Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 14:34)
rimtai? sakysi ar žalios gavos, jei taip, tai nekeisiu balso biggrin.gif
žalios. o ir vaikui džiaugsmo buvo dekoruojant.
Pistacijas pirkau tame skyriuje, kur viskas kepiniams. (Na nesimato firmos ženklo tai reklamos nedarau. Tiesa ir konkurse nedalyvauju)
čia pakuotės foto

Iš visų esamų receptų dar migdolinius sausainukus bei meduolius išbandžiau. Skanumėlis. Fėjų burtų lazdeles irgi kepiau, bet nesigavo man gražiai.. Dar noriu aguonų pyragą išbandyti ir meduolinius šuniukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 08 gruodžio 2009 - 16:27
QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 12:06)
o man nesuprantamas užsiciklinimas su tom kalėdom biggrin.gif koks gi skirtumas kalėdinis ne kalėdinis

QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 13:25)
čia kalėdinių receptų konkursas,

arba aš skaityt nebemoku, arba jau skaitau, ko neturėčiau.

Apsispręsk vieną kart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 12 08, 16:09)
Dar noriu aguonų pyragą išbandyti ir meduolinius šuniukus  smile.gif

aš išbandžiau dar prieš konkursą.
asmeniškai man jie labiau gražūs,negu skanūs.
dar kepsiu,bet labiau kaip stalo papuošimus.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 08, 15:48)
aš išbandžiau dar prieš konkursą.
asmeniškai man jie labiau gražūs,negu skanūs.
dar kepsiu,bet labiau kaip stalo papuošimus.

čia apie šuniukus?
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 12 08, 16:52)
čia apie šuniukus?

taip.
Atsakyti
Einu balsuoti pirmiausiai uz kaledinius skanucius, jau tas gabalelis, arti pritrauktas, iskart pakerejo ir zinau, kad skanu, taip pat patiko foto fonas, minimaliai kaledines ''bizuterijos'' ax.gif , tie vos matomi zaisliukai lyg is tolo primena, kad arteja kaledos, taip pat skaniai man pasirode egluciu giraite, tai mano antra favorite ir trecioji spanguoliu meduoliukai man pasirode labai i tema, spanguoles visom sventem man atrodo tinka.Tai cia mano skaniausios fotkes, nes galvoju, kad konkurso tema to ir reikalavo, kas kam skanu, tas ta ir rinkosi.O graziu fotkiu tikrai daug, nameliai, giraites, riestaineliai-superines nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ona777 @ 2009 12 08, 16:42)

Balsavau už šias ir meduolinę eglutę 4u.gif

as irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 12 08, 16:09)
žalios. o ir vaikui džiaugsmo buvo dekoruojant.
Pistacijas pirkau tame skyriuje, kur viskas kepiniams. (Na nesimato firmos ženklo tai reklamos nedarau. Tiesa ir konkurse nedalyvauju)
čia pakuotės foto

geras smile.gif tai tą balsą tuomet palieku, bet kur vien eglės ir žiauriia žalios, tai gal susilaikysiu, manau ir be manęs daug kas balsuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 12 08, 16:36)
arba aš skaityt nebemoku, arba jau skaitau, ko neturėčiau.

Apsispręsk vieną kart  biggrin.gif

kam man apsispręsti jei savo nuomonės nekeičiu, tiesiog neskaitot kas parašyta, o interpretuojat kaip patinka. taip, tai kalėdinių receptų fotokonkursas. tačiau bent kiek man žinoma nėra tokių kepinių, kurie būtų laikomi išskirtinai kalėdiniais, priešingai nei pvz. kūčioms šližikai. todėl ir balsuoja kas už ką nori. tačiau kai kurios taip užsiciklinę su tom kalėdom, kad pamatę kad kito nuomonė nesutampa su jų, iškart sprogdina akis "o kur čia kalėdinis? bigsmile.gif ", o po to dar kelis puslapius kabinėjas išsijuosę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 20:08)
tačiau bent kiek man žinoma nėra tokių kepinių, kurie būtų laikomi išskirtinai kalėdiniais, priešingai nei pvz. kūčioms šližikai.

Kiekviena šeima tikriausiai turi savo tradicijas, būtent tos šeimos, o gal giminės.
Mūsų namuose tarkim per kiekvienas kalėdas kvepia cinamono sausainukais. Kituose namuose gal kvepia apelsininiais, dar kažkur pyragu su aguonom. Tai vat ir pasidalino matyt dalyvės būtent jų šeimos kalėdiniu gardėsiu.
Atsakyti
Įdėjau ir aš savo receptuką smile.gif šiaip nemažai gerų yra, idėjų lobynas artėjančiai šventei thumbup.gif kaip naujokė neaktyvistė dar bet baigiu "įkirsti" struktūrą ax.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(l'eau @ 2009 12 08, 20:08)
kam man apsispręsti jei savo nuomonės nekeičiu, tiesiog neskaitot kas parašyta, o interpretuojat kaip patinka. taip, tai kalėdinių receptų fotokonkursas. tačiau bent kiek man žinoma nėra tokių kepinių, kurie būtų laikomi išskirtinai kalėdiniais, priešingai nei pvz. kūčioms šližikai. todėl ir balsuoja kas už ką nori. tačiau kai kurios taip užsiciklinę su tom kalėdom, kad pamatę kad kito nuomonė nesutampa su jų, iškart sprogdina akis "o kur čia kalėdinis? bigsmile.gif ", o po to dar kelis puslapius kabinėjas išsijuosę rolleyes.gif

tai va būtent dėl to ir klausiau, kokie TAU yra konkrečiai kalėdiniai saldumynai, bet konkretaus ats taip ir nematau, ar tie, už kuriuos balsavai?

Man pvz kalėdos asocijuojas tik du mandarinais ir meduoliais.
Atsakyti