Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

gali drasiai klausti kas domina gausi kruva patarimu is tokiu kurios ka mato ta ir sako
Papildyta:
be jokiu pagrazinimu ir bus pats geriausias patarimas nes bus nesumeluotas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oj kad aš ne tokia drasi blush2.gif Nenoriu būti viešai "nuličiuota" lotuliukas.gif Aš privačiai noriu... ax.gif A tai įdėsiu be makijažo save, tai kad pasipils komentarai - akys mažos, nosis didelė, dantys geltoni, antakai sužėlę lotuliukas.gif
juokauju 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, noriu patarimu, kokios spalvos/spalvu seseliai labiausiai tinka prie ryskiai melynu akiu? Visada naudodavau geltona+rusva arba balta+melyna g.gif
Atsakyti
Riobe, visur randu tokius patarimus, kad prie akių netinka ta šešėlių spalva, kokios yra ir akys g.gif Maniškės kažkaip keičiasi - ryte būna pilkos, o vakare arba prie dirbtinio apšvietimo - žalios, tai visada vengiau žalių ir pilkų šešėlių, bet vienam renginyje vizažistė pasiūlė padažyt ir panaudojo būtent žalią ir pilką spalvas, dar žalią pieštuką, nu atrodė super wub.gif Kai pradėjau šias spalvas naudoti, daug kas atkreipė dėmesį kaip gražiai tinka... Turbūt reikia eksperimentuot, taip galima rasti tinkančias spalvas, gal ne visada būtina taisyklių laikytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 05 06, 14:52)
Riobe, visur randu tokius patarimus, kad prie akių netinka ta šešėlių spalva, kokios yra ir akys  g.gif Maniškės kažkaip keičiasi - ryte būna pilkos, o vakare arba prie dirbtinio apšvietimo - žalios, tai visada vengiau žalių ir pilkų šešėlių, bet vienam renginyje vizažistė pasiūlė padažyt ir panaudojo būtent žalią ir pilką spalvas, dar žalią pieštuką, nu atrodė super  wub.gif Kai pradėjau šias spalvas naudoti, daug kas atkreipė dėmesį kaip gražiai tinka... Turbūt reikia eksperimentuot, taip galima rasti tinkančias spalvas, gal ne visada būtina taisyklių laikytis ax.gif

del sito pritariu 100% drinks_cheers.gif mano akysmelynos, bet visi sako labai tinka seseliai i melsvuma, akys atrodo didesnes ir "sviezios", gaivus makiazas gaunasi. Ir buvau nustebinta, bet prie mano melynu aliu tiko ir zali seseliai, tik reikejo atrinkti atspalvius, tiko "purvina" zalia spalva.

O turejau viena bendradarbe, tai jai beveik visu spalvu lupdaziai tikdavo, as nustebinta buvau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 05 07, 00:34)
del sito pritariu 100%  drinks_cheers.gif mano akysmelynos, bet visi sako labai tinka seseliai i melsvuma, akys atrodo didesnes ir "sviezios", gaivus makiazas gaunasi. Ir buvau nustebinta, bet prie mano melynu aliu tiko ir zali seseliai, tik reikejo atrinkti atspalvius, tiko "purvina" zalia spalva.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As ir netycia atradau, jog prie mano hazel spalvos akiu labai grazu melynai violetiniai seseliai, paryskina akiu zaluma wub.gif O visa gyvenima daziaus tik rudais atspalviais doh.gif
Atsakyti
O man tai če naujiena, kad negalima dažyt ta pačia spalva kaip ir akys. labai nustebau. Nes šiaip kiek visur teko skaityt tai visur pataria dažyt panašiais atspalviais ir tonais blink.gif dar čia pas jus radau, kad mėlynas akis yra geriausiai dažyti žaliais atspalviaias, nors seniau visi rašė, kad mėlynos akys ir žali šešėliai yra pati didžiausia klaida ir didysis NE! Tai kaip če taip išeina...
Atsakyti
cia seniau rase.. dabar mados keicias
Atsakyti
Manau sia ne tik nuo spalvu priklauso, dar odos spalva, veido pruosai, plaukai, turi itakos bendram vaizdui.
Prie mano melynu akiu netinka tik violetiniai atspalviai, niekaip nesusidraugauju, bandziau daug atspalviu, bet ne schmoll.gif ir nereikia biggrin.gif o mano draugei rudakei, labai grazu violetiniai seseliai.
Zodziu, ne pagal taisykles reikia rinkti seselius, o pagal bendrus veido bruozus, akiu forma ir t.t. smile.gif
Atsakyti
kaip manot kas naudota šios merginos akių makiažui? ta šviesi spalva tokia drėgna, gal su kreminiais šešėliais? g.gif gal kas bandė naudoti kreminius ir sausus kartu? kaži gerai gaunasi? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 09, 18:18)
kaip manot kas naudota šios merginos akių makiažui? ta šviesi spalva tokia drėgna, gal su kreminiais šešėliais?  g.gif gal kas bandė naudoti kreminius ir sausus kartu? kaži gerai gaunasi?  g.gif

Man atrodo,toki ispudi gali suteikti ir seseliai,turintys siek tiek perlamutro g.gif
Atsakyti
[quote=Argija,2010 05 09, 17:18]
kaip manot kas naudota šios merginos akių makiažui? ta šviesi spalva tokia drėgna, gal su kreminiais šešėliais? g.gif gal kas bandė naudoti kreminius ir sausus kartu? kaži gerai gaunasi? g.gif

gali buti ir blizgus kreminiai seseliai... as naudoju MF kreminius seselius, juos reikia tepti pirmus, o ant ju galima jau derinti pudrinius seselius. kas man labai patinka, kad uztepti kreminiai seseliai atstoja seseliu baze, dezai man dar nei sykio nesubego i voko rauksle.

beje,mano melynos akys ir as taip pat niekaip nesusidraugauju su violetiniais seseliais rolleyes.gif
Atsakyti