Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

nekieti tie piestukai pas mane vienas isadoros, kitas storesnis su blizgiu marie claire, abu nenaudojami, bandziau dabar pasidazyt tai vaizdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2010 03 01, 15:51)
Dar kuno spalvos piestukas yra is make up for ever, labai minkstutis ir gerai issilaiko  4u.gif  baltas ne visoms akytems tinka, o kuno spalvos jis ne taip issiryskina ir atrodo naturaliau, dar baltas piestukas gali paryskinti akies obuolio "nebaltuma" ir ant kai kuriu akyciu gali pasirodyti, kad akies obuoliukas gelstelejes, papilkaves , nesvarios baltos spalvos , nes baltas piestukas padaro kontrasta .

O make up jis toks vienas, ar yra keli atspalviai? Ar jis tik akims skirtas?
Atsakyti
As tai va toki turiu,ne is brangiu jis,bet tikrai minkstas yra,toks storesnis,butent kremines spalvos...labai patinka,breziu ta akies vieta kaip jus saket:Piestukas
Atsakyti
Turiu baltą pieštuką make up store firmos. Laikosi puikiai, dažau ir 'waterline' kai noriu atviresnių akių, labai patinka su juo šviesinti vidinius akių kampučius, puikiai retušuojasi jei nesinori ryškių linijų, o tik švelnaus pašviesinimo. Esu labai patenkinta pirkiniu thumbup.gif
Papildyta:
Štai toks, tik maniškis baltas mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
As tai sakau, pavasari va taip dazysiuos biggrin.gif
user posted image
Arba sitaip gal g.gif
user posted image
Atsakyti
merginos as vakar vakare jau ant nuplauto veido bandziau darytis ta pravedima (pirma karta).bet manau man netinka, nes mano vokai uzkrite.nes kaip akis primerkta man tai pravedimas labai graziai atrodo bet va kaip atsimerkiu schmoll.gif verysad.gif gal butu kokiu patarimu is jusu puses ar geriau man jo ir nesidaryti?
pravedimas yra 3 nuortaukytes albume
ir gal kas galetu pasakyti kur galimo pasiziureti kokiu makiazu su pravedimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolina: 03 kovo 2010 - 10:52
QUOTE(Roxetė @ 2010 03 02, 22:49)
Manau, kad lupos nebebus labai prisirpusios kai pilkai pasidazys  biggrin.gif

As apie pirma foto net nekalbejau.. fui ten schmoll.gif biggrin.gif antra turejau galvoj 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(picolina @ 2010 03 03, 11:40)
merginos as vakar vakare jau ant nuplauto veido bandziau darytis ta pravedima (pirma karta).bet manau man netinka, nes mano vokai uzkrite

blink.gif ten kur pakelus voka toks gerai padarytas pravedimas blink.gif thumbup.gif super, saunuole 4u.gif 4u.gif bet kur normaliai akyte kazkas gale ne taip.. kazkaip gal uzbaigt kitaip reiktu, nesd akyte sveria zemyn biski
Cia nuoroda..
http://www.youtube.c...113/CVWUmGT_suI
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 03 03, 10:40)
merginos as vakar vakare jau ant nuplauto veido bandziau darytis ta pravedima (pirma karta).bet manau man netinka, nes mano vokai uzkrite.nes kaip akis primerkta man tai pravedimas labai graziai atrodo bet va kaip atsimerkiu  schmoll.gif  verysad.gif gal butu kokiu patarimu is jusu puses ar geriau man jo ir nesidaryti?
pravedimas yra 3 nuortaukytes albume
ir gal kas galetu pasakyti kur galimo pasiziureti kokiu makiazu su pravedimu?

kai darai pravedima, nekelk antakiu, tada pamatysi, kaip linija realiai atrodys, be to nebutina vesti per visa voka, gali vest nuo puses wink.gif pravedimas negali iseiti uz linijos nosies sparnelis - isorinis akies kampas-antakio isorinis kampas ribu, geriausia kai uodegele ziuri i isorini antakio kampa o ne zemiau. be to, nedaryk labai storos linijos. jei sugalvosi vesti nuo voko vidurio, tai pradzia gali brukstelt juodu seseliu, kad pradzia nebutu tokia ryski wink.gif be to nedaryk ryskaus pravedimo, jei akies nedazysi seseliais wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 03 kovo 2010 - 18:53
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 03, 19:52)
be to nedaryk ryskaus pravedimo, jei akies nedazysi seseliais wink.gif

O kdl? g.gif as kaip tik daznai darau storesni vietom ir nededu seseliu tik tusa.. labai graziai ziurisi man 4u.gif ax.gif juk nebutinai pravotke turi naturaliai atrodyt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 03, 19:09)
O kdl?  g.gif as kaip tik daznai darau storesni vietom ir nededu seseliu tik tusa.. labai graziai ziurisi man  4u.gif  ax.gif juk nebutinai pravotke turi naturaliai atrodyt.. g.gif

uzkritusioms akims ant judancios voko dalies reiktu deti sviesesni seseli nei oda, tada vizualiai atrodys kad yra daugiau erdves tarp pravedimo ir voko uzkritimo wink.gif seselis nebutinai turi but baltas, gali but tiko vos vos sviesenis wink.gif o dar geresniam efektui sukurti, galima daudoti bronzanta ant tos vietos kur vokas uzkrites. akis atrodys naturaliai, bet daug dailiau negu visai be seseliu wink.gif
Atsakyti
Labai man grazu padumavusiu akiu makiazas
Radau video,kam idomu,paziurekite smile.gif
Kaip pasaidaryti padūmavusių akių makiažą?
Atsakyti
pabjaurojau Renee Zellweger foto, vat ten kur ta gelsva spalva, ten turetu but bronzantas wink.gif tik aisku daug svelniau ir neryskiau wink.gif user posted image
Atsakyti