit,diskutuosit,o finale bus visai kitaip.laimės kokie nors gausiai nudažyti skanėstai

nors man tos eglutės tai labai liux thumbup.gif gera idėja,tik darbo per daug...

O tai kad nematau, kam čia galima būtų skirt g.gif Nei pas vieną fotkėj margarino pakuotės kaipo dekoracijos nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 14:03)
O tai kad nematau, kam čia galima būtų skirt g.gif Nei pas vieną fotkėj margarino pakuotės kaipo dekoracijos nesimato biggrin.gif

bet daznai buna,kad ir remejai savo viena issirenka.ju gi skonis visai kitoks
Atsakyti
QUOTE(mamfija @ 2009 12 08, 14:08)
bet daznai buna,kad ir remejai savo viena issirenka.ju gi skonis visai kitoks

Nu gal ir išrinks smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai ši šalta atrodo, ar dėl tos sidabrinės spalvos, ar dėl ko, nežinau g.gif ir tie kamuoliukai neatrodo kaip valgomi, lyg būtų tik dekoracija.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2009 12 08, 14:22)
Man asmeniškai ši šalta atrodo, ar dėl tos sidabrinės spalvos, ar dėl ko, nežinau  g.gif ir tie kamuoliukai neatrodo kaip valgomi, lyg būtų tik dekoracija.
user posted image

Bet sutik - stengėsi žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:44)

na, jūs ne ką mažiau grybaujat, nes stipriai persūdėt biggrin.gif aišku kad dekoracijos natūralu. tačiau kas per daug manau nesveika. o gabaliukas maisto ir toliau vien dekoracijos manau yra per daug bent man. man lengviau nepasidarytų bet kokiu atveju, nes priešingai nei kai kurioms viskuo nepatenkintoms ponioms, kurios jaučia poreikį pasikabinėt prie to, už ką kiti balsavo, nes tai nesutampa su jų nuomone, man nėra sunku. atsipalaiduokit ir balsuokit už tai, kas jums patinka nesikabinėdama už ką balsavo kiti mirksiukas.gif
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 08, 13:46)

čia kalėdinių receptų konkursas, jei ieškot vyniotinių konkurso akivaizdu kad ne čia pataikėt biggrin.gif
QUOTE(Taistė @ 2009 12 08, 13:48)
O dekoracijos.. As ne tik nuotraukose, bet ir siaip gyvenime negaliu pakest tu kalediniu raudonu blizguciu, kinietisku seniu ir siaip visokio plastmasinio slamsto, kuriais siuo laiku uzkistos parduotuves  biggrin.gif Tai ir ant stalo tokiu nesamoniu nededu  smile.gif Tai kazkaip nezavi manes jie ir cia..  blush2.gif Visai kas kita jei tai butu ranku darbo kaledinis dirbinukas, bet as cia tokiu nematau..

tai laukit tirados apie buože buože ir lankas iš Leros ir ko. biggrin.gif
Atsakyti