Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Singerita @ 2010 01 25, 16:30)
O kaip žiūrisi tie antinksčiai, ir kokios specialybės gydytojas galėtų juos pažiūrėti. Va irgi įdomu ar DHEAS gali būti aukštas, esant normaliam T.

DHEAS ir yra antinksciu gaminamas hormonas, ji tiria paeme krauja is venos, man paskyre endokrinologas pasidaryt taip pat del padidejusio plaukuotumo, ir jis buvo gerokai pas mane padidejes 14.2 kai norma 9.2 tai jam mazint paskyre gert dexamethazona ir po 4 menesiu gerimo nukrito iki 8.6 smile.gif O testosteronas normoj! tikrai gali but DHEAS pakiles o T normoj doh.gif DHEAS per didelis atmeta nestuma
mellow.gif bet va kad ir DHEAS numuse man bet plaukuotumas nesumazejo..
tai siaip reiketu man tirti giliau antinkscius del antinksciu hiperplazijos unsure.gif arba dar gyne mato polinki i PKS,nors FSH ir LH nerodo PKS g.gif
zodziu jau net nebezinau ka cia beziuret ka betirt del to padid plaukuotumo,painiava kazkokia, atrodo va jau lyg rado priezasty pagersiu vaistu numusiu hormona ir viskas susitvarkys, bet deja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 01 25, 21:13)
DHEAS ir yra antinksciu gaminamas hormonas, ji tiria paeme krauja is venos, man paskyre endokrinologas pasidaryt taip pat del padidejusio plaukuotumo, ir jis buvo gerokai pas mane padidejes 14.2 kai norma 9.2 tai jam mazint paskyre gert dexamethazona ir po 4 menesiu gerimo nukrito iki 8.6 smile.gif  O testosteronas normoj! tikrai gali but DHEAS pakiles o T normoj doh.gif DHEAS per didelis atmeta nestuma
mellow.gif bet va kad ir DHEAS numuse man bet plaukuotumas nesumazejo..
tai siaip reiketu man tirti giliau antinkscius del antinksciu hiperplazijos   unsure.gif arba dar gyne mato polinki  i PKS,nors FSH ir LH nerodo PKS  g.gif
zodziu jau net nebezinau ka cia beziuret ka betirt del to padid plaukuotumo,painiava kazkokia, atrodo va jau lyg rado priezasty pagersiu vaistu numusiu hormona ir viskas susitvarkys, bet deja.. doh.gif

Sudomino tavo atsakymas, lyg apie save rašyčiau, iš tiesų pati esu skaičiuosi PKS požymius tai man dauguma atitinka, bet nei hormonai nerodo PKS, nei pačios kiaušidės nėra niekada buvusios policistinės, viskas vyksta normaliai. Būtinai reiks man tą DHEAS išsitirti, nebuvau girėjusi jog ir nėštumą dėl to gali atmesti, labai įdomu. g.gif

Pati domiuosi kaip galėčiau rasti priežastį, nes gydytoja nelabai gilinasi, nurodė tik testosteroną išsitiri, kuris aišku norma. Ypač kai nesenai turėjau laikotarpį kai plaukuotumas visai buvo sumažėjęs, vadinasi yra priežastis dėl ko jis didėja ir taip neturi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 25 sausio 2010 - 21:49
buvau išsitirti skydliaukę, kažko tokio kaip ir nerado pasakiau kad noriu pastoti,tai išrašė šituos vaistus THYBON gal kas esat vartojusi, ir gal kas žinot ką šis vaistas daro
g.gif
Atsakyti
jurgitux1978 pas kazanaviciu gal buvai?

paskaityk tema 'skydliauke ir nevaisingumas" ten labai daug apie tai parasyta, man paciai idomu, ar tas vaistas didina ar mazina svori ir plaukuotuma
Atsakyti
mergaites,
ketinu kartot hormonu tyrimus, bet dabar jau visiskai susipainiojau prolaktina reikia tirti ciklo pradzioj ar gale? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 26, 15:35)
ketinu kartot hormonu tyrimus, bet dabar jau visiskai susipainiojau prolaktina reikia tirti ciklo pradzioj ar gale?  4u.gif

pabaigoj ciklo 4u.gif Tuo metu jis būna didžiausias.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 01 26, 17:43)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 01 26, 17:43)

g.gif man tyre pradzioj, tai atsakymu taip iseina negalima tiket? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 01 26, 16:08)
g.gif  man tyre pradzioj, tai atsakymu taip iseina negalima tiket? g.gif

Galima tikėti, tik patartina tirti ciklo gale, kadangi jis tada didžiausias.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 01 25, 23:47)
Sudomino tavo atsakymas, lyg apie save rašyčiau, iš tiesų pati esu skaičiuosi PKS požymius tai man dauguma atitinka, bet nei hormonai nerodo PKS, nei pačios kiaušidės nėra niekada buvusios policistinės, viskas vyksta normaliai.  Būtinai reiks man tą DHEAS išsitirti, nebuvau girėjusi jog ir nėštumą dėl to gali atmesti, labai įdomu.  g.gif

Pati domiuosi kaip galėčiau rasti priežastį, nes gydytoja nelabai gilinasi, nurodė tik testosteroną išsitiri, kuris aišku norma. Ypač kai nesenai turėjau laikotarpį kai plaukuotumas visai buvo sumažėjęs, vadinasi yra priežastis dėl ko jis didėja ir taip neturi būti.

tai va ir man tinka ne vienas PKS pozymis, bet hormonai to nerodo kad butu ir gyne sprendzia kad turiu polinki i PKS pasiziurejus per exo.. g.gif folikulai auga, atrodo voskas gerai su jom g.gif dar israse gert metforaly, tai dar ji geriu smile.gif
as kai domejaus del to padidejusio DHEAS, tai radau kad gali atmest nestuma arba sukelt presileidima, domejaus pas endokr delto, jis to nepaneige smile.gif
tai va ir as vis ziuriu ka cia dar tirt ka dar daryt, kad tik rast tuos galus kur cia kas, kad greiciau pasiekt ta svajone smile.gif
butinai issitirk DHEAS , ir pranesk man rezultatus, pasidalink savo patirtim gal tau pavyks rast priezasty mirksiukas.gif linkiu to smile.gif
dar patarciau issitirt ir visus skydliaukes hormonus smile.gif

beja aciu uz ats, del prolaktino! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiny: 26 sausio 2010 - 16:54
QUOTE(Twiny @ 2010 01 26, 16:47)
butinai issitirk DHEAS , ir pranesk man rezultatus, pasidalink savo patirtim gal tau pavyks rast priezasty mirksiukas.gif linkiu to smile.gif

Gerai, kai išsitirsiu pranešiu. Kvailai skamba, bet tikiuosi jog jis bus padidėjęs, nes tada gal kiek padėtis paaiškėtų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 01 26, 18:51)
Gerai, kai išsitirsiu pranešiu. Kvailai skamba, bet tikiuosi jog jis bus padidėjęs, nes tada gal kiek padėtis paaiškėtų.  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif tada linkiu kad DHEAS butu padidejes, bet neperdaug, ir tai butu jusu beda, ja issprestumet ir pasiektumet savo stebukla 4u.gif
Atsakyti