Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

QUOTE(Sunreja @ 2010 02 26, 13:35)
Su nukirstu  4u.gif

aj,na ir pas mane tas pats drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Man labai gražiai čia padažytos akys pirmose 16 nuotraukų.
taip natūraliai atrodo. pati taip norėčiau pasidažyt, bet neįsivaizduoju, kaip čia jos dažytos.

http://ruskino.ru/art/5847/photo
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 26, 11:40)
Siuo metu as pravedima darau su tuo kirstu sepeteliu  smile.gif
Rimtai trupa?!  blink.gif  Na as ir nezadu daryti siaip storo pravedimo, nes mano vokai uzkrite, tai nelabai kur yra nupiesti ta stora pravedima  biggrin.gif
Ir visiskai teisybe del kirsto sepetelio  doh.gif  Plunksnele su juo nubrezti nera sansu  doh.gif

Aha, deja, trupa, na bet as karts nuo karto pasivalydama isvaikstau visa diena blush2.gif ( megstu 7ojo desimtecio makiaza smile.gif ) o vakare koks vargas nuvalyt buna doh.gif jis vandeniui atsparus, tai visos akys kaip pandos buna,tai isigudrinau pirma ausu krapstuku nuvalyti pravedima, o po to likusi makiaza vata smile.gif
o kirstu teptuku strelyte taip pat galimma padaryt tik ji ne tokia lenkta gaunasi, jei teptukas platesnis tai nesigaus padaryt toki lenkta kaip Marilyn Monroe mirksiukas.gif
Atsakyti
kokiom akim NETINKA pravedimas? aciu
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 02 26, 22:20)
Aha, deja, trupa, na bet as karts nuo karto pasivalydama isvaikstau visa diena blush2.gif ( megstu 7ojo desimtecio makiaza smile.gif ) o vakare koks vargas nuvalyt buna doh.gif jis vandeniui atsparus, tai visos akys kaip pandos buna,tai isigudrinau pirma ausu krapstuku nuvalyti pravedima, o po to likusi makiaza vata smile.gif
o kirstu teptuku strelyte taip pat galimma padaryt tik ji ne tokia lenkta gaunasi, jei teptukas platesnis tai nesigaus padaryt toki lenkta kaip Marilyn Monroe  mirksiukas.gif

O kurios firmos jus turit ta pravedima? 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif nu turbut gausiu pylos, jei kartojuos, bet noriu paprasyt gal galetumet placiau papasakot apie veido konturavima. noreciau sumazint nosi bei savo putlius zandukus rolleyes.gif kokiom priemonem jus konturuojat veiduka? nes cia rase, kad su bronzatu, bet kadangi as visa veida tepu egipto zeme tai jauciu jau neiseitu man.

Dekoju visom uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Man paskutiniu metu tokie makiazai grazus, bet mazai progu buna kazka panasau pasidaryti, o dar ir igudzia truksta sad.gif Juk neeisiu tokia i paskaitas ar i darba doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
galutinis rezultatas irgi grazus

http://www.kosmetika...i-pati-isbandyk
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2010 02 27, 18:42)
sveikos  smile.gif  nu turbut gausiu pylos, jei kartojuos, bet noriu paprasyt gal galetumet placiau papasakot apie veido konturavima.  noreciau sumazint nosi bei savo putlius zandukus  rolleyes.gif kokiom priemonem jus konturuojat veiduka? nes cia rase, kad su bronzatu, bet kadangi as visa veida tepu egipto zeme tai jauciu jau neiseitu man.

Dekoju visom uz atsakymus  smile.gif

manau egipto zeme tepk tik ant konturuojamu vietu wink.gif o jei vis tik nori spalvos ant viso veido, tai likusi veida tepk veduokliniu teptuku, jis svelniau ir lygiau uztepa wink.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 27, 10:46)
kokiom akim NETINKA pravedimas? aciu

Manyciau visoms skims tinka pravedimas, tik priklauso koks jis - plonytis, storejantis, per visa aki, nuo puses akies, galiukas uzlenktas ar tiesus. Tikiuosi supratote...
Deja, as nelabai moku aiskint g.gif
Atsakyti
[quote=almantė_k,2010 02 28, 10:45]
manau egipto zeme tepk tik ant konturuojamu vietu wink.gif o jei vis tik nori spalvos ant viso veido, tai likusi veida tepk veduokliniu teptuku, jis svelniau ir lygiau uztepa wink.gif

mmm man ji reik susiaurint, tai ant zandu tada stipriau pavaryt, nu tamsiau? smile.gif vakar bandziau su skaistalais bet jie ruzavoki tai nelabai gerai gavos, bet turbut del to kad ruzavi smile.gif o pvz nosyte kaip siaurint? nes su teptuku tuo dideliu kazkaip blogai uztepu g.gif uzkankinsiu tave klausimai dabar rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=hailiee2,2010 02 28, 11:35]
[quote=almantė_k,2010 02 28, 10:45]
manau egipto zeme tepk tik ant konturuojamu vietu wink.gif o jei vis tik nori spalvos ant viso veido, tai likusi veida tepk veduokliniu teptuku, jis svelniau ir lygiau uztepa wink.gif

mmm man ji reik susiaurint, tai ant zandu tada stipriau pavaryt, nu tamsiau? smile.gif vakar bandziau su skaistalais bet jie ruzavoki tai nelabai gerai gavos, bet turbut del to kad ruzavi smile.gif o pvz nosyte kaip siaurint? nes su teptuku tuo dideliu kazkaip blogai uztepu g.gif uzkankinsiu tave klausimai dabar rolleyes.gif
[/quote]
na, su egipto zeme atsargiai reiketu, nes perdozavus galima juokingai atrodyt, ypac jei oda visiskai neidegusi ax.gif ir nedeti ant zandu, o po jais ;)ties linija, kuri jungia lupos kamputi su ausies viduriu wink.gif o skaistalu geriau nenaudoti modeliavimui, o tik veido pagaivinimui wink.gif o jie jau deti egipto zeme idegio efektui, tai geriausia atsisakyti ruzo ir EZ deti ant iskiliausiu veido vietu - skruostikauliu, kaktos vidurio, nosies, smakro, bet ne ant viso veido wink.gif ( cia mano rekomendacijos) jei nori veida susiaurinti ir dar deti skaistalus, tai EZ dek po skruostikaulius, o ruza ant skruostikaulio smile.gif nosies dienos metu egipto zeme nesiulyciau modeliuoti, geriau naudoti tik dviem trim atspalviais tamsesne pudra. reiktu pasiaurinti nosies sonus pradedant antakio kaulo ant voku einant zemyn iki nosies sparneliu arba, jei snerves placios, tai tepti ir ant ju wink.gif taip gausis ir akies, ir nosies modeliavimas. beje, linija turi buti LABAI TIESI, kitaip nosis atrodys kreiva wink.gif Ir, modeliavimui reiktu pasirinkti mazesni teptuka smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti