Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

QUOTE(amber123 @ 2010 04 16, 10:48)
O dievuliau.. nezinau kokia jus ten prakošta kava tepet jei taip atrode  biggrin.gif  4u.gif juokauju.. as turiu Bi kor, ir ji nei ryza nei su blizguciais.. o jei paskaitytumet EZ tema, rastumet kad EZ yra ivairiu firmu..  4u.gif as konkreciai kalbejau apie Bi kor, kuri tikrai tinka visam veidui smile.gif cia mes tik diskutuojam, as ir negalvoju, kad jus primygtinai reikalaujat tept pagal taisykles  biggrin.gif
Papildyta:
Tepu minkstesniu bronzatu, pvz MaxFactor 4u.gif apie kokias jus sunkias vietas snekat?  biggrin.gif bronzatu veidas modeliuojamas siek tiek skirtingai, kiekvienam veido tipui  4u.gif pasiskaitykit bronzatu temoj, ten ir paveiksliuku yra  4u.gif

ne sunkias, o sun kiss vietas... suprantu, kad cia tos iskilios vietos
Atsakyti
QUOTE(baltoji_feja @ 2010 04 18, 07:52)
Lena.LT, jusu parodytu seseliu spalva man labai panasi i TBS (atspalvis Sea Green) seselius. Mano akys melynos ir tie seseliai graziai ziurisi, ypac imaisius vos vos auksines ir juodos spalvos  mirksiukas.gif

O kaip issilaiko gal zinot?
Labai grazi spalva kur nuotraukoje..
Atsakyti
Akiu makiazo parinkima lemia ne tk akiu,plauku spalva o ir odos atspalvis,akiu forma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 04 18, 12:05)
O kaip issilaiko  gal zinot?
Labai grazi spalva kur nuotraukoje..

Subega po pusdienio, bet gal naudojant seseliu pagrinda, laikytu ilgiau g.gif siaip individualus dalykas, man visi seseliai be pagrindo subega po pusdienio, ne isimtis ir sie mirksiukas.gif
Papildyta:
Sutinku su Maserati,kad pasiulyti makiaza vien pagal sukneles audini nesamone g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji_feja @ 2010 04 18, 14:21)
Subega po pusdienio, bet gal naudojant seseliu pagrinda, laikytu ilgiau g.gif  siaip individualus dalykas, man visi seseliai be pagrindo subega po pusdienio, ne isimtis ir sie  mirksiukas.gif
Papildyta:
Sutinku su Maserati,kad pasiulyti makiaza vien pagal sukneles audini nesamone  g.gif  doh.gif

Gal pamenat kokia ju apytiksle kaina?spalva intensyvi kaip toj nuotr.?smile.gif
Atsakyti
Dirbau TBS, taigi gavau uz savikaina. Man rodos, anoj foto labai daug seseliu pritepta, kad ji tokia ryski. TBS ne tokie ryskus,nors jei daugiau sluoksniu tepant, spalva pasidaro zymiai intensyvesne. mirksiukas.gif
Atsakyti
sis labai zavus rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
lupu spalva kokia paskutiniame wub.gif kas panasia duotu?
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 04 29, 13:59)
lupu spalva kokia paskutiniame  wub.gif  kas panasia duotu?

Manau tokia lupu spalva apibudinama "Nude Beige", bet koks tiksliai lupdaziukas suteiktu butent tokia, nezinau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti