Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 01, 10:47)
žinoma tinka, dėkui  wub.gif vaidullkaz@gmail.com

A6 dar prieš dienikę žiūrinėjau ten, sekiau vieną temą online ir kapiec, nebeįleidžia  doh.gif Tiek buvau planavus darbų iš ten ir še kad nori  verysad.gif

jei ko reikes is ten galesiu padeti mano prisijungimas dar veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif

O tu ten dalyvauji, ar ir neaktyvus narys? Kažkaip reiktų ten vėl patekt, bet kaip, kai rusų nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 02, 11:26)
Ačiū  wub.gif

O tu ten dalyvauji, ar ir neaktyvus narys? Kažkaip reiktų ten vėl patekt, bet kaip, kai rusų nelabai  g.gif

esu aktyvus narys ax.gif nes dar gudriai daro, jos parodo pradzia kaip nerti zaisliuko, o paskui jei neidedi savo pradeto tai jos neatsiuncia kaip ji pabaigti verysad.gif
Atsakyti
Tai va dėl ko nesulaukiau tigriuko pabaigos doh.gif Na nieko, išgyvensiu verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Paslapčių sodo perzonažų yra kur nors ar ne? Gal pražiopsojau doh.gif
Dėl prikimšimo - esu kol kas pagaminusi tik vieną mažąjį meškutį, tai jam labai pasitarnavo mano sukarpytos kojinės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 12 02, 19:07)
Mergaitės, o Paslapčių sodo perzonažų yra kur nors ar ne? Gal pražiopsojau  doh.gif
Dėl prikimšimo - esu kol kas pagaminusi tik vieną mažąjį meškutį, tai jam labai pasitarnavo mano sukarpytos kojinės  blush2.gif

tik iglio piglio mezgimo aprasymas yra... as turiu, bet nieko nesupratau, tai neriu is lempos dabar. liko viena rankyte ir galva...
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 02, 10:26)
Ačiū  wub.gif

O tu ten dalyvauji, ar ir neaktyvus narys? Kažkaip reiktų ten vėl patekt, bet kaip, kai rusų nelabai  g.gif

skaiciau, kad prisijungti ten gali tik parekomenduota kito nario (naujos taisykles). o i rusu visada galima su google transleitu issiverst, na jei mazdaug supranti kad pezalionu neprirasytu su pazodiniais vertimais biggrin.gif

o igli pigli turiu mezgimo schema, bet ten kiek siunciau merginoms skaiciu raidziu kombinacijas nebent mezgeja suprasti gali doh.gif -Lile- yra nunerus ne viena thumbup.gif bet ji is galvos nere man rodos
Atsakyti
is galvos tikrai galima nunert kuna kojas ir rankas, o va galva tai sudetingiau to iglio piglio, ji tam filmuke tokia kazkokia deformuota...
jei man pavyks nunert, tada galesiu bent trumpai papasakot kaip sekes galva... o jei ne, tai teks pirkt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2009 12 02, 18:46)
is galvos tikrai galima nunert kuna kojas ir rankas, o va galva tai sudetingiau to iglio piglio, ji tam filmuke tokia kazkokia deformuota...
jei man pavyks nunert, tada galesiu bent trumpai papasakot kaip sekes galva... o jei ne, tai teks pirkt sad.gif

o gal gerai butu ir ovali galvyte? imanoma adatos ir siulo pagalba forma pakoreguoti paskui g.gif
Atsakyti
Merginos...apie Iglį Piglį ir jo galvyte ...
Neriant galvytę ir įpusėjus- iš vienos pusės padarykite kelis mažinimus ir galvyte šiek tiek susiaurės vienoje pusėje...ir bus labai panaši kaip pas tikrą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(astarim147 @ 2009 12 01, 16:12)
Gal kuri esat mezgusi peledziuka? Man labai reiktu schemutes.

Aš esu nėrusi peledžiukus, bet be schemos....iš galvos ax.gif paieškosiu schemutės, jeigu rasiu įdėsiu čia smile.gif
Atsakyti
Pirmas mano blynas... lotuliukas.gif Turejo but zuikis ilgom kojom rankom,bet kadangi pilvas per didelis,o galva per maza gavos,tai isejo lele dukrai lotuliukas.gif babunele kazkokia... lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Klajokle, čia Virginijaus iš Talentų moteris maža galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gavosi gerai, bet pagal tavo aprašymą pirma mintis šovė lotuliukas.gif
Atsakyti