Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(Blueta @ 2010 02 04, 16:33)
Kaip keista.Kai visur cypia apie krize,jie dar brangina savo produkcija unsure.gif

Mes irgi odinuka Mondiala pirkom smile.gif

Nesu itin patenkinta ju autokedute.Sunki,gremezdiska ir tuo paciu nera erdvi.

o man kazkaip atrodo,kas jau gali nupirkti Emamljunga,tai nupirks ji ir 100lt daugiau. ax.gif
o pas ka krize,tas tokio vezimo is vis nepirks,geriau uz buta susimokes cool.gif
Atsakyti
Man irgi keistai pasirode. Bet cool.gif

Mes kazkaip nuo kedutes dar susilaikeme - pardaveja atkalbejo del svorio. Tai dabar mastau ar vis delto pirkti emmaljunga kedute su tikslu panaudoti ant vezimo remo ar geriau lengvesne maxi cosi? Kai pamastau nelabai as ja naudosiu ant remo - jei eisiu i parduotuve isidesiu i parduotuves vezima. Be to su emmaljunga nemana, kad parduotuveje butu labai patogu sukiotis.

QUOTE(Blueta @ 2010 02 04, 15:33)
Kaip keista.Kai visur cypia apie krize,jie dar brangina savo produkcija unsure.gif

Mes irgi odinuka Mondiala pirkom smile.gif

Nesu itin patenkinta ju autokedute.Sunki,gremezdiska ir tuo paciu nera erdvi.

Atsakyti
QUOTE(Ieva83 @ 2010 02 04, 20:05)
Man irgi keistai pasirode. Bet  cool.gif 

Mes kazkaip nuo kedutes dar susilaikeme - pardaveja atkalbejo del svorio. Tai dabar mastau ar vis delto pirkti emmaljunga kedute su tikslu panaudoti ant vezimo remo ar geriau lengvesne maxi cosi? Kai pamastau nelabai as ja naudosiu ant remo - jei eisiu i parduotuve isidesiu i parduotuves vezima. Be to su emmaljunga nemana, kad parduotuveje butu labai patogu sukiotis.

Var ir mes taip pat galvojam. Kadangi turi nuo pirmojo sunelio uzsilikusi sketuka Quiny Zapp, o ant jo remo tvirtinasi maxi cosi. Tai galvoju pirkti tik City cross lopsi ir sportinuka, o kedute pirkti maxi cosi...Jei reiks kur tai savo zapa i bagazine isimesiu, o ant jo ir cosi tongue.gif
Atsakyti
Mes turėjome Maxi Cosi CabrioFix thumbup.gif
Nė akimirkos nesigailėjau, kad ją pirkau. Visų pirma, manau, geriau jau leliui lopšiuke snausti nei kėdutėje sulinkusiam, o antra - ekstra atveju (pavyzdžiui, pasiekus važiavimo tikslą, 15 minučių snūstelėjimui lauke, kol tėveliai mankština kojas) Maxi Cosi puikiai užsidėdavau ant Emmaljungos lopšio blush2.gif Aišku, niekur toli nesitraukdavau, nors įsimontuodavo gan stabiliai...

Dar pridurti galėčiau tik tiek, kad į prekybos centrus, parduotuves savo vaikų iki vienų metukų nė karto nesivežiau...
Atsakyti
QUOTE(Ieva83 @ 2010 02 04, 19:05)
Man irgi keistai pasirode. Bet  cool.gif 

Mums urgi noretusi, kad kedute butu siek tiek erdvesne, ypatingai dabar ziema, kai sodinam silciau aprengta vaikuti. Bet mes labai naudojame kedute ant remo todel esu patenkinta.
Atsakyti
Mes turejom MAxi cosi ir Zapp. Tikrai buvo thumbup.gif Emuko uzteko po laukus lakstyt.
I parduotuves, masinius renginius vaziavom be jokiu problemu ar baimiu tongue.gif ir nepatikesit, mazius nesirgo iki metu visiskai. Dabar, beje, tik tiek kad slogyte sese buvo parnesusi "dovanu" is mokyklos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 04, 16:52)
o man kazkaip atrodo,kas jau gali nupirkti Emamljunga,tai nupirks ji ir 100lt daugiau.

Tai taip.Bet pats principas keistas.
Visi nuolaidas taiko,akcijas,o jie dar kelia kaina unsure.gif

QUOTE(Ciuple @ 2010 02 05, 12:53)
Visų pirma, manau, geriau jau leliui lopšiuke snausti nei kėdutėje sulinkusiam, o

Tai kedute ir neskirta snaudimui.Ir ten nereikia kuprintis.Emmu kedutes uzdetos ant vaziuokles,turi padeti,kad gali kilstet kojytes,tada gaunasi visiskai horizantali padetis.

As tai naudoju kede ant vaziuokles.O pavasari dar daugiau naudosiu,esu tikra.

Patogu,nereik nest tos kedes su vaiku,nes sunku.
Pvz. atvaziuoju i kur nors trumpam i centra,tai kad netempt lopsio,uzmetu kede ant vaziuokles ir einam.

Arba kokioj "Panoramoj" nori pasivaikciot,tai velgi tas pats.Gerai kedute su vaziuokle,tikrai.Paskui mieganti vaika su kede tik i auto idedi ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 02 05, 16:55)
Tai taip.Bet pats principas keistas.
Visi nuolaidas taiko,akcijas,o jie dar kelia kaina  unsure.gif

Kad jie konkurentu Lietuvoje neturi - monopolistai, tai ir reguliuoja kainodara kaip nori smile.gif
Is tikruju, kiek zinau, Emmaljunga turi grezta policy, kas liecia kainas, kad visose salyse butu daugiau maziau vienodos kainos - manau tai ir itakoja, kad nuolaidu nesulaukiam smile.gif
Atsakyti
sveikos.
o mes irgi neturim kedutes.kazkaip susilaikiau,nes maniau zieminukams ji nelabai reikalinga .nezinau i poliklinikas mamos atsinesa su kedutem vaikucius,bet tai juk du kartus sunkiau nei viena leliu nestis .As pvz ikisu i kombinezona saviski jau nuo 1 menesiuko ir keliaujam.o namuose del patogumo tai siand jau isitraukem sportinuka, padariau pirmaja padeti tai patenikntas spokso i visus.nzn ar gerai taip leliui bet manau tokia pat padetis ir auto keduteje.kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(heracija @ 2010 02 08, 20:33)
sveikos.
o mes irgi neturim kedutes.kazkaip susilaikiau,nes maniau zieminukams ji nelabai reikalinga .nezinau i poliklinikas mamos atsinesa su kedutem vaikucius,bet tai juk du kartus sunkiau nei viena leliu nestis .As pvz ikisu i kombinezona saviski jau  nuo 1 menesiuko ir keliaujam.o namuose del patogumo tai siand jau isitraukem sportinuka, padariau pirmaja padeti tai patenikntas spokso i visus.nzn ar gerai taip leliui bet manau tokia pat padetis ir auto keduteje.kaip manot?

O kaip jūs vaiką automobilyje vežate? Juk Emmaljunga lopšiai tikrai automobilyje nesitvirtina....
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 02 08, 22:45)
O kaip jūs vaiką automobilyje vežate? Juk Emmaljunga lopšiai tikrai automobilyje nesitvirtina....

tai kad viena niekur nevazineju , kai vyras vairuoja tai as gale sedziu prie lopsio.ir be to jis musu su tuo kombinezonu tai manau kad nelabai tilptu i ta kedute kur iki 13 kg.didesne tai taip butinai pirksime, kai jau lelius sedes.
Atsakyti
QUOTE(heracija @ 2010 02 09, 12:04)
tai kad viena niekur nevazineju , kai vyras vairuoja tai as gale sedziu prie lopsio.ir be to jis musu su tuo kombinezonu tai manau kad nelabai tilptu i ta kedute kur iki 13 kg.didesne tai taip butinai pirksime, kai jau lelius sedes.

Aš jūsų vietoje pirkčiau kėdutę nuo 0 iki 18 kg, jei jau nenorite tos visai leliukiškos. Jos priklauso 0+ ir 1+ kategorijai ir nuo gimimo iki maždaug 4 metų tinka.
Nu baisokai skamba važiavimas be automobilinės kėdutės... Tik jau mano siūlomos Emmaljunga deja neturi...
Atsakyti