Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

manau,kad stengesi visos 4u.gif juk reikejo kepti,o netik fotkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 14:25)
o gabaliukas maisto ir toliau vien dekoracijos manau yra per daug bent man.

Tai pati 'prasčiausia' turėtų būt migdolinių sausainių, nes jis ten tik vienas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 14:32)
Tai pati 'prasčiausia' turėtų būt migdolinių sausainių, nes jis ten tik vienas bigsmile.gif

o pyragas su greifruktais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 14:33)
o pyragas su greifruktais g.gif

O kur ten dekoracijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 14:24)
Bet sutik - stengėsi žmogus smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai nesakau, kad kažkuri nesistengė. Matosi, gi ir gamino, ir aplinką ruošė, ir audeklą išsitraukė, ir papuošimus dėliojo, viskas čia thumbup.gif man tik dėl spalvų šaltokai atrodai ir tiek mirksiukas.gif gal prie tų sidabrinės spalvos dekoracijų ir kamuoliukai "pasidabrėjo" ir dėl to man jie tokie nemaistiniai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2009 12 08, 14:35)
drinks_cheers.gif tikrai nesakau, kad kažkuri nesistengė. Matosi, gi ir gamino, ir aplinką ruošė, ir audeklą išsitraukė, ir papuošimus dėliojo, viskas čia  thumbup.gif man tik dėl spalvų šaltokai atrodai ir tiek  mirksiukas.gif gal prie tų sidabrinės spalvos dekoracijų ir kamuoliukai "pasidabrėjo" ir dėl to man jie tokie nemaistiniai atrodo  g.gif

Bet gi žiema, sniegas, šerkšnas... smile.gif Auksinės spalvos papuošimai gal ir labiau pagyvintų, bet yra kaip yra, jau nebepakeis...
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 14:32)

taip manot? g.gif aš gal neminėsiu kuri man mažiausiai patinka, nes kai kurias gali ištikti kabinėjimosi priepuolis, bet esmė manau ne maisto kiekyje, o jo santykyje su dekoracijų skaičium. bet kadangi kai kurios mano kad dėl nuomonės ginčijamasi manau kad gal neberta šios temos plėtoti smile.gif
Atsakyti
Kaip tik tokios temos pasigedau.puikus konkursas.
Atsakyti
Parduotuvėje radau smulkintų pistacijų. Žalia žalia praplėšus pakuotę smile.gif Keliauju kepti eglučių.
p.s. gaila, kad konkurse nėra Nerytės sutrūkinėjusių sausainukų. Vat ten tai skanumynas, visus tris balsus būčiau atidavus. Jei kam įdomu tai kalėdinių skanėstų receptų temoje aprašymas yra smile.gif
Atsakyti
third.gif balsavau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 08 gruodžio 2009 - 15:33
QUOTE(Noelle @ 2009 12 08, 14:48)
Parduotuvėje radau smulkintų pistacijų. Žalia žalia praplėšus pakuotę  smile.gif  Keliauju kepti eglučių.

rimtai? sakysi ar žalios gavos, jei taip, tai nekeisiu balso biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:44)
ne į tema bet neišdisčiau į burną įdėt tokio torto gabaliuko  unsure.gif arba unsure.gif

siaubinga, nuodai ir ne kitaip
Papildyta:
QUOTE(Mėnulė @ 2009 12 08, 14:22)
Man asmeniškai ši šalta atrodo, ar dėl tos sidabrinės spalvos, ar dėl ko, nežinau  g.gif ir tie kamuoliukai neatrodo kaip valgomi, lyg būtų tik dekoracija.

aš ir niekaip neįkertu iš kur jų spalva tokia? nežavi jie manęs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 08, 14:00)
prabalsavau ir as...

Uz dvi grazias nuotraukas

user posted image

user posted image

Labai gražus konkursas, daug gražių nuotraukų wub.gif
Balsavau už šias ir meduolinę eglutę 4u.gif
Atsakyti