Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

kristinka_2010 Jeigu man blakstienos sulimpa,as jas paskirstau su dantu krapstuku lotuliukas.gif As cia rimtai......ir visa gyvenima taip darau,o kaip kitaip,jeigu sulimpa i kruva! g.gif Tai iseitis viena,atsargiai jas praskirstyti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 08, 21:35-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 03 08, 21:35)
O gal kas turi patarimu,kaip praskirstyti sulipusias blakstienas?

tai gali tada paimti nuo seno tuso sepeteli, ji gerai isplauti ir naudoti kaip sukas rolleyes.gif
Atsakyti
O man patiko mintis isplauti sena sepeteli nuo tuso ir naudoti kaip blakstienu sukas smile.gif)

o dabar gal man gali kas pasakyti kokius dazus nusipirkti antakiams dazyti (ne seselius) cheminius ar augalinius ar kokiu ju ten buna. Gerai butu konkreti marke kur pirkti ir kaip naudoti.. ir dar su kuo tepti.. o nuvalyt turbut su paparastu vandeniu reikia?? g.gif blush2.gif
Atsakyti
. Man dieninis variantas su pluksnele nerealus šis bigsmile.gif http://www.youtube.c...h?v=hrd2TwlANXA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 gegužės 2010 - 21:58
Tai niekas man apie antakiu dazus nepapasakos?? g.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 09, 15:34)
Tai niekas man apie antakiu dazus nepapasakos??  g.gif  ax.gif  blush2.gif

Tai gal pasiskaitykite temą,skirtą būtent kalbėjimui apie antakių dažymą.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 09, 10:55)
O man patiko mintis isplauti sena sepeteli nuo tuso ir naudoti kaip blakstienu sukas smile.gif)

o dabar gal man gali kas pasakyti kokius dazus nusipirkti antakiams dazyti (ne seselius) cheminius ar augalinius ar kokiu ju ten buna. Gerai butu konkreti marke kur pirkti ir kaip naudoti.. ir dar su kuo tepti.. o nuvalyt turbut su paparastu vandeniu reikia??  g.gif  blush2.gif

geri dazai Refecto Cil, ilgai laikosi, tinka antakius, blakstienas dazyti, kartu reik ir oksidatoriu pirkti arba vandenilio peroxidum tinka. uztepu su pagaliuku, kuri turiu uzsilikusi nuo kitu dazu, nuplaunu vandeniu.
tikslu naudojima tau pasakys konsultante arba instrukcija LT kalba bus pakuoteje. viskas paprasta. kai moki biggrin.gif
pirkau kaune Kremonteje, dar maciau bazej buna
tai tiek, klausk, jei kas neaisku smile.gif
Atsakyti
laba diena, norėjau paklausti gal žinote kur gauti teorinės info apie makiažus, na pvz, kokiaia veido formai kokie antakiai tinka, arba kaip paslė-ti veido trūkumus ir išryškinti privalumus, kaip tamsesne spalva koreguoti veido formą ir tt...
taip pat domina kaip daryti makaižą užkritusiams vokams?
iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 10, 04:37)
geri dazai Refecto Cil, ilgai laikosi, tinka antakius, blakstienas dazyti, kartu reik ir oksidatoriu pirkti arba vandenilio peroxidum tinka. uztepu su pagaliuku, kuri turiu uzsilikusi nuo kitu dazu, nuplaunu vandeniu.

As sita pries 5 dienas nusipirkau ir nusidaziau, rezultate labai grazi naturali tamsiai ruda spalva apsidziaugiau, bet po nakties atcikeliau su istinusiais antakiais, niestinciais , paraudonavusiais ir skaudanciais verysad.gif va jau 5 para eina,o pagerejimo nesimato, geriu prieselerginius, tepuosi su tepaliukais, eisiu siandien pas gydytoja, o tai baisu jau darosi matyt man sualergizavo ir netiko verysad.gif pirkau refecto cil natural braun3 ir refecto cil oxsidant 3%, as vis dar mastau gal man nuo to oxsidanto sualergizavo, atrodo kaip zaizdeles nor ilasinau vos 3 laselius , anksciau pirkdavau is kiosko uz 3 lt kazkokius rusiskus dazus su tabletemis nu nera buve nieko panasaus, kaip dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2010 03 10, 11:24)
laba diena, norėjau paklausti gal žinote kur gauti teorinės info apie makiažus, na pvz, kokiaia veido formai kokie antakiai tinka, arba kaip paslė-ti veido trūkumus ir išryškinti privalumus, kaip tamsesne spalva koreguoti veido formą ir tt...
taip pat domina kaip daryti makaižą užkritusiams vokams?
iš anksto dėkoju 4u.gif

Kokias kalbas mokat, anglų rusų? ax.gif atsiųsčiau medžiagos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2010 03 10, 11:46)
As sita pries 5 dienas nusipirkau ir nusidaziau, rezultate labai grazi naturali tamsiai ruda spalva apsidziaugiau, bet po nakties atcikeliau su istinusiais antakiais, niestinciais , paraudonavusiais ir skaudanciais  verysad.gif  va jau 5 para eina,o pagerejimo nesimato, geriu prieselerginius, tepuosi su tepaliukais, eisiu siandien pas gydytoja, o tai baisu jau darosi matyt man sualergizavo ir netiko  verysad.gif pirkau refecto cil natural braun3 ir refecto cil oxsidant 3%, as vis dar mastau gal man nuo to oxsidanto sualergizavo, atrodo kaip zaizdeles nor ilasinau vos 3 laselius , anksciau pirkdavau is kiosko uz 3 lt kazkokius rusiskus dazus su tabletemis nu nera buve nieko panasaus, kaip dabar  verysad.gif

As toki pat oksidatoriu ir krema turiu,dazau jau beveik 2.5 metu ir nieko panasaus niekada nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 10, 12:22)
Kokias kalbas mokat, anglų rusų?  ax.gif  atsiųsčiau medžiagos  ax.gif

mane taip pat domina bigsmile.gif Kalba - anglų
Atsakyti