Musu Mondialo lopsyje buvo spec , atramele galvytei. Naudoti pradejot tik tada, kai mazius gerai sedejo jau, bet dar nelipo is vezimo
Siaip, manau, vaikuciui gerai tokia atramele, ypac kai jis pradeda dometis pasauliu
QUOTE(Blueta @ 2010 01 11, 12:30)
Garantijos galioja, jei pirkta is oficialiu Emmaljungos platintoju. As pirkau SVedijoje, bet garantija galioja ir Lietuvoje.
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 11, 22:52)
va mes isbandem savo nitro per sniega
suds nevaziuoja ne velnio
atbula tempiau ji
nu nieko vasara uztat super bus 
Per puru sniega ir mes vargstam
QUOTE(Nattele @ 2010 01 12, 10:47)
Garantijos galioja, jei pirkta is oficialiu Emmaljungos platintoju. As pirkau SVedijoje, bet garantija galioja ir Lietuvoje.
Senai tokia ziema Lietuvoje bebuvo, nesitikejau, kad tiek sniego gali buti. Bet per suplukta sniega vaziuoja be problemu
Tai liuks,jei tos pacios garantijos galioja
O mes su savo "Mondialu" kaip su visureigiu visur pravaziuojam.Nes sniego pas mus tiek,kad ratau virsu siekia
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 11, 23:52)
va mes isbandem savo nitro per sniega
atbula tempiau ji
nu nieko vasara uztat super bus 
As lb norejau si vezimuka ziemai pirkti (man lb jis grazus
Jau kaip graziai baltas vezimukas pris sniego derinas
Labas, mamytes
kadangi jus apie situos vezimelius viska labai issimiai zinote, gal kuri galetumet pasakyti, kiek kainuoja Ozone City sportinukas. Labai aciu
QUOTE(Mylia @ 2010 01 12, 18:58)
Labas, mamytes
kadangi jus apie situos vezimelius viska labai issimiai zinote, gal kuri galetumet pasakyti, kiek kainuoja Ozone City sportinukas. Labai aciu 
o jie jau pasirode parduotuveje?
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2010 01 12, 15:33)
labai graziai atrodo
musiskis ,pasirodysime

QUOTE(Blueta @ 2010 01 12, 11:03)
O mes su savo "Mondialu" kaip su visureigiu visur pravaziuojam.Nes sniego pas mus tiek,kad ratau virsu siekia 
Mondial ziemai, esu tikra, kad super
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 12, 20:57)
Beje, pasirodysiu kokiu as pirkiniu prie vezimuko dziaugiuosi - kailiuku rankoms, kuris dedasi ant rankenos man ypatingai reikalingas daiktas

QUOTE(Nattele @ 2010 01 13, 00:22)
Mondial ziemai, esu tikra, kad super
Beje, pasirodysiu kokiu as pirkiniu prie vezimuko dziaugiuosi - kailiuku rankoms, kuris dedasi ant rankenos man ypatingai reikalingas daiktas
nes nesu pirstiniu storu megeja, o ypatingai gerai, kai trumpam i lauka isstumiu pastumdyti, nereikia kiekviena karta pirstiniu detis.

jegele,silta?
nu klok,kur pirkai /kiek mokejai
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 13, 00:31)
QUOTE(Kačia @ 2010 01 13, 12:04)
Tikrai silta, kai reikia kazkur trumpai pavaziuoti - tai net nesidedu pirstiniu ir dabar.
O pirkau kartu su vezimu is Emmaljunga platintoju, bet ne Lietuvoje (Svedijoje). Nesu tikra ar Lietuvoje kas prekiauja. Reiktu paieskoti.
O kainavo apie 100 Lt
Erikiux, man vezimelis
nu, bet monekenas
ojoj
Nattele,
vau, kokis fainas daiktas...jis tik ant emu dedasi ar galima ir ant kitu
Mes jau keli menesiai kaip nebeturim savo emuko, vazinejam su kitu vezimeliu, bet as tokia nuostalgija Emukas jauciu...negaliu, vakar pamaciau ir silpna pasidare
Nattele,
Mes jau keli menesiai kaip nebeturim savo emuko, vazinejam su kitu vezimeliu, bet as tokia nuostalgija Emukas jauciu...negaliu, vakar pamaciau ir silpna pasidare
QUOTE(Nattele @ 2010 01 14, 13:44)
Tikrai silta, kai reikia kazkur trumpai pavaziuoti - tai net nesidedu pirstiniu ir dabar.
O pirkau kartu su vezimu is Emmaljunga platintoju, bet ne Lietuvoje (Svedijoje). Nesu tikra ar Lietuvoje kas prekiauja. Reiktu paieskoti.
O kainavo apie 100 Lt
O kainavo apie 100 Lt
prekiauja
KAROLIS tokiu turi,
su Teutonia pardavineja, nes tai Teutonijos produktas...
QUOTE(joljo @ 2010 01 14, 17:19)
prekiauja
KAROLIS tokiu turi,

KAROLIS tokiu turi,

o Emmukai tokiu "rankoviu" neturi