Sveikos
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 09, 22:58)
Merginos, man niekaip nesuprantamas dalykas nors tu ką

na jūs man paaiškinkit, kam jūs perkat tas dovanas giminei???
Tai nuo to ir prasidėjo, mama pirkdavo mum dovanas, paskui sesė ištekėjo, gimė dukrytė, jau dvi papildomos dovanos. Paskui aš parvedžiau vyrą šeimon ir du vaikus, nu tai ir jiem dovanos papildomos. Kalėdos visada pas mamą švenčiamos, o kaip be dovanos mamai nueit? Nesvarbu, kas viduj, pats dovanų lukštenimas man labai patinka. Dovanos nebūna brangios, skanėstai, papuošaliukas, kvepaliukai ar kažkas mielo. Vyram žiebtuvėlis, cigaras ar pleškutė kokio gėrimuko. Vakar pradėjau nert kalėdines raudonas servetėles, gal po kokią pridėsu dovanukėm. Tikrai nenoriu nutraukt tokios tradicijos, mum smagu taip, primena vaikystę
Ačiū už linkėjimus pasveikti - matyt, sumačijo, sveikos mes jau, melagingas pavojus tik buvo
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 10, 11:20)
man tikrai skauda kada turiu sunu seganti, mama pencininke ir pati nezinau kiek trauksiu, nes liga yra gan pikta

,
laikykis, tikrai sunku tau
QUOTE(Nikota @ 2009 12 10, 22:54)
tai šiandien vyras iš darbo parnešė naujieną kad nuo kitų metų vos ne 30 proc atlyginimą nurėš
jo, maniškiui irgi perspėjo, kad dirbt liko 3 metai, paskui lauk (kariškis jis), o su 600lt. pensijos nekažin kaip smagiai gyvensim, bet kaip nors.
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 11, 14:55)
Laba..truputį prislėgta esu,
tikėkimės, kad tai tik įtarimai ir jie nepasitvirtins, fui, tikrai nekokia nuotaika kalėdinė turėtų būti pas jus
Varau ruošt kostiumo savo vyrukui, gi jam pirmos kalėdos daržely, bus pingviniuku