Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

laba diena, merginos gal zinote kur galima isigyti naujai isleista knyga apie medicinos atstovo darbo specifika? noreciau isigyti ja, ax.gif
is anksto labai dekoju!
Atsakyti
Girdejau Medicinos Verslo Akademija parduoda.
Atsakyti
[o kaip gauti is ten? as pati is klp, gal zinot kaip? ir kokia kaina?
Atsakyti
Nuo siandien jau galima isigyti Jurio Beltes knyga “Medicinos atstovo profesija”. Knygos kaina 25 LT + 9% PVM.

Knyga galite isigyti dviem budais:

1) atvykite i UAB “Medicinos Verslo Akademijos” ofisa adresu Menulio g. 7, Vilnius ir isigykite...;

2) parasykite savo kontaktus ir mes Jums knyga atsiusime registruotu pastu (pasto siuntimo islaidos + 4.75 Lt).

Informacija el.pastu ilona@mba-baltic.com
Atsakyti
Sakykit ar 12 vizitu yra daug ar normalu? Ir kokio atlyginimo galima tiketis pradedant dirbti jei esi be patirties? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad 10-12 vizitu dar yra normalu, bet tikrai ne daugiau, nes jau tampa neberealu. Pradedanciojo atlyginimas svyruoja nuo 1500 - 2500 ir daugiau, cia jau priklauso kokia kompanija tave idarbins. Sekmes!

Beje, o i kokia kompanija pretenduoji?
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 10 11, 11:50)
Manau, kad 10-12 vizitu dar yra normalu, bet tikrai ne daugiau, nes jau tampa neberealu. Pradedanciojo atlyginimas svyruoja nuo 1500 - 2500 ir daugiau, cia jau priklauso kokia kompanija tave idarbins. Sekmes!

Beje, o i kokia kompanija pretenduoji?

KRKA smile.gif Nezinau, tiek atsiliepimu priskaiciau, o kai kurie nelabai grazus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ežiukai: 12 spalio 2010 - 08:35
QUOTE(ežiukai @ 2010 10 12, 08:22)
KRKA  smile.gif Nezinau, tiek atsiliepimu priskaiciau, o kai kurie nelabai grazus g.gif

uzuojauta tau huh.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal turite kokios info apie Pharmanet ir Grafton? Kaip vyksta pokalbiai del med. atstovo darbo? Kokios uzduotys? ir pan... Ryt ein i pokalbius... Busiu dekinga, jei pasidalinsit patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as taipogi susidomejau ma darbeliu, bet paslaicius atsiliepimus baisu pasidare smile.gif as dabar esu motinystes atostogose, bet gryzus is ju badysiu ieskotis butent tokios darbelio.

dabar uzmaciau kad sanitas klaipedos regione iesko darbuotoju ma 4u.gif

gal galite ma be patirties pasidalinti kaip sekesi isivaziuot y drab nuo ko pradejote ir.t.t
nes as taip pat be batirties tik su medicininiu issilavinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gogelmogel0000 @ 2010 07 30, 11:42)
Neik tikrai i vitabiotics!!! Ten atlyginima vokelyje moka, vadovai NEzmoniski, reikalavimai kaip etinem vaistu kompanijom, atostogu negali pasirinkti kada eiti.

Merginos, gal situacija pasikeite Vitabiotics, pasakykite kas nors ka nors gero, rytoj einu antram pokalbiui i sia imone 4u.gif Man pasirode MA vadovas normalus zmogus. Aciu uz bet kokia info 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Antklode @ 2010 10 24, 09:53)
Sveikutes, gal turite kokios info apie Pharmanet ir Grafton? Kaip vyksta pokalbiai del med. atstovo darbo? Kokios uzduotys? ir pan... Ryt ein i pokalbius... Busiu dekinga, jei pasidalinsit patirtimi. 4u.gif

Turejau patirties su Pharmanetu, tai pokalbis nepatiko man, tokia moteriske klausinejo, kuri pasirode labai arogantiska, ir bande labai "nusodinti". Deja, per tris men is ju negavau nei vieno pasiulymo. Pati esu be MA patirties, bet turiu medicinini ir vadybini issilavinima. O kaip sekesi tau?
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 10 28, 13:38)
Merginos, gal situacija pasikeite Vitabiotics, pasakykite kas nors ka nors gero, rytoj einu antram pokalbiui i sia imone  4u.gif  Man pasirode MA vadovas normalus zmogus. Aciu uz bet kokia info  4u.gif

Papildyta:

Turejau patirties su Pharmanetu, tai pokalbis nepatiko man, tokia moteriske klausinejo, kuri pasirode labai arogantiska, ir bande labai "nusodinti". Deja, per tris men is ju negavau nei vieno pasiulymo. Pati esu be MA patirties, bet turiu medicinini ir vadybini issilavinima. O kaip sekesi tau?

Sirijana, viskas gerai vitabiotics:) mano drauge ten dirba ir visi ten normalus ir draugiski. pati buvau pokalbyje pas juos, pasiule dirbti, bet atsisakiau, nes kita kompanija paisule didesni atlyginima ir ne vaistini preparata:) manau eik ir tikrai viskas bus gerai. linkiu tau sekmes:)
Atsakyti