QUOTE(kosiute @ 2011 04 13, 07:33)
Tiesa, norejau paklausti ar jums daktaras leipe kokiu fermentu gerti po operacijos, kad padetu lengviau virskinti..man tai nieko neliepe,bet manau, kad reiketu, nors valgau tik mazytes porcijytes, ir tik skysta maista, bet bijau,kazka sunkiau virskinimao suvalgyti,kad nebutu bloga?
ar jums prirase kazkokiu fermantu ar ne?
Man jokių fermentų neišrašė. Kaip jaučiu, ir nereikia, viskas normalu.
Tiesa, merginos, po kiek maždaug laiko nuo operacijos išsivaikšto oras pilve? Nes man jau atsibodo jaustis kaip pripūstam balionėliui, žmoniškai net pasilenkti negaliu... O čia dar švogerio jubiliejus laukia, norisi gražiai atrodyt....
QUOTE(lolita4611 @ 2011 04 15, 07:05)
aš išvažiuoju rytoj į kiprą, man ten ta tulžį pamaudžia dažnai, o ką daryti jei tenai užeis koks priepuolis? nošpa man net nuo mm neveikia, kokius galima gerti vaistus nuo skausmo??? beje kaip su maistu, kai tik šiltuose kraštuose tai visada alkoholiu po valgio užgerdavau, kad neapsinuodyt (kai neužgėriau turkijoj pragulėjau po lašelinėm)..bet va jei kokia akmenligė man yra tai kaput bus užgėrus alkoholio, taim ką daryt, patarkit plz
jėtus dar tas skrydis lėktuvu paniką varo, visai gali pablogėti
Man jokie nuskausminamieji nepadėjo... Ir todėl operavausi planine tvarka, nes kur nors toli važiuoti bijojau, kad priepuolis neužeitų... Tad patart nieko negaliu. Beje, kaip supratau, tu net nesi tikra, kad aplamai tau tulžies akmenligė... Mano mamai buvo panašūs simptomai, bet akmenligės nerado.