Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

Kaip supratau, gali dalyvauti ir tinklarastininkai, kuriu bloguose ta nuotrauka jau publikuojama? g.gif Nes matau tokiu nuotrauku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 26 lapkričio 2009 - 23:08
QUOTE(Taistė @ 2009 11 26, 22:06)
Kaip supratau, gali dalyvauti ir tinklarastininkai, kuriu bloguose ta nuotrauka jau publikuojama?  g.gif Nes matau tokiu nuotrauku  ax.gif

na šito niekas nedraudžia.
Atsakyti
Man patinka sitas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 26, 22:35)
nea as ji radau internete, bet kadangi kitur nedraudzia dalyvauti, tai ikeliau kaip atrodo isties  smile.gif o kai pertvarke man daug graziau atrodo, nei tv kad matosi kedes ir t.t.  smile.gif

Oi mamytės, matau, kad neturite ką veikti. Šitas namukų nuotraukas dariau pati, kaip ir, beje, namukus kepiau taip pat pati. Ir padariau ne vieną nuotrauką, o kelias. Įdėjau tą, kuri, mano manymu, geriausiai atspindi rezultatą. Nieko nešviesinau, netamsinau, neredagavau. Internete šias nuotraukas galite rasti tik nuotraukų talpykloje (fotki.com) arba mama.lt puslapyje receptainėje. Štai ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 27, 13:54)
Oi mamytės, matau, kad neturite ką veikti. Šitas namukų nuotraukas dariau pati, kaip ir, beje, namukus kepiau taip pat pati. Ir padariau ne vieną nuotrauką, o kelias. Įdėjau tą, kuri, mano manymu, geriausiai atspindi rezultatą. Nieko nešviesinau, netamsinau, neredagavau. Internete šias nuotraukas galite rasti tik nuotraukų talpykloje (fotki.com) arba mama.lt puslapyje receptainėje. Štai ir viskas  smile.gif

ačiū už prisipažinimą, nebedalyvaujate jau.

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama  patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse
Atsakyti
Dar turiu klausima - čia foto konkursas ar receptų konkursas? Tikrai maniau, jog tai kalėdinio patiekalo konkursėlis... blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 27, 13:58)
Dar turiu klausima - čia foto konkursas ar receptų konkursas?

čia FOTOkonkursas su receptu kartu.
Atsakyti
QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 27, 13:58)
Dar turiu klausima - čia foto konkursas ar receptų konkursas? Tikrai maniau, jog tai kalėdinio patiekalo konkursėlis...  blink.gif  g.gif

QUOTE(Lera @ 2009 11 27, 14:01)
čia FOTOkonkursas su receptu kartu.

teisinga, ir fotokonkursas, ir recepto wink.gif
Atsakyti
na va, vis dar būna išsiduodančių...

Imbierinių sausainukų foto gražuolė. Vilioja pačiai išbandyti receptą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 27, 12:54)
Oi mamytės, matau, kad neturite ką veikti. Šitas namukų nuotraukas dariau pati, kaip ir, beje, namukus kepiau taip pat pati. Ir padariau ne vieną nuotrauką, o kelias. Įdėjau tą, kuri, mano manymu, geriausiai atspindi rezultatą. Nieko nešviesinau, netamsinau, neredagavau. Internete šias nuotraukas galite rasti tik nuotraukų talpykloje (fotki.com) arba mama.lt puslapyje receptainėje. Štai ir viskas  smile.gif

o kodel prisipazinot, niekas jusu nekaltino kad pavoget foto ar dar ka smile.gif as tik parasiau kad ikeliau kaip atrodo namelis isties, nes viena sake kad cia isviesintas namelis tai ikeliau kad visas matytusi smile.gif juk buvo aiskiai parasyta kad niekas nedraudzia ir kitur dalyvauti, ar ikelti i savo bloga,o sita nemeli netiketau radau internete nes ieskojau rcepto meduoliniu nameliu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 27 lapkričio 2009 - 14:39
Man si essen.gif dar labai grazi nuotrauka thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=19429
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 27, 16:14)

tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti