Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

Labas vakaras, mergaites,
Reikia pagalbos. Artėja mano vestuvės ir reikia makiažo, kuris išsilaikyti tarkim dvi dienas. Ar įmanoma tokį padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2010 05 09, 19:48)
Labas vakaras, mergaites,
Reikia pagalbos. Artėja mano vestuvės ir reikia makiažo, kuris išsilaikyti tarkim dvi dienas. Ar įmanoma tokį padaryti?

Oho..o ne paprasciau antra diena pasidaryti is naujo makiaza,gi ne pirma diena,tai nebus taip ypatingai svarbu kaip pirmaja smile.gif?

Nors siaip be miego imanoma gal isbuti 2 d. ,bet jei miegant,taigi vistiek viskas susitrins i pagalve,bent dalis makiazo tikrai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 09, 19:58)
Oho..o ne paprasciau antra diena pasidaryti is naujo makiaza,gi ne pirma diena,tai nebus taip ypatingai svarbu kaip pirmaja smile.gif?

Nors siaip be miego imanoma gal isbuti 2 d. ,bet jei miegant,taigi vistiek viskas susitrins i pagalve,bent dalis makiazo tikrai tikrai.

Na, būtent, miegoti eisiu aš. dvi paras be miego tikrai neištempsiu. Kažkur esu girdėjus, kad daro kažkaip, kad ilgai išsilaikytų, bet kai google įrašau ilgalaiki makiaža - man išmeta permanentini - o tai, kaip suprantu - kaip tatiuruote... Man tokio nereikia, reikia paprosato makiazo, bet ilgai issilaikančio... buvau girdejusi, kad kazkokiu silikonu ar bala zino kuo uzpurskia... ir nebezinau, ar tai tiesa, ar tik sapaliones... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2010 05 09, 20:03)
Na, būtent, miegoti eisiu aš. dvi paras be miego tikrai neištempsiu. Kažkur esu girdėjus, kad daro kažkaip, kad ilgai išsilaikytų, bet kai google įrašau ilgalaiki makiaža - man išmeta permanentini - o tai, kaip suprantu - kaip tatiuruote... Man tokio nereikia, reikia paprosato makiazo, bet ilgai issilaikančio... buvau girdejusi, kad kazkokiu silikonu ar bala zino kuo uzpurskia... ir nebezinau, ar tai tiesa, ar tik sapaliones... blush2.gif

Geriausia butu teirautis konkreciu visazisciu,ka jos gali pasiulyti tokiu atveju?
Siaip yra daromas kazkoks makiazas,kur pvz. plaukikems daro ir pan.,tai jis ilgiau islieka nei iprastas bet dvi paras nuo ryto iki vkaro,man atrodo,joks makiazas nelaikys,ir dar blogiau gali buti,kad laikys,bet ne idealiai,susoks kokiais gumulais,subegs ar dar kas nutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 09, 20:07)
Geriausia butu teirautis konkreciu visazisciu,ka jos gali pasiulyti tokiu atveju?
Siaip yra daromas kazkoks makiazas,kur pvz. plaukikems daro ir pan.,tai jis ilgiau islieka nei iprastas bet dvi paras nuo ryto iki vkaro,man atrodo,joks makiazas nelaikys,ir dar blogiau gali buti,kad laikys,bet ne idealiai,susoks kokiais gumulais,subegs ar dar kas nutiks g.gif

Na, ačiū... Tada skambinsiuos i kosmnetikos koki kabineta ir prasysiu info... gal ten man gales kuo padeti.
Atsakyti
permanentinis makiazas- na gal as ir atsilikus, bet koki pirma karta girdziu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 09, 20:44)
permanentinis makiazas- na gal as ir atsilikus, bet koki pirma karta girdziu  ax.gif  blush2.gif

Paziurėkite čia, gal suprasite, ka turejau galvoje: Čia
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2010 05 09, 19:11)
Na, ačiū... Tada skambinsiuos i kosmnetikos koki kabineta ir prasysiu info... gal ten man gales kuo padeti.

galbūt visų pirma reiktų nuspręst, kur darysitės makiažą.
tikrai yra purškalai, kuriuos purškia makiažui sutvirtint. Ir kosmetikos priemonių tikrai yra tokių, kurios turėtų išlaikyt dvi dienas be vargo.
aš su savom priemonėm dvi dienas esu išbuvus, nereikėjo profesionalių ax.gif ryte tik blakstienas iš naujo šepetėliu perbraukiau, moeteoritais kelis kartus perbraukiau ir vėl kaip nauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 09, 21:30)
galbūt visų pirma reiktų nuspręst, kur darysitės makiažą.
tikrai yra purškalai, kuriuos purškia makiažui sutvirtint. Ir kosmetikos priemonių tikrai yra tokių, kurios turėtų išlaikyt dvi dienas be vargo.
aš su savom priemonėm dvi dienas esu išbuvus, nereikėjo profesionalių  ax.gif ryte tik blakstienas iš naujo šepetėliu perbraukiau, moeteoritais kelis kartus perbraukiau ir vėl kaip nauja  ax.gif

Aisku, o ka reiskia moeteoritais ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2010 05 09, 21:29)
Aisku, o ka reiskia moeteoritais ?  blush2.gif

tokiais rutuliukais :
user posted image

yra visa tema apie juos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif Turiu išdykėlį katiną, kuris nuo spintelės numetė mano kosmetikos dėžutę ir todėl subyrėjo keletas mano priemonių. Na, šešėlius susibėriau į mažą indukus, bet štai subyrėjo ir mano skaistalai, kuriems induko neturėjau, o tokius juos nepatogu naudot, todėl pamąsčiau apie galimybę juos padaryti tarkim kreminiais. Ar yra realus šansas juos tokiais padaryti? Su kuo galėčiau maišyti juos? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2010 05 19, 17:40)
Sveikos wink.gif Turiu išdykėlį katiną, kuris nuo spintelės numetė mano kosmetikos dėžutę ir todėl subyrėjo keletas mano priemonių. Na, šešėlius susibėriau į mažą indukus, bet štai subyrėjo ir mano skaistalai, kuriems induko neturėjau, o tokius juos nepatogu naudot, todėl pamąsčiau apie galimybę juos padaryti tarkim kreminiais. Ar yra realus šansas juos tokiais padaryti? Su kuo galėčiau maišyti juos?  g.gif  blush2.gif

Gal čia rasite minčių...
http://bubblegarm.bl...arch/label/TIPS
Atsakyti