Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

QUOTE(almantė_k @ 2010 03 03, 23:10)
pabjaurojau Renee Zellweger foto, vat ten kur ta gelsva spalva, ten turetu but bronzantas wink.gif tik aisku daug svelniau ir neryskiau wink.gif

A bet tokia forma ir daryt? g.gif as galvojau per visa ta plota perbraukt su sepeteliu su bronzatu ir vsio ne? bigsmile.gif ale tu cia visai gerai papaisei blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 kovo 2010 - 22:14
QUOTE(amber123 @ 2010 03 03, 22:13)
A bet tokia forma ir daryt?  g.gif as galvojau per visa ta plota perbraukt su sepeteliu su bronzatu ir vsio ne?  bigsmile.gif ale tu cia visai gerai papaisei  blink.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

gali tik po aukciausiu antakio tasku nedazyta plota palikti, kad atrodytu sviesesnis nei pabronzintos vietos, tada antakis isryskes, gali dar sviesaus seselio po antakiu, tada isvis antakis isryskes, gali dazyt taip kaip parodyta, arba bronzanta pratesti iki pat smilkiniu... variantu daug yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 04, 00:23)
patiko Renee makiazas ?  lotuliukas.gif

thumbup.gif
nors mano akytes nera uzkritusios, bet as labai megstu sia piesimo technika, tik vietoj bronzanto as naudoju kakavine, sviesiai pilka spalvytes smile.gif o visa judrujy voka dengiu tiesiog pudra arba vaniles spalvos seseliais, kai noriu ryskumo pvz vakariniam, naudoju balta sesely, kaip minejai sviesios spalvos "istraukia" idubusias akytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2010 03 03, 22:29)
thumbup.gif
nors mano akytes nera uzkritusios, bet as labai megstu sia piesimo  technika, tik vietoj bronzanto as naudoju kakavine, sviesiai pilka spalvytes  smile.gif o visa judrujy voka dengiu tiesiog pudra arba vaniles spalvos seseliais, kai noriu ryskumo pvz vakariniam, naudoju balta sesely, kaip minejai sviesios spalvos "istraukia" idubusias akytes  drinks_cheers.gif

sita technika visoms tinka, isskyrus gal dideles ir issprogusias akis unsure.gif o jei akys neuzkrite, voka isvis galima tik papudruoti ir pravedima padaryti ir tada bus tikras 50ojo desimtmecio makiazas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

o gal mane kas galetumet pakonsultuoti kokius seselius reikia nusipitki tam duminiam makiazui atlikti... nes as biski nelabai suprantu bet laai noreciau ismokti toki sau pasidaryti...

O jei dar pridetumet kokiu sepeteliu reikia tai is vis butu nuostabu.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 04, 13:25)
Sveikos merginos,

o gal mane kas galetumet pakonsultuoti kokius seselius reikia nusipitki tam duminiam makiazui atlikti... nes as biski nelabai suprantu bet laai noreciau ismokti toki sau pasidaryti...

O jei dar pridetumet kokiu sepeteliu reikia tai is vis butu nuostabu.

apie šepetėlius jau plačiai parašiau šepetėlių forume, o šešėliai - pilki, rudi, tamisia žali, tamsiai violetiniai, galit prigriebt iš to pačio coastal scents mirksiukas.gif
Atsakyti
as duminiuj naudoju, ruda piestuka,tada juodi seseliai balti, paskuj ant virsaus blizgucio ir su seseliu juodu darau pravedima ir viskas thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
gal tik nuotrauka prastoka bet mazdauk taip
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 04, 13:10)
apie šepetėlius jau plačiai parašiau šepetėlių forume, o šešėliai - pilki, rudi, tamisia žali, tamsiai violetiniai, galit prigriebt iš to pačio coastal scents  mirksiukas.gif

O is kokios firmos ten geresni... nes ten ju daug yra...
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 03 03, 11:40)
merginos as vakar vakare jau ant nuplauto veido bandziau darytis ta pravedima (pirma karta).bet manau man netinka, nes mano vokai uzkrite.nes kaip akis primerkta man tai pravedimas labai graziai atrodo bet va kaip atsimerkiu  schmoll.gif  verysad.gif gal butu kokiu patarimu is jusu puses ar geriau man jo ir nesidaryti?
pravedimas yra 3 nuortaukytes albume
ir gal kas galetu pasakyti kur galimo pasiziureti kokiu makiazu su pravedimu?

Man asmeniškai labai pravertė šitas video ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=ff6O-nlPv_c

Ne visas akių pravedimas, bet būtent pati pradžia, kada rodo, kur ir kaip maždaug orientuotis darant uodegytę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 04, 13:25)
Sveikos merginos,

Seseliu paleteje,turetu buti keliu vienodu atspalviu seseliai,nuo tamsios iki sviesios spalvytes,o spalvos gali buti ivairios.
Imetu viena pavyzdi tokiu seseliu mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Bandysiu siuos nusipirkti,tik nezinau,dar kokia spalvyte,siandien jau norejau juos isigyti,bet nebuvo laiko unsure.gif
Tai apie kokybe negaliu pakomentuoti rolleyes.gif Ryt gal jau bus jie mano kosmetineje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 04 kovo 2010 - 16:02
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 04, 14:41)
O is kokios firmos ten geresni... nes ten ju daug yra...

asmeniškai man geriausi Physicians formula, bet kiekvienai individualiai ax.gif
Atsakyti
Nu man siandien tokia atrakcija, negaliu sulaukti savo sepeteliu tai va mano pirmieji blynai su vienu sepeteliu.. smile.gif

ale bandziau ta duma daryti bet foto nelabai matosi nors man visai patinka, labiau juodas nei zalias... 4u.gif

user posted image

user posted image

ai antakius biski nevienodai nupiesiau, bet as dar tik mokausi smile.gif ax.gif
Atsakyti