Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 21, 17:27)
abu turi gulimas padetis
skiriasi tik vaziuokle smile.gif ir minsktumas
cross minkstesnis ,dydeli ratai
nitro manevringas, siek tiek kietesnis,bet lengvesnis smile.gif
nei vieno is ju rankena nepersimeta, o tik keiciasi sedimosios dalies kriptys
bet manau ,ka dtai dar geriau,nes vezimas tokiu atveju yra lengvesnis  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif ... kadangi mes gyvenam uz miesto, tai mums didesni ratai ir geresnis pravazumas privalumas:mirksiukas:
Atsakyti
O sakykit kurios turit odinukus ar jei praktiski? Man labai grazu tie svieus, bet idomu ar jie gerai valosi g.gif
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti o autokedutes dirzai kazkaip prasiilgina ??? Nes jau pamazu arteja momentas, kai prireiks ir mums savo emuka issirident wub.gif Tai issitraukiau pirmiausiai panaudojama dali - autokedute ir niekaip nesuprantu kaip ten leliukas gali buti "prisegtas" mirksiukas.gif , nes labai mazai vietos tarp tu dirzu, o apie ju prailginima instrukcijoje nei zodzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 22, 15:16)
O sakykit kurios turit odinukus ar jei praktiski? Man labai grazu tie svieus, bet idomu ar jie gerai valosi  g.gif

Mes dar nevalem,nes tik lopsi naudojam,tai neteplus.
Bet matau,kad valysis lengvai.

QUOTE(June24 @ 2010 01 22, 19:52)
Merginos, norejau paklausti o autokedutes dirzai kazkaip prasiilgina

Taip taip,aisku ilginasi.Dirzai reguliuojami.
Parodyk vyrui,pailgins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varsuviete @ 2010 01 22, 14:32)
Aciu labai 4u.gif ... kadangi mes gyvenam uz miesto, tai mums didesni ratai ir geresnis pravazumas privalumas:mirksiukas:

tada ,taip drinks_cheers.gif geriau cross
QUOTE(aureka @ 2010 01 22, 15:16)
O sakykit kurios turit odinukus ar jei praktiski? Man labai grazu tie svieus, bet idomu ar jie gerai valosi  g.gif

super praktiskas thumbup.gif labai gerai valosi,o ir atrodo pasakiskai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, susizavejau siais vezimukais... norejau pasiklausti kokios ju kainytes o butent : Mondial white croc, black croc, arba Smart duo combi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 26 sausio 2010 - 09:48

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Papildyta:

! 

Tiems, kurie nepasivarginat perskaityti šio skyrelio taisyklių, noriu priminti vieną iš forumo taisyklių:

4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

Taigi, visi Jūsų pasisakymai tik šypsenėlėmis, arba tik žodžiais "geras", "man patiko" ir panašiai trinami be jokio perspėjimo.

Tikiuosi malonaus bendravimo ir Jūsų supratimo.  
Pagarbiai,  
Moderatorė muminukas
Atsakyti
Man ir sie vezimai labai mieli ir atrodo praktiski, bet neramina viena detale. man pasirode, kad plotis nugarytes atramos yra siaurokas. Galvoju, jei vaikuciai labiau prirengti buna ar nebuna jie suspausti g.gif Kazkaip noretusi daugiau erdves i ploti unsure.gif Bet gal taip nera? blush2.gif Cia liecia sportinius modeliukus ax.gif

Butu idomios jusu nuomones bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarina: 26 sausio 2010 - 13:16
QUOTE(Vasarina @ 2010 01 26, 14:15)
Man ir sie vezimai labai mieli ir atrodo praktiski, bet neramina viena detale. man pasirode, kad plotis nugarytes atramos yra siaurokas. Galvoju, jei vaikuciai labiau prirengti buna ar nebuna jie suspausti  g.gif  Kazkaip noretusi daugiau erdves i ploti  unsure.gif  Bet gal taip nera?  blush2.gif  Cia liecia sportinius modeliukus  ax.gif

Butu idomios jusu nuomones  bigsmile.gif

Sveiki,
mes turim dziaugsma CityCross sportinuka, vaziuojam kasdien bent po pora kartu (ne saligatviais, o po miskeli,beje) ir tokia ziema savo pupa prirengiam atsakingai siltai ir tikrai tikrai nera anksta thumbup.gif
Jau vien tai,kad vezimus gamina svedai, reiskia,kad pritaikyti saltajam(storajam biggrin.gif ) sezonui
Atsakyti
QUOTE(patricijaaaa @ 2010 01 26, 09:30)
Sveikos, susizavejau siais vezimukais... norejau pasiklausti kokios ju kainytes o butent : Mondial white croc, black croc, arba Smart duo combi... smile.gif

Mondial sportinukas +lopsys kainuoja apie 2600Lt
prekiauja Babycenter Vilniuje.Mes is ten pirkom.
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes! smile.gif
Mes vakar irgi isigijome emmaljunga vezimuka Mondial Duo Combi odinuka 4u.gif ,bet isbandysime ji tik po gero menesio smile.gif . Norejau perspeti, kad nuo pardavejos ispejo, kad nuo kitos savaites visa emmaljunga produkcija brangs (mazdaug 100 litu) tai jei nuterete kazka pirkti tai siulyciau pasiskubinti.
Atsakyti
QUOTE(Ieva83 @ 2010 02 04, 10:22)
Sveikos esamos ir busimos mamytes! smile.gif
Mes vakar irgi isigijome emmaljunga vezimuka Mondial Duo Combi odinuka 4u.gif ,bet isbandysime ji tik po gero menesio  smile.gif . Norejau perspeti, kad nuo pardavejos ispejo, kad nuo kitos savaites visa emmaljunga produkcija brangs (mazdaug 100 litu) tai jei nuterete kazka pirkti tai siulyciau pasiskubinti.

Kaip keista.Kai visur cypia apie krize,jie dar brangina savo produkcija unsure.gif

Mes irgi odinuka Mondiala pirkom smile.gif

Nesu itin patenkinta ju autokedute.Sunki,gremezdiska ir tuo paciu nera erdvi.
Atsakyti