Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 26, 18:07)
Bet nuotrauka ta pati ,tik cia SM priartinta 4u.gif

tai man į AŽ prašau info wink.gif kas kur ką dar matėte wink.gif

nes kitur dalyvauti gi niekas nedraudžia wink.gif

ir nebūtinai čia ji/ne ji dalyvauja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2009 11 26, 16:53)
Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja... Jau gal visos supermamos bandė... Aišku, norint prisikabinti visada galima rasti priežasčių. Geriau pačios sudalyvaukim 4u.gif

tai bet ir vyniotinis, ir namelis nebūtinai buvo to žmogaus idėja...
gi nesukursi kažko super naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 lapkričio 2009 - 18:19
o kas sake, kad ideja ir pats receptas turi buti butent zmogaus, kuris siuncia recepta sukurta? cia nei viena nesukure visu siu receptu, oi kokios kabinetojos, matos kad moterytes neturite ka viekti.
Atsakyti
smile.gif
tos,kurios dedat foto į konkursus,geriau į tokias temas nelįskit,nes kritika jums nepatiks.bet kritika dar niekam nepamaišė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 26 lapkričio 2009 - 18:46
Sveikos,

Turiu du klausimus:

1. Ar galiu dalyvauti konkurse su nuotrauka, su kuria dalyvavau ne jūsų puslapio konkursuose?

2. Jei taip, kai aš bandau kelti nuotrauka, manęs prašo parašyti tik pavdinimą, įkelti foto ir pan., bet kur rašyt receptą????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 11 26, 20:01)
Sveikos,

Turiu du klausimus:

1. Ar galiu dalyvauti konkurse su nuotrauka, su kuria dalyvavau ne jūsų puslapio konkursuose?

2. Jei taip, kai aš bandau kelti nuotrauka, manęs prašo parašyti tik pavdinimą, įkelti foto ir pan., bet kur rašyt receptą?????  g.gif
1) Taip gali dalivauti 4u.gif
2)kur rasosi Pavadinimas: Cia ir pavadinima ir recepta ikelk
O dar geriau parasyk Rustei i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 26 lapkričio 2009 - 20:07
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 26, 20:06)
1) Taip gali dalivauti 4u.gif
2)kur rasosi Pavadinimas: Cia ir pavadinima ir recepta ikelk
O dar geriau parasyk Rustei i AZ mirksiukas.gif

man rašyti visai nebūtina, kitose nuotraukose matosi kur parašyti receptą wink.gif
Atsakyti
Tuos suniukus maciau jau seniau kazkokioj temoj cia, SM. Bet tik pateikti jie buvo kur kas graziau, nei konkurso nuotraukoj...
Sausainuku ideja, beveik garantuoju, kad ne dalyvaujancios konkurse. Bet visi receptai yra kur nors aprasyti, retai kada "sugalvojame" visiskai originalu recepta (bent jau as nebent "pagerinu" kazkur matyta pagal savo skoni).
Imbierinius sausainukus jau seniai kazkas sugalvojo, kotletus, cepelinus ir raugintu kopustu sriuba- taip pat... Tai ka, negalima ju gaminti ?????

Mintis (suniuku) sauni, tik nuotrauka nekokia...
Tiesa sakant, pagooglinusios internete, rasite tokiu ir kaciuku, meskiuku bei parsiuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 26 lapkričio 2009 - 20:59
kas cia sake kad namelis issviesintas va kaip jis atrodo nepertvarkytas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 26 lapkričio 2009 - 22:34
QUOTE(coliuke @ 2009 11 26, 22:30)
kas cia sake kad namelis issviesintas va kaip jis atrodo nepertvarkytas  smile.gif

http://######/show-r...uolinis-namukas

issidavet ar kaip cia dabar suprasti g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nea as ji radau internete, bet kadangi kitur nedraudzia dalyvauti, tai ikeliau kaip atrodo isties smile.gif o kai pertvarke man daug graziau atrodo, nei tv kad matosi kedes ir t.t. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 26 lapkričio 2009 - 22:40
Kol kas gerai atrodo tik sitos nuotraukos:

user posted image
user posted image
user posted image
Cia prioriteto tvarka is to, ka turim konkurse mirksiukas.gif
Atsakyti