Asmeniškai man labai nepatinka tie jūsų kirpčiukai. Pirmoje nuotraukoje atrodėte tokia moteriška, žavi, plaukai gražučiai. dabar tikrai prašovėt.. Gal reiktų privengti tokių griežtų kirpimų, išmėginkit žavingas garbanėles,m? Asmeniškai man, Jūs labai panaši į Milą Jovovich.

Antakiai kaip jau minėta yra siauroki, beto per didelis tarpas tarp jų. Tikrai neapleiskite, darykite kažką su jais, nes tai didelis trūkumas Jūsų veide:) ypač šioje foto nepatinka:

Akys tai tikrai labai didelės, tik su tais vokais bėda. Man lyg ir pasirodė, kad šioje foto Jūs su šešėliais, taip? Jeigu taip, tai negerai darot. Kadangi pas jus labai graži ir griežta vidinė akių dalis, tai su tuo užkritimu kovočiau bandant jį kuo labiau sugriežtint irgi. o katės akys jums išvis nerealiai tiktų. Pas mane panaši bėda yra, tai kol išmokau pasidažyti, daug vargo apturėjau. Man buvo patarta, kad tamsiausią šešėlių spalvą reikia dažyti atsimerkus. Ta prasme atsimerki ir tepi ten, kur baigias blakstienos ir yra iškilęs kaulas. mano klaida buvo tapti po tuo kaulu, taip dar labiau išryškinant užkritusius vokus:( žodžiu, kaip įmanoma griežtinkit išorinę akių dalį, va maždaug šitaip:

Skruostų forma tai pavidėtina, oda atrodo kaip apvilkta ant kaulų ir nosytė labai graži, na labai pavydas didelis

O kaip tepat skaistalus? Vienos moterys padaro žuvies lūpas ir brūžina aukštyn žemyn, padarydamos vieną liniją, o kitos sukamaisiais judesiais padengia didesnę dalį po skruostikauliais. Manau jums tiktų antrasis variantas.
cia va čia ties 1:40 būtent taip tepa, kaip aš siūlau:) aj beje, skaistalai yra tepami iš apačios į viršų ir nuo veido vidurio į kraštus. Skaistalų tepimo pradžia turi maždaug sutapti su jūsų rainelės centru:) nes kartais moterys tepa belenkur ir nesigauna simetrija:) Dar kakta pasirodė aukštoka, tai su skaistalais ar bronzatu patepčiau plaukų augimo liniją

Visa tai,ką čia parašiau tėra asmeninė mano patirtis ir nuoširdus noras padėti. nesu profesionalė, tiesiog entuziastinga megėja, todėl atsiprašau, jei parašiau kažkur nesąmonę, ar pasirodžiau vaizduojanti viską išmanančia:)