Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

šitas vos už degtukų dėžutę didesnis, nėriau panašų. Nebent didint stulpelių skaičių, storesni siūlai nepadės schmoll.gif
Atsakyti
rase 9cm ugis ant foto, tai maniau gal didesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 12 04, 22:46)
rase 9cm ugis ant foto, tai maniau gal didesnis biggrin.gif

Labai mielas tas šunytis, gal bandyčiau didint stulpelių skaičių, dar truputį paimprovizuot, mažu kas nors pavyks tongue.gif Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
nu tikrai iš širdies sakau... nekenčiu aš to Iglio piglio... jau dukartus galvą visiškai baigtą išardžiau iki nulio... niekaip nenutaikau, kad normalaus dydžio gautusi... neviltis jau jama sad.gif
Atsakyti
Mutantai jie visi lotuliukas.gif

Man reikia Meko Peko, nežinau net nuo ko pradėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 05, 13:41)
Mutantai jie visi  lotuliukas.gif

Man reikia Meko Peko, nežinau net nuo ko pradėt  blink.gif

va Jum tai smagu biggrin.gif gal nuo uodegos pradekit? lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad ta uodega tokia pat kaip ir tie ragai, jokio skirtumo nuo ko pradėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Briedžiai
user posted image
Atsakyti
breidziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pavydziu jums jusu kantrumo:) pas man meskiuku kojyciu rankyciu ir galvyciu maisiukas guli, bet neuztenka kantrybes susiust, gal artejancios sventes paskubins si procesa:)
Atsakyti
labukas 4u.gif
Vis paziurineju jusu kuriamus zaisliukus..ir negaliu atsiziureti, kokie jie visi faini..pagaliau ir as nusprendziau isbandyti savo jegas ir kantrybe:)
Rodausi savo pirma zaisla (ar sekantis bus, dar neaisku smile.gif )
"Kvaksius"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2009 12 07, 14:37)
labukas  4u.gif
Vis paziurineju jusu kuriamus zaisliukus..ir negaliu atsiziureti, kokie jie visi faini..pagaliau ir as nusprendziau isbandyti savo jegas ir kantrybe:)
Rodausi savo pirma zaisla (ar sekantis bus, dar neaisku smile.gif )
"Kvaksius"

wub.gif nuostabus kvaksius. O kaip pirmas tai iš viso thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šaunuolė
Atsakyti
[quote=Vaidullka,2009 12 06, 21:16]
Briedžiai

thumbup.gif
Atsakyti