Labukas, žiūriu čia ligos ligelės daugumai draugiją sudaro
, tai noriu biškį linksmesnių žodelių papaišyt. Mano mergužėlė toliau karaliauja
. Šiandien išsireikalavo vienutę su televizoriumi
. Seselės juokiasi,kad ji gauna visko,ką tik užsigeidžia
. Bernelis namo išvažiavo,tai liūdi truputį. O tas meilės romanas net didesnėm panom pavydą kėlė kaip čia tie mažiukai taip romantiškai draugauja
. Vakar berniukas atsinešė vaikiško šampano ir atšventė išleistuves. Ryt važiuoju namo,tai biškį kurortinių nuotraukėlių įkelsiu,nes čia internetas vos gyvas, net per skype sesei nuotraukų negaliu nusiųst.
zinau , kad kazkuri pirkotes arkliuka-sokliuka, gal galite isduoti paslapti kur ir uz kiek? is anksto dekoju
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 12, 00:05)
Nike, džiugu, kad gerėja
Andrėjai spąstika yra ir rankose ir kojose, bet būna, kad stovi visai neįsitempusi ir tai džiugina. Jau rankomis daug dirba, ima kaladėles, mokomės žaisti
gera matyti rezultatus. Tik jau ožka pasidarius, tai baisu 
oziukus varyti reikia
Papildyta:
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 12, 10:19)
zinau , kad kazkuri pirkotes arkliuka-sokliuka, gal galite isduoti paslapti kur ir uz kiek? is anksto dekoju
as toki turiu

134 lt
Sveikos
Tai nuo to ir prasidėjo, mama pirkdavo mum dovanas, paskui sesė ištekėjo, gimė dukrytė, jau dvi papildomos dovanos. Paskui aš parvedžiau vyrą šeimon ir du vaikus, nu tai ir jiem dovanos papildomos. Kalėdos visada pas mamą švenčiamos, o kaip be dovanos mamai nueit? Nesvarbu, kas viduj, pats dovanų lukštenimas man labai patinka. Dovanos nebūna brangios, skanėstai, papuošaliukas, kvepaliukai ar kažkas mielo. Vyram žiebtuvėlis, cigaras ar pleškutė kokio gėrimuko. Vakar pradėjau nert kalėdines raudonas servetėles, gal po kokią pridėsu dovanukėm. Tikrai nenoriu nutraukt tokios tradicijos, mum smagu taip, primena vaikystę
Ačiū už linkėjimus pasveikti - matyt, sumačijo, sveikos mes jau, melagingas pavojus tik buvo
laikykis, tikrai sunku tau
jo, maniškiui irgi perspėjo, kad dirbt liko 3 metai, paskui lauk (kariškis jis), o su 600lt. pensijos nekažin kaip smagiai gyvensim, bet kaip nors.
tikėkimės, kad tai tik įtarimai ir jie nepasitvirtins, fui, tikrai nekokia nuotaika kalėdinė turėtų būti pas jus
Varau ruošt kostiumo savo vyrukui, gi jam pirmos kalėdos daržely, bus pingviniuku
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 09, 22:58)
Merginos, man niekaip nesuprantamas dalykas nors tu ką
na jūs man paaiškinkit, kam jūs perkat tas dovanas giminei???
Tai nuo to ir prasidėjo, mama pirkdavo mum dovanas, paskui sesė ištekėjo, gimė dukrytė, jau dvi papildomos dovanos. Paskui aš parvedžiau vyrą šeimon ir du vaikus, nu tai ir jiem dovanos papildomos. Kalėdos visada pas mamą švenčiamos, o kaip be dovanos mamai nueit? Nesvarbu, kas viduj, pats dovanų lukštenimas man labai patinka. Dovanos nebūna brangios, skanėstai, papuošaliukas, kvepaliukai ar kažkas mielo. Vyram žiebtuvėlis, cigaras ar pleškutė kokio gėrimuko. Vakar pradėjau nert kalėdines raudonas servetėles, gal po kokią pridėsu dovanukėm. Tikrai nenoriu nutraukt tokios tradicijos, mum smagu taip, primena vaikystę
Ačiū už linkėjimus pasveikti - matyt, sumačijo, sveikos mes jau, melagingas pavojus tik buvo
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 10, 11:20)
man tikrai skauda kada turiu sunu seganti, mama pencininke ir pati nezinau kiek trauksiu, nes liga yra gan pikta
,
laikykis, tikrai sunku tau
QUOTE(Nikota @ 2009 12 10, 22:54)
tai šiandien vyras iš darbo parnešė naujieną kad nuo kitų metų vos ne 30 proc atlyginimą nurėš
jo, maniškiui irgi perspėjo, kad dirbt liko 3 metai, paskui lauk (kariškis jis), o su 600lt. pensijos nekažin kaip smagiai gyvensim, bet kaip nors.
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 11, 14:55)
Laba..truputį prislėgta esu,
tikėkimės, kad tai tik įtarimai ir jie nepasitvirtins, fui, tikrai nekokia nuotaika kalėdinė turėtų būti pas jus
Varau ruošt kostiumo savo vyrukui, gi jam pirmos kalėdos daržely, bus pingviniuku
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 23:47)
Nikota, belieka pakuotis čemodanus ir lėkt kur nors, kur būsime įvertinti..pikta, žmogus visą gyvenimą moka mokesčius, o senatvėje jokių garantijų, kad bus pavalgęs ir turės stogą virš galvos..ką čia bešnekėt..
mes turbūt patriotai iki kaulo smegenų
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 11, 14:55)
Laba..truputį prislėgta esu, šiandien mama grįžo iš onkologinio su žiniomis-įtaria plaučių metastazes..bet diagnozės dar nėra patvirtintos..
stiprybės tavo mamai ir sveikatos
Laba,
ačiū už palaikymą...
kreipsiuosi į bioenergetiką, kur ir dėl Andrėjos kreipiausi, gal gi ką paguodžiančio pasakys..
Mimi, kaip smagu, mergina tavo bus uh kokia, pati vaikys bernus, tau nereikės to daryti
Kruopyt, yra ir pigesnių tų arkliukų, bent jau man sakė sanatorijoje, apie 80 lt, žvėryne, sėlių g. priešais IKIukas kur yra, ten yra ortopedinės prekės. Blyn, užkrito pavadinimas nors tu ką
GREK, tai mama ne giminė
bet kai jau ima pusseserėms, dėdėms, tetoms, proprotetoms ir panašiai
ačiū už palaikymą...
Mimi, kaip smagu, mergina tavo bus uh kokia, pati vaikys bernus, tau nereikės to daryti
Kruopyt, yra ir pigesnių tų arkliukų, bent jau man sakė sanatorijoje, apie 80 lt, žvėryne, sėlių g. priešais IKIukas kur yra, ten yra ortopedinės prekės. Blyn, užkrito pavadinimas nors tu ką
GREK, tai mama ne giminė
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 12, 20:04)
Laba,
ačiū už palaikymą...
kreipsiuosi į bioenergetiką, kur ir dėl Andrėjos kreipiausi, gal gi ką paguodžiančio pasakys..
GREK, tai mama ne giminė
bet kai jau ima pusseserėms, dėdėms, tetoms, proprotetoms ir panašiai 
ačiū už palaikymą...
GREK, tai mama ne giminė
RODY firmos arkliukai ten ju kaina 110 lt
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 12, 20:04)
GREK, tai mama ne giminė
ai, aš tai tokiems tai neperku, tik artimiausiems
laba ryta
vazuosiu ir as su MB dovanu pirkelioti jau ,siemet nors po simboliska
vazuosiu ir as su MB dovanu pirkelioti jau ,siemet nors po simboliska
Sveikutės..praverkiau pusę nakties, vakar su mama apsikabinusios prasėdėjom pusę vakaro besikalbėdamos..ji visiškai susitaikė su mintimi, kad greitai mirs..skaudu ir sunku buvo klausytis, kai ji man sakė kur palaidoti ją ir kad daugiau jai nereikės atskiro kambario ar ieškotis ramybės, nes kambarį ir ramybę turės, šaltą po žeme..Dieve, kaip sunku viso to klausytis
sušiktos kalėdos, sušikta nuotaika..atleiskit.
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 13, 18:40)
Sveikutės..praverkiau pusę nakties, vakar su mama apsikabinusios prasėdėjom pusę vakaro besikalbėdamos..ji visiškai susitaikė su mintimi, kad greitai mirs..skaudu ir sunku buvo klausytis, kai ji man sakė kur palaidoti ją ir kad daugiau jai nereikės atskiro kambario ar ieškotis ramybės, nes kambarį ir ramybę turės, šaltą po žeme..Dieve, kaip sunku viso to klausytis
sušiktos kalėdos, sušikta nuotaika..atleiskit.