QUOTE(Rita_Sa @ 2011 04 21, 14:04)
As siaip LABAI bijau ligoniniu, adatu ir t.t., cia, jauciu, kokios nors psichologines problemos
Moterytes apturejusios jau ta operacija, papasakokit, kaip ta narkoze daroma ir kokia savijauta po jos. O ir skaiciau apie drena, jis cia visosm vedamas ir kada? Kai jau su narkoze busiu ar dar ne?
P.S. neturiu dideles patirties su ligoninem, didziausia buvo tik per gimdyma, tai del to viskas cekavu.
Kosiute, ir kaip jautiesi? Kaip suprantu, labai ziuri ka valgai ( tai as jau ir taip ziuriu ka valgau beveik du men, nes bijau priepuoliu)?

Moterytes apturejusios jau ta operacija, papasakokit, kaip ta narkoze daroma ir kokia savijauta po jos. O ir skaiciau apie drena, jis cia visosm vedamas ir kada? Kai jau su narkoze busiu ar dar ne?
P.S. neturiu dideles patirties su ligoninem, didziausia buvo tik per gimdyma, tai del to viskas cekavu.
Kosiute, ir kaip jautiesi? Kaip suprantu, labai ziuri ka valgai ( tai as jau ir taip ziuriu ka valgau beveik du men, nes bijau priepuoliu)?
As lygiai tokia pati kaip jus..Bijau adatu,bijau ligoniniu ir t.t.
Ale gimdymo, niekada nesu net gulejusi ligonineje.
As irgi labai saugojausi, kad priepuoliu nebut iki operacijos, o po jos, tiesiog net nesinori tu neleistinu produktu..nors tikrai per velykas jau valgiau kelis kartus mesytes ( vistienos kepsniuku), bet valgiau po nedaug, ir nieko blogo nenutiko.
Narkoze, jos as bijojau labiausiai, pries operacija, verkiau, lyg mirdama.
Suleido raminamuju. Nuveze i opracine, kadangi labai visko bojojau, gulejau uzsimerkus ir net neziurejau i ju ruosimasi operacijai, atejo narkoze daranti moteriske, ir dar pajuokavo atseit gal as jau miegu nuo raminamuju, sakau, ne..suleido i vena, per kateteri narkoze ir tada toks jausmas, lyg apgirtus, prasideda siluma galvuvirsyje ir tik staiga, ji eina zemyn ir bum as miegu..
Ir tik uzmigus trena per burna leido man i plaucius ji man taip sake, kad darys kai as jau busiu narkozeje.
Atsibudau tik po keliu valandu intensyvios terapijos palatoje(cia veza visus po narkozes), atsibudus issigandau visu tu aparatu apkarstytu ir issigandau kad man kazkas negerai, bet taip turejo buti visi ten tokiais apkartstyti gulejo..
ziauriai norejau dar miego ir tik pramerkiu akis, kazko paklausiu seseles ir vel snaudziu, paskui iki vakaro dar taip buvo, pasneku su vyru ir snaudziu..atsibudus nieko neskaudejo, net as pasitikrinau ar tikrai ka nors man operavo, nes tikrai nieko nesijaucia..o vakare jau eme skaudeti, paprasiau nuskausminamuju ir nieko galima istverti, nors as tikrai netikejau, kad galesiu kita diena atsikelti, bet atsikeliau viskas tvarkoje ir dabar po 2 savaiciu jau visai nebeskauda randai, bet reikia saugotis ir nesitampyti.
Gal jau biski per daug issipasakojau..baigiu...