Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Vakar pasiemiau paskutinisu tyrimus (ju pas gyditoja nebuvau nusivezus nes nespėjo padaryt)
DHEA-SO4 - 7,25 (NORMA 2,68-9,23) kiek suprantu gerai
SHBG - 109.30 (NORMA 26,1-110) na o cia ant ribos beveik g.gif g.gif
Gal kas ka pakomentuos g.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip yra su LH ir FSH hormonais? skaiciuojamas ju santykis kaip suprantu.. tik ka is ko reikia dalinti?
turiu tokius rezultatus:
FSH 3,92
LH 3,05

Maciau kad daryta Aids centre, bet nera jokiu normu uzrasyta... gine sake kad zemi "titrai".. tai cia suprasti kad per zemi rezulatai?
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 06 08, 08:25)
Vakar pasiemiau paskutinisu tyrimus (ju pas gyditoja nebuvau nusivezus nes nespėjo padaryt)
DHEA-SO4 - 7,25 (NORMA 2,68-9,23) kiek suprantu gerai
SHBG - 109.30 (NORMA 26,1-110) na o cia ant ribos beveik  g.gif  g.gif
Gal kas ka pakomentuos  g.gif

Pas mane virs normos jis, bet gine sake, kad nieko tokio, jis kazkaip endokrininei sistemai priklauso, sake gali buti skausmingos, gausios, ilgos mmm. Bet tai, kad jis per didelis, nieko blogo! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 06 08, 10:13)
Pas mane virs normos jis, bet gine sake, kad nieko tokio, jis kazkaip endokrininei sistemai priklauso, sake gali buti skausmingos, gausios, ilgos mmm. Bet tai, kad jis per didelis, nieko blogo! mirksiukas.gif

nu pas mane lyg normalios , nors gal ir prei ilguju ziurint su kuo lyginsi g.gif 5 dienas kazkur g.gif Na as ir internete paskaiciau kad lyg nieko blogo .
Atsakyti
Sveikos merginos,
Norejau paklausti del PRG, tyrimas darytas po 7DPO ir jis rodo 73,63 nmol/L.
Ar tau galetu reiksti nestuke.gif ? Ar tiesiog formuojasi kokia cista?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2010 06 08, 19:11)
Sveikos merginos,
Norejau paklausti del PRG, tyrimas darytas po 7DPO ir jis rodo 73,63 nmol/L.
Ar tau galetu reiksti  nestuke.gif ? Ar  tiesiog formuojasi kokia cista?

Reiskia, kad arba nestuke.gif , arba vyksta pilnaverte O! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 06 08, 21:38)
Reiskia, kad arba  nestuke.gif , arba vyksta pilnaverte O! 4u.gif

Aciu uz palaikyma, tuo labiausiai noreciau tiketi smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2010 06 08, 22:53)
Aciu uz palaikyma, tuo labiausiai noreciau tiketi smile.gif)))

Linkiu, kad butum nestuke.gif wub.gif
Nors man praeita cikla irgi gan aukstas PRG buvo, bet deja... ax.gif Bet dziaugiuosi nors tuo, kad su O viskas ciki! cool.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, gal kuri geriat ar gėrėt Novofem?
Man žiemą dingo mmm. Nuėjus pasitikrint pamatė kad neauga gleivinė. Pasidarius hormonų tyrimus paskyrė Novofem porą mėnesių pagert, sakė susireguliuos. Sugėriau tuos du pok - vėl nėra mmm verysad.gif dar pastebėjau kad paskutinės mmm buvo vos patepliojimai kažkokie o ne normalios mmm doh.gif
Daktaras bėdą suvertė dideliam stresui ar kokiai pvz anoreksijai, bet nieko panašaus pas mane nebuvo unsure.gif
gal kuri esat susidūrus su panašia bėda?
Atsakyti
Nors mano progesteronas ir buvo aukstas 73 7 DPO, taciau nestumo testas rodo neigiama, tad svajone si menesi buti nestuke.gif zlugo, lauksim kito menesio!
Atsakyti
Sveikos,gal kazkam kas buvo panasaus,as jau panikoje,sianakt susileidau ovitreli,rytoj laukia IUI,o sendien atliekant ND pasirode kraujas doh.gif ,ar galejo trukti cista g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. jau ilgokai nesulaukiam gandriukų. nusprendžiau išsitirti hormonus, gal patartumėt, nuo ko reiktų pradėti? ax.gif

Va ką radau: (kaži čia juos visus ir darytis???)
Hormonų tyrimai 3 arba 4 arba 5 ciklo dieną:
*
estradiolis (E2),
*
liuteinizuojantis hormonas (LH),
*
folikulus stimuliuojantis hormonas (FSH),
*
tirotropinis hormonas (TTH),
*
Lytinius hormonus jungiantis globulinas (SHBG),
*