Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

QUOTE(Baranka @ 2010 02 26, 00:25)
Labai geras patarimas  drinks_cheers.gif  As irgi taip ismokau...

O dabar jus su sepeteliu breziat pravedima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 02 25, 15:23)
cia Isadoros. man Isadoros irgi visi tokie skoningi, nors ir gana ryskus smile.gif

o man kazkaip per daug sitam makijaza perlamutro blush2.gif bet cia skonio reikalas
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 26, 08:23)
O dabar jus su sepeteliu breziat pravedima?  4u.gif

as nusipirkus va toki sepeteli,tai sunku dar idealiai nubrezti linija,bet manau savaite-kita ir jau bus lengva thumbup.gif
user posted image

o pries tai visa gyvenima kiek dazausi,breziau su plunksnele,tai super gaunasi thumbup.gif noriu su abiem sepeteliais ismokti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 26 vasario 2010 - 09:55
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 25, 21:03)
Na ka, prisiziurejau youtube ir prasinesiau per pardas del to pravedimo  doh.gif
Kazkodel pasidariau isvadas, jog geriausia sepeteli smailu pirkti is uzsienio  ax.gif  O ir konsultantes mane bande atkalbeti, sake labai sunku su juo nusipiesti pravedima... Ar tas teisybe? Kas piesiat su tuo plonyciu sepeteliu?  4u.gif
Ir kitas dalykas del tos mases juodos, tai kazkaip isivaizdavau ja kaip guasa, o is tikro ji pakankamai kieta...  g.gif

Zodziu, likau nieko nepirkus ir nebezinau isvis, ar pirkti  doh.gif  Apsvieskit kas nors, jei turit daugiau patirties tame reikale  4u.gif

su ploksciu kirstu teptuku, sunkiai gausis uzriesti pati pravedimo galiuka(padaryti grazia strelyte), bet juo sunkiau tepti voka, gali naudoti abu teptukus - kirsta voko pravedimui o plonaji strelyciu brezimui wink.gif
as esu pirkus is ebay ta gelini eyelineri. juo nepatartina brezti storu liniju, nes pradeda trupeti blink.gif reikia uztvirtinti juodu seseliu, o siaip daug geriau negu skystas, nes mano labai jautrios akys, o skystas pravedimas buna saltas, tai pastoviai linijos pradedant brezti linija sumirksedavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 26 vasario 2010 - 10:06
QUOTE(almantė_k @ 2010 02 26, 10:03)
su ploksciu kirstu teptuku, sunkiai gausis uzriesti pati pravedimo galiuka(padaryti grazia strelyte), bet juo sunkiau tepti voka, gali naudoti abu teptukus - kirsta voko pravedimui o plonaji strelyciu brezimui wink.gif
as esu pirkus is ebay ta gelini eyelineri. juo nepatartina brezti storu liniju, nes pradeda trupeti  blink.gif reikia uztvirtinti juodu seseliu, o siaip daug geriau negu skystas, nes mano labai jautrios akys, o skystas pravedimas buna saltas, tai pastoviai linijos pradedant brezti linija sumirksedavau doh.gif

va va va,man lirgi sunku su juo uzbaigti pravedima,ta strelyte grazia padaryt doh.gif su plunksna daug graziau gaunasi,bet pati voka tai man lengviau su tuo nukitrsu sepeteliu brezt
Atsakyti
As visa gyvenima pravedimus piestukais darydavau. Pabandymui pries pusmeti nusipirkau gelini, patinka nerealiai. Gavosi is pirmo karto gerai. Naudoju prie jo prideta sepeteli - beveik toki, tik trumpu koteliu:

user posted image

Jis toks lyg ir prie minkstesniu, bet labai gerai piesia ir strelyte galima dailia isbaigti 4u.gif piesi praktiskai kaip su teptuku ant popieriaus.

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 02 26, 10:31)
As visa gyvenima pravedimus piestukais darydavau. Pabandymui pries pusmeti nusipirkau gelini, patinka nerealiai. Gavosi is pirmo karto gerai. Naudoju prie jo prideta sepeteli - beveik toki, tik trumpu koteliu:

Jis toks lyg ir prie minkstesniu, bet labai gerai piesia ir strelyte galima dailia isbaigti  4u.gif piesi praktiskai kaip su teptuku ant popieriaus.

jis toks plokscias,taip? bigsmile.gif as manau, sunku su tuo uzbaigti,butent del to kad,kad nukistras,trumpesnis sona man istepa voka ,kol bandau ilgesiu sonu brezti strele doh.gif o su tokiu neteko bandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 11:34)
jis toks plokscias,taip? bigsmile.gif  as manau, sunku su tuo uzbaigti,butent del to kad,kad nukistras,trumpesnis sona man istepa voka ,kol bandau ilgesiu sonu brezti strele doh.gif  o su tokiu neteko bandyti bigsmile.gif

Aha, truputi paplokscias biggrin.gif ir
mazulis (ta prasme, neplatus ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 09:54)
as nusipirkus va toki sepeteli,tai sunku dar idealiai nubrezti linija,bet manau savaite-kita ir jau bus lengva thumbup.gif
user posted image

o pries tai visa gyvenima kiek dazausi,breziau su plunksnele,tai super gaunasi thumbup.gif  noriu su abiem sepeteliais ismokti smile.gif

Siuo metu as pravedima darau su tuo kirstu sepeteliu smile.gif

QUOTE(almantė_k @ 2010 02 26, 10:03)
as esu pirkus is ebay ta gelini eyelineri. juo nepatartina brezti storu liniju, nes pradeda trupeti  blink.gif reikia uztvirtinti juodu seseliu, o siaip daug geriau negu skystas, nes mano labai jautrios akys, o skystas pravedimas buna saltas, tai pastoviai linijos pradedant brezti linija sumirksedavau doh.gif

Rimtai trupa?! blink.gif Na as ir nezadu daryti siaip storo pravedimo, nes mano vokai uzkrite, tai nelabai kur yra nupiesti ta stora pravedima biggrin.gif
Ir visiskai teisybe del kirsto sepetelio doh.gif Plunksnele su juo nubrezti nera sansu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 25, 23:04)
Kad nenoriu plunksneles  blush2.gif  Juk ismoksiu ir su teptuku, bet vat idomu, gal kas bande realiai brezti pravedima?...  4u.gif

Na as pasiuliau mano galva lengvesni varijanta, bet jei jus galvojat kad ismoksit ir taip tai pirmyn 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 vasario 2010 - 11:45
wub.gif lupu spalva nereali wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 26, 11:40)
Plunksnele su juo nubrezti nera sansu  doh.gif

nesupatau tos vietos,tai Jums su plunksnele nesigauna nupiesti ar su nukirstu?
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 12:35)
nesupatau tos vietos,tai Jums su plunksnele nesigauna nupiesti ar su nukirstu?

Su nukirstu 4u.gif
Atsakyti