Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 03, 13:25)
Klajokle, čia Virginijaus iš Talentų moteris maža galva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gavosi gerai, bet pagal tavo aprašymą pirma mintis šovė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Klajokle, aš tai sparnus tavo lėlytei uždėčiau bigsmile.gif , gautųsis gražus angelas, kaip tik prieš Kalėdas mirksiukas.gif .
Atsakyti
nu ir as rodausi su naujais meskiais ir ziukeliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 12 03, 13:23)
Pirmas mano blynas... lotuliukas.gif Turejo but zuikis ilgom kojom rankom,bet kadangi pilvas per didelis,o galva per maza gavos,tai isejo lele dukrai  lotuliukas.gif babunele kazkokia...  lotuliukas.gif
user posted image

siaube, kaip pirmas blynas is lempos tai liuks thumbup.gif tokia nestandartine nenukopinama babunele tavo biggrin.gif plaukai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 12 03, 16:50)

Labai miela kompanija thumbup.gif

QUOTE(egliosha @ 2009 12 03, 16:54)
siaube, kaip pirmas blynas is lempos tai liuks thumbup.gif tokia nestandartine nenukopinama babunele tavo biggrin.gif plaukai labai grazus thumbup.gif

Ir man labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 12 03, 17:50)
user posted image

Labai gražūs, tik man gailą jų pasidarė, tokie jau liūdni visi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 03, 14:25)
Klajokle, čia Virginijaus iš Talentų moteris maža galva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gavosi gerai, bet pagal tavo aprašymą pirma mintis šovė  lotuliukas.gif

thumbup.gif
O man tai tas ir smagiausia, kad mezgant-neriant iš galvos, niekada negali būti tikras, kas išeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2009 12 03, 15:06)
Klajokle, aš tai sparnus tavo lėlytei uždėčiau  bigsmile.gif , gautųsis gražus angelas, kaip tik prieš Kalėdas  mirksiukas.gif .

gera ideja thumbup.gif bet nemoku... blush2.gif

QUOTE(saulxx @ 2009 12 03, 16:50)

Fainiai bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(egliosha @ 2009 12 03, 16:54)

sujuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gelbėkit, jei galit 4u.gif Užsiprašė vienas lelius šuniuko doh.gif nesiseka surast schemutės nerto šuns, na tokio ant keturių kojų, kuo panašesnio į tikrą šuniuką, kaip čia tiksliau pasakyt, na toks kur pirmam psl. netinka, nes šuniuko realybėj ant dviejų kojų ir dar su bokso pirštinėm nebūna tongue.gif čia pagal Valdorfo pedagogiką, kad žaislai būtų kuo panašesni į realų objektą. Gal užmatėt kur netyčia? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu tik miniatiūrinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 04, 19:51)
Turiu tik miniatiūrinių  ax.gif

Gal galėtumėt parodyt? ax.gif Bent ant kelio užsivesčiau, dabar nežinau nei nuo ko pradėt g.gif Arba gal pavyktų kaip nors pasididint, iš storų siūlų nert ar pan... 4u.gif
Atsakyti
bent as va tokio turiu schema:
user posted image
is storu siulu iseitu didesnis nei 9 cm gal g.gif arba dar galima didinti stulpeliu skaiciu
Atsakyti