Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Atsiprašau, jei apie tai jau buvo rašyta, - nesugebėjau perskaityti visos temos blush2.gif
Noriu paklausti, kur Vilniuje geriausia darytis lytinių hormonų tyrimus, kokios kainos? Man reikėtų išsitirti vyriškus - dėl beprotiško plaukų slinkimo verysad.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

gal galit kas nors pakomentuot mano tyrimus? Buciau be galo dekinga. Mane be galo neramina klausimas buvo er nebuvo ovuliacija. :

21 c.d.:

Progesteronas: 9.55 (liut. faze. 0,95-21);
Prolaktinas: 6,85 (ribos 0,49 - 40);

4 c.d. :

Tik deje neturiu su tyrimu ribu sad.gif labai jau nemaloni sesute pasake telefonu rezultatus:

LH: 6,65;
FSH: 7,54;
E2 : 201, 31.

Be to gal zinot ar 12 c.d. gleivines storis 1.05 cm yra geras ? folikulas 14,9 mm skersmens.

Gaudom gandrus jaudaugiau nei metai, bet niekip nepagaunam sad.gif
Atsakyti
Lh, fsh, e2, prl geri, prg norisi didesnio.. Taip ant ribos, kad O ivykusia konstatuot.

Gleivine mano ziniomis gera.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 06 30, 11:08)
Lh, fsh, e2, prl geri, prg norisi didesnio.. Taip ant ribos, kad O ivykusia konstatuot.

Gleivine mano ziniomis gera.

4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu tau

biskuti apsimelavau su ciklo diena, kada buvo darytas progesteronas blush2.gif vietoj 24 c.d. parasiau 21 c. d.

ar tai gali turet reiksmes kad jis truputi mazas? gine mano atostogauja, o folikula stebi kita. Tai ji man echoskopa padaro ir tiek. Nieko nekomentuoja.

kiek skaiciau, kad progesteronas turi but >10 tada skaitosi O ivykus, ar ne?

Atsakyti
QUOTE(iksee @ 2010 06 30, 09:32)
kiek skaiciau, kad progesteronas turi but >10 tada skaitosi O ivykus, ar ne?

Nezinau, kokiais cia vienetais, jauciu ng/ml? Tada paskubejau vertinti, nes konvertavus i nmol/ml tavo prg butu 30,3nmol/ml, o kad laikyti O ivykusia pakanka 20nmol/ml. taip, kad berods viskas gerai- tik patikslink vienetus wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas zinot kur butu galima pigiausiai Kaune pasidaryt hormonu tyrimus? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 07 01, 18:20)
Sveikutes,
Gal kas zinot kur butu galima pigiausiai Kaune pasidaryt hormonu tyrimus?  aciuks.gif

Man atrodo kad pigiausia Sukileliu prospekte, Via medica klinikikoje. Bent jau as pigiau ir greiciau niekur neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2010 07 01, 22:29)
Man atrodo kad pigiausia Sukileliu prospekte, Via medica klinikikoje. Bent jau as pigiau ir greiciau niekur neradau smile.gif

Aciu labai uz info aciuks.gif Tai ten ir leksiu siandien,,,,Speju kokius 200lt reikia pasiimt doh.gif Oi, kiek viskas kainuoja blink.gif
Atsakyti
Bijau nuvilt, bet ziurint ka darysi ax.gif 200 gali neuztekt
Atsakyti
Sveikutes, nukisau kazkur lapeli kur surasyta kokius reikia tyrimus padaryti.
Zinau, kad tikrai reikia skydliaukes hormonus tirti. Kokie ten paprastai buna tyriami? (Cia ginekologe israse)
ir ar svarbu ciklo diena, ar ten pvz paros laikas, valgymas nevalgymas?
Nulekciau pasidaryti.

Skydliauke man niekad netirta
Aciukas
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 07 02, 10:21)
Sveikutes, nukisau kazkur lapeli kur surasyta kokius reikia tyrimus padaryti.
Zinau, kad tikrai reikia skydliaukes hormonus tirti. Kokie ten paprastai buna tyriami? (Cia ginekologe israse)
ir ar svarbu ciklo diena, ar ten pvz paros laikas, valgymas nevalgymas?
Nulekciau pasidaryti.

Skydliauke man niekad netirta
Aciukas

Sveiki, aš esu dariusis skydliaukės tyrimus, nebuvo svarbu nei ciklo diena, nei paros laikas, nei valgymas ar nevalgymas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiketukas: 02 liepos 2010 - 08:27
o kokius tiksliai reikia daryti? 4u.gif
Atsakyti